Розкрито специфікації портативної консолі Lenovo Legion Go S на платформі AMD Rembrandt

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Dr_Earnhardt
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Розкрито специфікації портативної консолі Lenovo Legion Go S на платформі AMD Rembrandt
"Розкрито специфікації портативної консолі" На мій погляд щось не дуже протативна вже. 30 см
The_Rusik
Member

Повідомлення

Ну тенденция хорошая, больше этих консолей, больше конкуренция, больше вариантов для покупки, и там глядишь и игр больше будет для этих портативок.
Но блин, отдавать больше чем 400 евро за такую игрушку желания нет, чтобы потом не лежала на полке.
Skiff93
Member

Повідомлення

Чому не 4к 360Hz?
Давай більше маркетингово лайна з цифрами.
К чому не Zen+ і Vega.
:facepalm:
АMD може без проблем зробити нормальний SoC для портативок, а не чіпи для ноутів тупо душити.
Юзайте далі дефолтні конвеєрні АПУшки, ідіоти (я про анус, хреново і решту оленів), пихати туди, те що там лише заважає (оті 120+ Гц, роздільну здатність вище FullHD і т.д...). і як вишенька на торті крива і коса вінда, яка жере купу оперативки і проц завантажує всякою фігнею, кошмарить 24/7 кривими обновами і т.д.
Microsoft має шикарну ОСьку для своїх Хкоробок і AMD уміє робити хороші чіпи на замовлення.
А ці ідіоти клепають далі свої недоноутбуки без клавіатур.
Все це сміття! Взагалі не портативні, зовсім не консолі. І AMD (чи у випадку з цим MSI клоун - Intel :facepalm:, :lol: :lol: який кал)
чи Microsoft не те, щоб винні.

Хоч Nintendo терпіти не можу, краще я Сича візьму ніж ці викидиші. Або китайконсоль для 8 і 16 bit, якої на добу вистачить і ігори там дійсно хороші і уже давно безкоштовні (навіть якби хотів за них заплатити не зміг би - совість моя чиста).

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
The_Rusik: 25.12.2024 12:40 Ну тенденция хорошая, больше этих консолей, больше конкуренция, больше вариантов для покупки, и там глядишь и игр больше будет для этих портативок.
Но блин, отдавать больше чем 400 евро за такую игрушку желания нет, чтобы потом не лежала на полке.
Хренденція. Древнє залізо, а ціна буде ого-го!
Типу є Steam Deck. Нафіг це сміття.
capacitor440
Member

Повідомлення

Ниття про екрани під кожною новиною про портативки. Тепер ще й горящі пукани B-) Дають проц 8/16 - нафіг треба, для нас 4/8 зен2 то еталон. Ставлять екран 2к 120гц - уууу, скількі він жере, ми хатім 720р :facepalm:
В обговорюваного девайсу нехай не найсвіжіше залізо, але новіше за стімдек. Але ніт, в каментах пишуть "древнє залізо" і ставлять в приклад той самий стім дек. Приїхали
AFU_power
Member

Повідомлення

Skiff93: 26.12.2024 00:26Чому не 4к 360Hz?
Хто заважає юзати апскейлер? Він же є в драйвері амд
Skiff93: 26.12.2024 00:26і як вишенька на торті крива і коса вінда
А тут, хто заважає юзати не вінду?
Skiff93
Member

Повідомлення

AFU_power: 26.12.2024 08:46
Skiff93: 26.12.2024 00:26Чому не 4к 360Hz?
Хто заважає юзати апскейлер? Він же є в драйвері амд
Skiff93: 26.12.2024 00:26і як вишенька на торті крива і коса вінда
А тут, хто заважає юзати не вінду?
:facepalm:
Вам бачу хтось мозок юзати заважає
AFU_power
Member

Повідомлення

Skiff93: 26.12.2024 13:33 Вам бачу хтось мозок юзати заважає
По вашим комплейнам мозок схоже у вас не юзається. Всі хто більш менш давно користується портативкою уже зліз з вінди, або знає, як вінду підлаштувати під портативку і проблеми відсутні. Але ж вам видніше, ви ж у нас напевно супермега просунутий юзер портативок з величезним досвідом
Skiff93
Member

