Новини
Останні статті і огляди
Total War: Warhammer III отримає самостійне доповнення Lords of The End Times, яке стане найбільшим в історії серії
-
kairo
Member
Пропоную обговорити Total War: Warhammer III отримає самостійне доповнення Lords of The End Times, яке стане найбільшим в історії серії
О це Креатіви нарубали капусти на фанатах Вахи. А як вийде Ваха 40К, то фестиваль платних ДЛЦ продовжиться. Тим часом остання нормальна історична Total War: Three Kingdoms вийшла 7 років тому.
О це Креатіви нарубали капусти на фанатах Вахи. А як вийде Ваха 40К, то фестиваль платних ДЛЦ продовжиться. Тим часом остання нормальна історична Total War: Three Kingdoms вийшла 7 років тому.
-
proos
Member
Чем вархаммеры не нормальные?kairo: ↑ 15.08.2026 11:55нормальна
-
yariksom
Member
Нормальні вони, тільки задумані як вічний серіал, жувачка просто.
-
Miharos
Member
Підтверджую, маю майже всі длс до Total War: Warhammer III. Останній рік трохи надоїла, але куплю якосьkairo: ↑ 15.08.2026 11:55 Пропоную обговорити Total War: Warhammer III отримає самостійне доповнення Lords of The End Times, яке стане найбільшим в історії серії
-
Ijachok
Member
Так цитата ж неповна, "нормальна історична". Якщо що, сам китайців пропустив, а "міфологічна" Троя сподобалась. Фараона взяв уже коли вийшло велике доповнення, але толком не розпробував. Сподіваюсь M3 у них вийде на рівні із 2 частиною
-
kairo
Member
Як правильно написали, я мав на увазі історичні ТВ. Вахи я теж граю час від часу, але хочеться вже чогось історичного, Медівел, або щось подібне.proos: ↑ 15.08.2026 12:12Чем вархаммеры не нормальные?
-
proos
Member
kairo
все понял
Отправлено спустя 33 минуты 19 секунд:
берешь лорда и проходишь до большой победы и так далее)
Уникальность же в том что у каждой расы свои механики)
А вот у исторических все расы одинаковые, только цвета юнитов меняются)
Отправлено спустя 2 минуты 1 секунду:
Ijachok
ну не знаю, у меня все тотал вары на акке, исторические прошел за одних и во вторых тоже самое, ваху же можно бесконечно играть, у всех все разное)
все понял
Отправлено спустя 33 минуты 19 секунд:
та чого?yariksom: ↑ 15.08.2026 14:10як вічний серіал
берешь лорда и проходишь до большой победы и так далее)
Уникальность же в том что у каждой расы свои механики)
А вот у исторических все расы одинаковые, только цвета юнитов меняются)
Отправлено спустя 2 минуты 1 секунду:
Ijachok
ну не знаю, у меня все тотал вары на акке, исторические прошел за одних и во вторых тоже самое, ваху же можно бесконечно играть, у всех все разное)
-
kairo
Member
Хтось грав Фараон після оновлення? Були думки спробувати, але зупиняє, те що гру закинули.
-
tablestikus
Member
Ти за династії? Ну пограти можна, але таке...kairo: ↑ 15.08.2026 19:58 Хтось грав Фараон після оновлення? Були думки спробувати, але зупиняє, те що гру закинули.
Відправлено через 29 секунд:
Ну так нову ж Медівел анонсували.kairo: ↑ 15.08.2026 16:14Як правильно написали, я мав на увазі історичні ТВ. Вахи я теж граю час від часу, але хочеться вже чогось історичного, Медівел, або щось подібне.proos: ↑ 15.08.2026 12:12Чем вархаммеры не нормальные?
-
kairo
Member
Так, скучив за історичними серіями.tablestikus: ↑ 15.08.2026 22:03и за династії? Ну пограти можна, але таке...
В неї навіть дати немає. Розраби жартують, що має вийти раніше за ТЕС6. Тобто не знаю коли. Певен, що основні сили кинули на 40К, бо там гроші, а Медівел анонсували, бо фанати історичних Тоталварів вже в розпачі.Ну так нову ж Медівел анонсували.
-
observer
Member
Жаль що з часів першого Риму не змінилось дещо. Що для Риму було ок. Бойова побудова. Рим і греки ходили строєм. В можливо більшість держав античності. А ось у інших сетингах пілотний стрій є не ок.
У грі стрій солдат - це аморфне тверде тіло. Ніби окремі юніти і мають власне місце світі і виглядають окремими - по факту весь підрозділ є єдиним цілим.
