Нову Dishonored можуть анонсувати на The Game Awards 2023

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 06.12.2023 19:29
Enjthesilence: 06.12.2023 19:07
Те що вони там вперше робили щось в онлайні, не відміняє того, що гра всрата. Ахах, вважає своїми, мде такого я ще не чув. :lol: :lol: Те що ти скинув, ой... :lol: Чисто з під крила Бесезди проекти, а чого в цих слайдах нема дійсно найкращої гри від Аркейн? (Dark Messiah of Might and Magic) А тому що видавцем ще тоді був Юбісофт, чи Дарк Мессія то вже погана гра? А те що 20років юбілей був в 2020 році і тоді ще не було офіційного анонсу редфолу, короче ну таку дикуху написав)) Ти знову обісрався, вигадай щось краще.
Аргументи, ммм, як завжди відмінні :up:
А ще в 2020 році був, доречі, рік як був, але я вже зрозумів, що тільки зря потратив 5 хвилин часу на оцю писанину ;)
Ок, давай як для маляток.
1. Твій слайд (на 20 ювілей) про ігри, які як ти сказав, Аркейн вважають своїми, вийшов у 2020 році, тоді ще навіть не релізнувся "дезлуп", анонсу "редфола" ще не було, саме тому його нема в списку.
2. Чому в тому слайді за 20 років не знайшлося місця для культової гри від Аркейн "Дарк Мессія?" Можливо тому що видавник Юбісофт, а не Бетезда, чи цю гру вони також не вважають своєю? розумію що тобі важко це зрозуміти, тут треба мінімальні когнітивні здібності
3. Якщо в тебе є реальні пруфи/заяви розробників про те що вони не вважають редфол "своїм" проектом (хоча це абсурд, бо вони розробник) поділись будь ласка. Якщо нічого конструктивного не зможеш написати, не ганьбись більше фанбойчику, бо це смішно читати.
Draqoon
Member

Повідомлення

daesz: 06.12.2023 17:53
Enjthesilence: 06.12.2023 17:50

Усі останні проекти? Wolfenstein: Youngblood, Deathloop, Redfall. Ну і якби "робити на аутсосрсі" для бетезди вони почали ще з 2012 року перший "дізоноред", бо бесезда якби їх видавник.
Видавник і замовник - не одне й те ж саме.
Чим поганий дезлуп? Як на мене сторі 7-8/10, геймплейно 10/10.
Проблема конкретно вольфенштейна в тім, що він грається тільки дуетом, і це також аутсорс, де бетезда замовник, з їхньою конкретною франшизою, вимогами по геймплею і тд.
Люди не були готові до дезлупи, треба було зробити підставну студію, яка б забрала лаври собі :gigi:
Тим кому дійсно цікавий аналіз дезлупи прошу до читання
https://gamestudies.org/2202/articles/gap_backe
daesz
Member

Повідомлення

Draqoon: 06.12.2023 20:40
Проблема конкретно вольфенштейна в тім, що він грається тільки дуетом, і це також аутсорс, де бетезда замовник, з їхньою конкретною франшизою, вимогами по геймплею і тд.
Люди не були готові до дезлупи, треба було зробити підставну студію, яка б забрала лаври собі :gigi:
Мені дезлуп сподобався і геймплейно, і історією.
Люди й до прея не були готові й закидувати на вентилятор. При тому дезлуп набагато сильніший в плані історії ніж прей.
ДеЗлУп НаБаГаТо СлАбКіШиЙ нІж ПоПеРеДнІ іГри, при тмоу жодного прикладу в чому we have yet to hear.
Чоловік привів янгблад як посередню гру аркейна, а потім злився разом з нею же.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 06.12.2023 20:56
Мені дезлуп сподобався і геймплейно, і історією.
Люди й до прея не були готові й закидувати на вентилятор. При тому дезлуп набагато сильніший в плані історії ніж прей.
ДеЗлУп НаБаГаТо СлАбКіШиЙ нІж ПоПеРеДнІ іГри, при тмоу жодного прикладу в чому we have yet to hear.
Чоловік привів янгблад як посередню гру аркейна, а потім злився разом з нею же.
Злився ти зі своїм списком ігор від Аркейн :rotate: :rotate:
дезлуп в плані імерсівсіма став простіше, якщо порівнювати з тим же прей, чи тобі тут про варіативність, прокачку, кількість механік, розписувати? менш комплексна гра у всіх аспектах, при цьому як шутер він також далекий від ідеалу, усього 2 активних спели, хоча упор робився явно у більш агресивніший геймплей за попередні ігри і о май гад, сюжетно це ж день сурка, нічого собі, ніколи такого не було і ось знову, це вас так вразило? з плюсів хіба що акторська гра непогана. Гірше за прей, гірше за дізоноред, гірше за дарк мессію чи не так? 7/10 і в чому я не правий? ах ще забув за прекрасний технічний стан на релізі і невиправдані системні вимоги. Кожна нова гра цієї студії слабкіша за попередню, нема прогресу, штат розробників скорочується
Востаннє редагувалось 06.12.2023 22:26 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 3 разів.
Input_Lag
Member

Повідомлення

Ти сам цю статтю до кінця прочитав?
erazel
Member

Повідомлення

На тему яка гра студії а яка ні то ІМХО критерій в ідеї. Якщо ідея гри була від авторів студії то це гра цієї студії. А якщо сказали "ось вам план, ось вам вимоги, ось дизайн документи" то студія просто виконавці. Це як будинок вважається будинком архітектора, а не будівельників що мурували стіни :)
Draqoon
Member

Повідомлення

Input_Lag: 06.12.2023 22:20
Ти сам цю статтю до кінця прочитав?
Так, навіть подивився декілька відеоесе на тему іммерсіон сімів, звичайно без філософствувань :shuffle:
Навіть є пдф файл книжка де записана історія рпг жанру, де розписана коротка історія деяких рпг іммерсіон сімів
Чи ви маєте на увазі чи прочитав я це все на англійській? Нажаль - ні, використав розширення браузера перекладач та діпл
Відповісти