Повідомлення

AFU_power: 26.12.2024 13:37
Skiff93: 26.12.2024 13:33 Вам бачу хтось мозок юзати заважає
По вашим комплейнам мозок схоже у вас не юзається. Всі хто більш менш давно користується портативкою уже зліз з вінди, або знає, як вінду підлаштувати під портативку і проблеми відсутні. Але ж вам видніше, ви ж у нас напевно супермега просунутий юзер портативок з величезним досвідом
Не бачу сенсу сперечатися, бо ви злиєтесь все одно.
Трішки перегнув, без образ.
AFU_power
Member

Повідомлення

Skiff93: 26.12.2024 13:42
AFU_power: 26.12.2024 13:37
Може просто аргументів толкових немає? У мене 4 портативки з коробки під віндою, є давно Bazzite і SteamFork, в яких є system wide fsr
Skiff93
Member

Повідомлення

AFU_power: 26.12.2024 14:00
Skiff93: 26.12.2024 13:42
Може просто аргументів толкових немає? У мене 4 портативки з коробки під віндою, є давно Bazzite і SteamFork, в яких є system wide fsr
Ті хто це вже купив буде будь-які аргументи вигадувати, щоб не визнати що обкакався.
Якщо я захочу на унітазі чи в ліжечку пограти куплю оцей розсувний геймпад для телефону за 30 баксів і запущу гру через Steam Link. При цьому вино не буде гудіти, важити кілограм, ну й годин 6-7 в будь-якій грі прожити зможе точно.
4 портативки з віндою - це діагноз. Раджу звернутися до спеціалістів.
AFU_power
Member

Повідомлення

Skiff93: 26.12.2024 15:12Якщо я захочу на унітазі чи в ліжечку пограти куплю оцей розсувний геймпад для телефону за 30 баксів і запущу гру через Steam Link.
В бліндажі тоже з домашнього пк будеш стрімити? Чи може в поїзді? У відрядженні?
Skiff93: 26.12.2024 15:12При цьому вино не буде гудіти
Зато буде гудіти домашній комп, кул
Skiff93: 26.12.2024 15:12ну й годин 6-7 в будь-якій грі прожити зможе точно
Навіть менше чим дек олед лол
Skiff93: 26.12.2024 15:124 портативки з віндою - це діагноз
Так ми на форумі ентузіастів, а я маю гроші купити і мати по портатівці на кожен випадок. Заздрість - це діагноз, так само як диванна критика без девайсу на руках.
Skiff93
Member

Повідомлення

AFU_power: 26.12.2024 15:16
Skiff93: 26.12.2024 15:12Якщо я захочу на унітазі чи в ліжечку пограти куплю оцей розсувний геймпад для телефону за 30 баксів і запущу гру через Steam Link.
В бліндажі тоже з домашнього пк будеш стрімити? Чи може в поїзді? У відрядженні?
Skiff93: 26.12.2024 15:12При цьому вино не буде гудіти
Зато буде гудіти домашній комп, кул
Skiff93: 26.12.2024 15:12ну й годин 6-7 в будь-якій грі прожити зможе точно
Навіть менше чим дек олед лол
Skiff93: 26.12.2024 15:124 портативки з віндою - це діагноз
Так ми на форумі ентузіастів, а я маю гроші купити і мати по портатівці на кожен випадок. Заздрість - це діагноз, так само як диванна критика без девайсу на руках.
Ой ой знову ці типові аргументи :lol:
Багато у вас цих поїздок і відряджень.
Книгу в дорогу візьми. На краєвиди у вікно позалипай.
Всю Україну на найновільнішому поїзді за добу можна проїхати. А за межі все одно не виїдеш

Ну 6-7 годин, бо довше какати важко.
Ну і телефону 3 роки, батерейка вже не супер.

Всі ентузіасти трішки хворі люди, а ті хто купують подібну срань ще й на всі випадки життя :facepalm: як це смішно і як мені тебе жаль...
Як же знецінили слово "ентузіаст". Купити купу майже однакової малоюзабельної хріні це ж звісно ентузіастом бути.
Крім Steam Deck Oled і ROG Ally 2
немає нічого хоч трішки вартого уваги.

