Очень надеюсь что на пк немного позже чем на мыловарни, а то если в 2027, то шо делал апгрейд в этом году, шо не делал

Напевне тому, що сюжет гта 6 відбувається в Вайс СітіKimRomik: ↑ 08.05.2025 12:22 мені подобається що нова ГТА віє духом Вайс-Сіті
Zen2 8\16, це некислий проц навіть зараз, далеко не те саме, що було у випадку калік ягуарів на попередніх консолях. Цього проца вистачить ще на довго, якщо розумно використовувати ресурси.
LetterBee: ↑ 08.05.2025 12:40 Многие недооценивают оптимизацию для консолей, пс4 умудрялась тянуть рагнарек и тлоу2 при том что там очень среднее железо 2013 года, не говорю про плавную работу гта 5 на допотопной пс3.
Поэтому графика на обычной пс5 должна быть отменной.
Дуже інформативний комент. У тебе була ПС4? Ти грав ГОВ?
LetterBee: ↑ 08.05.2025 12:40плавную работу гта 5 на допотопной пс3.
в мене є PS5, яграв там в Alan Wake 2 в 720p і в GTA 5 в 30фпс
Я думав, що зараз всі ігри, які виходять на Xbox автоматично виходять на вінді, а тут якась загадка.proos: ↑ 08.05.2025 12:19 Предлагаю обсудить Rockstar Games підтвердила, що другий трейлер Grand Theft Auto VI записаний на PlayStation 5
Очень надеюсь что на пк немного позже чем на мыловарни, а то если в 2027, то шо делал апгрейд в этом году, шо не делал![]()
![]()
Тобто ПС4 у тебе немає і не було. Бо якби була, ти б не помітив відмінність у графіці в ГОВ
друже, досить вживати.Ektalion: ↑ 08.05.2025 12:58Тобто ПС4 у тебе немає і не було. Бо якби була, ти б не помітив відмінність у графіці в ГОВ![]()
Як ви собі це уявляєте, що Соні відвалила бабло за "ексклюзивність" гри, яка вийде на Хбокс?))) Рокстари завжди випускали свої ігри із величезною затримкою на ПК. Вони історично не люблять дану платформу, не знаю, може колись побачили скільки разів їхні ігри з торрентів завантажили і тому на зло ПК гравцям роками не роблять порти.Rmsh88: ↑ 08.05.2025 12:58 Правда в тому, що на ПК буде така величезна різниця в якості від якої консольщики будуть ридати як побиті шльондри)) Соні відвалили немало за екслюзивність, інакше б народ порівнявши справедливо спитав - нашо нам це гівно (пс5, пс5про)
Ігри на консолях дійсно в цілому краще оптимізовані. По-перше, на стандартизоване залізо їх легше оптимізувати, по-друге, зазвичай роблять ігри під консолі та потім портують на ПК силами лівих студій, котрі роблять порт на колінці.Zzzz: ↑ 08.05.2025 13:02 Ніякого чудо "оптимізації для консолей" нема, вона є вцілому, як на пк так і для консолей, якщо розробник бажає цього.
Не спорю, але вважати що ігри по дефолту круто оптимізовані під консолі, бо це консолі. Ну це дічь.kairo: ↑ 08.05.2025 13:19Ігри на консолях дійсно в цілому краще оптимізовані. По-перше, на стандартизоване залізо їх легше оптимізувати, по-друге, зазвичай роблять ігри під консолі та потім портують на ПК силами лівих студій, котрі роблять порт на колінці.Zzzz: ↑ 08.05.2025 13:02 Ніякого чудо "оптимізації для консолей" нема, вона є вцілому, як на пк так і для консолей, якщо розробник бажає цього.
Немає ніякої загадки. Це просто бізнес стратегія R*:yariksom: ↑ 08.05.2025 12:52Я думав, що зараз всі ігри, які виходять на Xbox автоматично виходять на вінді, а тут якась загадка