Критики хвалять Assassin’s Creed Shadows

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Критики хвалять Assassin’s Creed Shadows

Також рецензентам подобається графіка і технічний стан проєкту.
Система на базі AMD Ryzen 7 9800X3D і Nvidia GeForce RTX 5090 може видавати 170 кадрів за секунду в 4K c DLAA і генерацією 4‑х кадрів.

:D
Lekrs
Member

Повідомлення

Ненавистники юбіків, ваш вихід.
Telcontar
Member

Повідомлення

Критики те ж саме казали і про DA: The Veilguard:
спойлер
Зображення
Чекаємо на відгуки і огляди від гравців і незаангажованих блогерів.
Mainkoon
Member

Повідомлення

Критики хвалять свої гонорари.
Bukakanga
Member

Повідомлення

Геральт: 19.03.2025 10:42 Також рецензентам подобається графіка і технічний стан проєкту.
Система на базі AMD Ryzen 7 9800X3D і Nvidia GeForce RTX 5090 може видавати 170 кадрів за секунду в 4K c DLAA і генерацією 4‑х кадрів.

:D
то есть без фреймгена там 43 кадра? ой вей...
Vlaad13
Member

Повідомлення

проплачені критики хвалять погану гру - ніколи такого небуло і ось знову :lol:
Prescott
Member

Повідомлення

АС умер на трилогии Эцио, БлекФлаг был хорош как самостоятельная игра.
Востаннє редагувалось 19.03.2025 11:22 користувачем Prescott, всього редагувалось 1 раз.
Kashtan
Member

Повідомлення

Це ті самі критики?
Нульовий рівень довіри до другої найдревнішої професії.
Чекаємо відгук гравців.
yariksom
Member

Повідомлення

Мабуть спробую торрент едишн, не куплю точно, або куплю коли можна буде негра на європейця поміняти, Міура Андзин все таки був європейцем-самураєм (одним із) а негрів точно не було.
kairo
Member

Повідомлення

Глянув огляди блогерів. Типовий Асасин: світ на 10/10, бойовка 8/10, сюжет та квести 6/10. Можливо колись потім візьму за 170 грн. Коли пройду Вальгаллу.

Відправлено через 4 хвилини 38 секунд:
Bukakanga: 19.03.2025 11:01 то есть без фреймгена там 43 кадра? ой вей...
5090 практично витягує))
спойлер
Screenshot 2025-03-19 120938.jpg
Tetronga
Member

Повідомлення

Prescott: 19.03.2025 11:20 АС умер на трилогии Эцио, БлекФлаг был хорош как самостоятельная игра.
Я б сказав все-таки, що Ассассіни скінчились зі смертю Дезмонда... Але далі де були пара хороших ігор, хоч і вже не про асасінів. От починаючи з міфічної трилогії ігри пішли просто кал :idea:

Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
yariksom: 19.03.2025 11:39 Мабуть спробую торрент едишн, не куплю точно, або куплю коли можна буде негра на європейця поміняти, Міура Андзин все таки був європейцем-самураєм (одним із) а негрів точно не було.
Там той негр тільки на початку і потім граючи за Наое ти про нього на пару десятків годин забуваєш
IronWithin
Member

Повідомлення

Позавчора добив вальгаллу(основний сюжет, без длц), як би так сказати… років 10 мене в ассасіни короче не кличте :laugh: :puke:
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

IronWithin: 19.03.2025 12:26 Позавчора добив вальгаллу(основний сюжет, без длц), як би так сказати… років 10 мене в ассасіни короче не кличте :laugh: :puke:
Я так у свій час награвся у Wildlands та Watch Dogs 2, що вже не хочеться грати ще в пісочниці від них
kairo
Member

Повідомлення

IronWithin: 19.03.2025 12:26 Позавчора добив вальгаллу(основний сюжет, без длц), як би так сказати… років 10 мене в ассасіни короче не кличте :laugh: :puke:
В мене таке відчуття було після AC Odyssey.
yariksom
Member

Повідомлення

Там той негр тільки на початку і потім граючи за Наое ти про нього на пару десятків годин забуваєш
За жінку не хочу грати рівно як і за негра, хоча жінки самурайського типу дійсно зустрічалися в історії і це краще за негра.
miroslav_mm
Member

Повідомлення

Sailor Popeye: 19.03.2025 12:39
Я так у свій час награвся у Wildlands та Watch Dogs 2, що вже не хочеться грати ще в пісочниці від них
А мені зайшла Ghost Recon Breakpoint, унікайна недооцінена гра. Watch Dogs 2 теж норм, не можу сказать що прям 10з10, але досить непогана гра.
Azerty
Member

Повідомлення

Prescott: 19.03.2025 11:20 АС умер на трилогии Эцио, БлекФлаг был хорош как самостоятельная игра.
ИМХО лучшая игра в серии - Одиссея, трилогию начинал пару раз но так и не прошел
OldBoyUA
Member

Повідомлення

Головне з Цушімою не рівняти якій вже 5 років .
NUN4AG
Member

Повідомлення

Люблю час від часу копнути поглибше природу формування подібних оцінок :kbd:
PC - 78/100
GamingTrend - 100 (від авторів Monster Hunter Wilds - 95, Avowed - 85, Dragon Age: The Veilguard - 85, Star Wars Outlaws - 85, Senua's Saga: Hellblade II - 95, Avatar: Frontiers of Pandora - 80, Assassin's Creed Mirage - 85, Lies of P - 95, Starfield - 90, Diablo IV - 100, Star Wars Jedi: Survivor - 95, Wo Long: Fallen Dynasty - 100, Forspoken - 90, Gotham Knights - 85, Steelrising - 85, Call of Duty: Vanguard - 90, Far Cry 6 - 85 і т.д.). Середній бал всіх рецензій - 78. Як на мене середній бал має складати максимум 6-6.5 балів і очевидно, що в них дуже низький "вхідний поріг захоплення" тим чи іншим проєктом.

Loot Level Chill - 95. Середня оцінка ще вища - 80. Це лише 46-й їх огляд, але ж хто не довіряє критику, який ставить Monster Hunter Wilds - 100, Avowed - 85, а Kingdom Come: Deliverance II - 80?

і т.д.
Майже всі високі оцінки від ресурсів, назви яких мені невідомі.

Я зовсім не проти того, щоб ми щороку отримували по 10-20 шедеврів та 50-100 просто якісних проєктів, але прийшов до висновку, що ці середні оцінки критиків просто НІЧОГО не варті.
Чому? Бо на останній 14-й сторінці відсортированих за оцінкою ПК версій ігор за відверто слабкий для ігрової індустрії 2024-й рік на metacritic найнижча оцінка 50/100, а внизу 7-ї сторінки (+/- екватор цих неповних 14-ти сторінок) знаходяться проєкти з 77 балами.

Якщо дно найгіршого за останнє двадцятиріччя ігрового року - це 50/100, а середній бал - майже 80/100, то ми маємо жити у світі, в якому ігрова індустрія переживає справжнісенький ренессанс, але ж насправді ним навіть не пахне...
vsx
Member

Повідомлення

Геральт: 19.03.2025 10:42 Також рецензентам подобається графіка і технічний стан проєкту.
Графика там действительно хороша. Давно таких красивых открытых миров не видел. Можно сравнивать с RDR 2
Відповісти