Заздрю тому, що уже навчився не викидати гроші на всяке сміття і не бути жертвою маркетингу.

Йди грай в Lust of Ass 2 з дружками геями, ентузіASSт.
Востаннє редагувалось 26.12.2024 15:52 користувачем Skiff93, всього редагувалось 1 раз.
AFU_power
Member

Повідомлення

Skiff93: 26.12.2024 15:46Ой ой знову ці типові аргументи :lol:
Дома не був з повномасштабки
Skiff93: 26.12.2024 15:46Книгу в дорогу візьми. На краєвиди у вікно позалипай.
Ти і бери, а я хочу позаліпати в умовного сталкера, кібера чи якудзу, невмілий соскок з теми
Skiff93: 26.12.2024 15:46Всю Україну на найновільнішому поїзді за добу можна проїхати. А за межі все одно не виїдеш
Найповільніший маршрут триває 25 годин, я якраз в такому на стімдеку встиг половину тіней чорнобиля пройти на деку, а як ним вертався встиг Нью вегас зі старту до стріпу дійти відволікаючись на сайд квести.
Skiff93: 26.12.2024 15:46 Всі ентузіасти трішки хворі люди, а ті хто купують подібну срань ще й на всі випадки життя :facepalm: як це смішно і як мені тебе жаль...
Тримай вкурсі, нам щиро важлива твоя жалість
Skiff93: 26.12.2024 15:46Купити купу майже однакової малоюзабельної хріні це ж звісно ентузіастом бути.
Ну да, точно, знов критика без девайсів на руках
Skiff93: 26.12.2024 15:46ROG Ally 2
Він уже вийшов? Чи я щось пропустив
Skiff93: 26.12.2024 15:46Заздрю тому, що уже навчився не викидати гроші на всяке сміття і не бути жертвою маркетингу.
Так ти свої порахуй, а потім чужі починай, банкір домашній
Skiff93: 26.12.2024 15:46Йди грай в Lust of Ass з дружками геями, ентузіаст.
Ці дружки геї, як ти їх назвав, служать в ЗСУ, разом зі мною в підрозділі, тому вони можуть тобі Lust of your Ass влаштувати, я б так не розкидався компліментами на форумі не знаючи людей
Skiff93
Member

Повідомлення

AFU_power: 26.12.2024 15:52
Skiff93: 26.12.2024 15:46Ой ой знову ці типові аргументи :lol:
Дома не був з повномасштабки
Skiff93: 26.12.2024 15:46Книгу в дорогу візьми. На краєвиди у вікно позалипай.
Ти і бери, а я хочу позаліпати в умовного сталкера, кібера чи якудзу, невмілий соскок з теми
Skiff93: 26.12.2024 15:46Всю Україну на найновільнішому поїзді за добу можна проїхати. А за межі все одно не виїдеш
Найповільніший маршрут триває 25 годин, я якраз в такому на стімдеку встиг половину тіней чорнобиля пройти на деку, а як ним вертався встиг Нью вегас зі старту до стріпу дійти відволікаючись на сайд квести.
Skiff93: 26.12.2024 15:46 Всі ентузіасти трішки хворі люди, а ті хто купують подібну срань ще й на всі випадки життя :facepalm: як це смішно і як мені тебе жаль...
Тримай вкурсі, нам щиро важлива твоя жалість
Skiff93: 26.12.2024 15:46Купити купу майже однакової малоюзабельної хріні це ж звісно ентузіастом бути.
Ну да, точно, знов критика без девайсів на руках
Skiff93: 26.12.2024 15:46ROG Ally 2
Він уже вийшов? Чи я щось пропустив
Skiff93: 26.12.2024 15:46Заздрю тому, що уже навчився не викидати гроші на всяке сміття і не бути жертвою маркетингу.
Так ти свої порахуй, а потім чужі починай, банкір домашній
Skiff93: 26.12.2024 15:46Йди грай в Lust of Ass з дружками геями, ентузіаст.
Ці дружки геї, як ти їх назвав, служать в ЗСУ, разом зі мною в підрозділі, тому вони можуть тобі Lust of your Ass влаштувати, я б так не розкидався компліментами на форумі не знаючи людей
ROG ally X, сорян.
А в тебе так комп гуде, що через декілька кімнат в туалеті чути?
Який ти тоді ентузіаст....

