Пропоную обговорити Colorful представила GeForce RTX 4060 Ti та RTX 4060 із прихованим роз'ємом живлення
Кхм, а як я просуну жорсткий товстий кабель ПСІ-Е під відеокарту ? Ну типу там до материнської плати місця всього нічого.
Останні статті і огляди
Новини
Colorful представила GeForce RTX 4060 Ti та RTX 4060 із прихованим роз'ємом живлення
-
erazel
Member
-
alexs130
Junior
Краще б показали, як воно реально виглядає, а не рендер рекламний.
Не у всіх блоків живлення кабелі мають тільки один 6+2 pin конектор. Більшість має подвійні.
Не у всіх блоків живлення кабелі мають тільки один 6+2 pin конектор. Більшість має подвійні.
-
Alex646
Member
Знову маркетологи зґвалтували інженерів.
-
WWQ
Member
Через 2-3 года эксплуатации этот кабель станет хрупким и несгибаемым в том месте где проходит поток горячего воздуха. Проверено лично.
(правда на кабеле питания цпу, но сути это не меняет)
(правда на кабеле питания цпу, но сути это не меняет)
-
n6407
Member
раньше были карты со скрытым потанцевалом, теперь со скрытым разъёмом
-
Electrobrut
Member
Вихід кабелю буде на дистанції 24,5-27см, тому буде просто збоку материнки.erazel: ↑ 12.10.2023 10:18 Пропоную обговорити Colorful представила GeForce RTX 4060 Ti та RTX 4060 із прихованим роз'ємом живлення
Кхм, а як я просуну жорсткий товстий кабель ПСІ-Е під відеокарту ? Ну типу там до материнської плати місця всього нічого.
Кабель з часом звичайно адубіє і буде мати стулу форму, але це теж не проблема.
-
erazel
Member
Electrobrut: ↑ 12.10.2023 12:39 Вихід кабелю буде на дистанції 24,5-27см, тому буде просто збоку материнки.
- спойлер
-
doc-oc
Member
Кстати классное решение! Нужный шнур можно отдельно купить! Жаль, что 4060 просто позор за свои деньги
-
Electrobrut
Member
Ну так материнка 24,2 якраз за нею і будеerazel: ↑ 12.10.2023 14:13Electrobrut: ↑ 12.10.2023 12:39 Вихід кабелю буде на дистанції 24,5-27см, тому буде просто збоку материнки.Або ж карта планується такої довжини щоб кабель вже виходив за межами материнської плати. Я на око не можу визначити чи це ще в межах материнської плати.
- спойлер
Хоча б краще просто зробили отвір в материнці і щоб слот просто на протилежну сторону перенесли