Коли кіннота б'є по цій субстанції, перша ж сутичка людина-людина зупиняє обидва строях і вони починають счепку. Навіть коли це не потрібно. Просто два розпорошені юніти зачепились, а решта це цифри і анімація. Не може кіннота нормально пройти крізь стрій через це, пробити інерцією без костилів для анімації. Не може стрій кинути одного бійця і тікати коли той один вже робиться. А тікати треба (лучники від кінноти).
Застаріло воно і копіпаста 20 років старих костилів.
У грі стрій солдат - це аморфне тверде тіло. Ніби окремі юніти і мають власне місце світі і виглядають окремими - по факту весь підрозділ є єдиним цілим.
Коли кіннота б'є по цій субстанції, перша ж сутичка людина-людина зупиняє обидва строях і вони починають счепку. Навіть коли це не потрібно. Просто два розпорошені юніти зачепились, а решта це цифри і анімація. Не може кіннота нормально пройти крізь стрій через це, пробити інерцією без костилів для анімації. Не може стрій кинути одного бійця і тікати коли той один вже робиться. А тікати треба (лучники від кінноти).
Застаріло воно і копіпаста 20 років старих костилів.
-
tablestikus
Member
observer
в Warhammer III кіннота гарно розкидає увірвавшись в стрій піхоти з розбігу
-
Ijachok
Member
Плюс колісниці легко пролітають в тому ж першому Риміtablestikus: ↑ 16.08.2026 10:23 observer
-
kairo
Member
Які найбільше сподобались?Miharos: ↑ 15.08.2026 15:28Підтверджую, маю майже всі длс до Total War: Warhammer III. Останній рік трохи надоїла, але куплю якось
-
Miharos
Member
Curse of the Vampire Coast прикольно грати за піратів, більшість юнітів стрілки.kairo: ↑ 17.08.2026 16:26Які найбільше сподобались?Miharos: ↑ 15.08.2026 15:28Підтверджую, маю майже всі длс до Total War: Warhammer III. Останній рік трохи надоїла, але куплю якось
Rise of the Tomb Kings "безплатні юніти", але їх ліміт котрий залежить від будівель, відносна слабка піхота та кавалерія, сильні топові юніти не шкода втратити можна за 0 найняти потім,
The Prophet and the Warlock зробили скавенів крутими стрилялами, добавили снайперські загони та загони з мініганами брррарарарараааа,
The Warden & the Paunch добавили самого корисного та універсального лорда ОРКІВ(хоча він і гретчин) та лорда ельфів котрий має свою лінійку цікавих юнітів також він тирить ворожих Лордів,
Ogre Kingdoms грабуй-їж, їж-грабуй сильна фракція,
Thrones of Decay добавил три підфракції з сильними фішками(п'яні гноми на дирижаблі топ).
-
Hotspur
Member
чудова до речі гра. досі в неї граюkairo: ↑ 15.08.2026 11:55 Тим часом остання нормальна історична Total War: Three Kingdoms вийшла 7 років тому.
-
kairo
Member
Мені класний історичний тоталвар. Не знаю, чому в нас так упереджено до нього відносяться. Може через те, що це Китай.Hotspur: ↑ 25.08.2026 14:58чудова до речі гра. досі в неї граю
Відправлено через 12 хвилин 11 секунд:
Curse of the Vampire Coast весела фракція, але мене трохи підморили під кінець кампанії. Їм недавно пообіцяли реворк.Miharos: ↑ 25.08.2026 14:52 Curse of the Vampire Coast прикольно грати за піратів, більшість юнітів стрілки.
Rise of the Tomb Kings "безплатні юніти", але їх ліміт котрий залежить від будівель, відносна слабка піхота та кавалерія, сильні топові юніти не шкода втратити можна за 0 найняти потім,
The Prophet and the Warlock зробили скавенів крутими стрилялами, добавили снайперські загони та загони з мініганами брррарарарараааа,
The Warden & the Paunch добавили самого корисного та універсального лорда ОРКІВ(хоча він і гретчин) та лорда ельфів котрий має свою лінійку цікавих юнітів також він тирить ворожих Лордів,
Ogre Kingdoms грабуй-їж, їж-грабуй сильна фракція,
Thrones of Decay добавил три підфракції з сильними фішками(п'яні гноми на дирижаблі топ).
Rise of the Tomb Kings - давно хотів спробувати.
Thrones of Decay - придбав Малакай, ще не грав.
The Prophet and the Warlock - одна із найкращих кампаній в мене була за скавенів.
The Warden & the Paunch, Ogre Kingdoms - треба буде спробувати.