Не сміши мене.
Є сумніви відносно всього, що ти кажеш.
Видно як ти там служиш, 24/7 на форумі і ігрульки граєш.
А з мене податки таким дармоїдам на зарплати йдуть.

Нічого проти геїв не маю, все це ваші справи.
Востаннє редагувалось 26.12.2024 16:06 користувачем Skiff93, всього редагувалось 1 раз.
AFU_power
Member

Повідомлення

Skiff93: 26.12.2024 16:02Видно як ти там служиш, 24/7 на форумі і ігрульки граєш.
Так, а я десь казав, що я зі штурмів посадок не вилажу, чи всі військовослужбовці повинні тобі 24/7 служити і не вилазити зі служби, бо ти податки платиш? Ахаха, насмішив, ти же на роботі вихідні маєш, вот і я на роботі маю, питання?
Skiff93: 26.12.2024 16:02Нічого проти геїв не маю, все це ваші справи.
І все-таки звідки така впевненість, що тебе не не знайдуть, особливо наслідивши на форумі справами в барахолці, побачиш як твої податки працюють в дії, на тобі. Оціниш хоча б
Skiff93
Member

Повідомлення

AFU_power: 26.12.2024 16:05
Skiff93: 26.12.2024 16:02Видно як ти там служиш, 24/7 на форумі і ігрульки граєш.
Так, а я десь казав, що я зі штурмів посадок не вилажу, чи всі військовослужбовці повинні тобі 24/7 служити і не вилазити зі служби, бо ти податки платиш? Ахаха, насмішив, ти же на роботі вихідні маєш, вот і я на роботі маю, питання?
Skiff93: 26.12.2024 16:02Нічого проти геїв не маю, все це ваші справи.
І все-таки звідки така впевненість, що тебе не не знайдуть, особливо наслідивши на форумі справами в барахолці, побачиш як твої податки працюють в дії, на тобі. Оціниш хоча б
Слава Україні. Слава ЗУ. Паляниця.
Як приїдете так і поїдете.
Адресу дати і ПІБ?
Щоб на пошуки час не витрачав?

Я то дійсно перегнув, над жартами сміються. Але якщо уже тут погрози поїхали, то значить дійсно образив.

Не клментуй мої пости, грай далі кінце на оверпрайснутомі смітті. І зароби ще на мішок такого.
AFU_power
Member

Повідомлення

Skiff93: 26.12.2024 16:16
AFU_power: 26.12.2024 16:05

Адресу дати і ПІБ?

Я то дійсно перегнув, над жартами сміються. Але якщо уже тут погрози поїхали, то значить дійсно образив.

Не клментуй мої пости, грай далі кінце на оверпрайснутомі смітті. І зароби ще на мішок такого.
Хаха, ти такий наївний, погроз ще не було, тільки запрошення оцінити
Skiff93
Member

Повідомлення

AFU_power: 26.12.2024 16:17
Skiff93: 26.12.2024 16:16

Адресу дати і ПІБ?

Всього найкращого. Став свою плртаимвочку на зарядку і діставай іншу. Зрозуміло нвіщо більше однієї. Якщо їх 10 то дійсно вже портативки.
AFU_power
Member

Повідомлення

Skiff93: 26.12.2024 16:19
AFU_power: 26.12.2024 16:17
Всього найкращого. Став свою плртаимвочку на зарядку і діставай іншу. Зрозуміло нвіщо більше однієї. Якщо їх 10 то дійсно вже портативки.
Я поняв, які ще поради будуть? Може зробити автомат, щоб монетку вкинув і випала інша?
Skiff93
Member

Повідомлення

AFU_power: 26.12.2024 16:21
Skiff93: 26.12.2024 16:19
Я поняв, які ще поради будуть? Може зробити автомат, щоб монетку вкинув і випала інша?
Та ні. Купити powebank на 100000000 mah і кинути в рюкзак. + десяток кіло лише, але дійсно буде портативність.
Відповісти