Останні статті і огляди
Новини
Знайомимося з ігровою консоллю PlayStation 5 Slim
-
Kravan
Member
-
KimRomik
Member
йшов 2050 рік, а Соні все ще пихає в консолі дисководи...
-
Kravan
Member
ЛОЛ это топ тема. Если нет желания покупать игры по 2К. Я и толстуху брал только с дисководом.KimRomik: ↑ 12.08.2023 13:03 йшов 2050 рік, а Соні все ще пихає в консолі дисководи...
-
Kilo
Member
Если это действительной такой дизайн,а не фейк,то это просто ад,мрак,погибель и феерический п...ц.
-
Nuclear World
Member
Выглядит кстати страшновато эта "slim", по ощущениям ещё жирнее стала и эти уродливые квадратные боковины выглядят просто ужасно)) Но мне кажется, что просто приколисты на 3D принтере корпус распечатали))
Кстати не так давно была кругом распродажа, и версию с приводом продавали в магазах по 20к)
Кстати не так давно была кругом распродажа, и версию с приводом продавали в магазах по 20к)
Востаннє редагувалось 12.08.2023 13:30 користувачем Nuclear World, всього редагувалось 3 разів.
-
Васильович
Member
Але ж в тому і фішка - обмін дисками, володіння фізичною копією гри і т.д.KimRomik: ↑ 12.08.2023 13:03йшов 2050 рік, а Соні все ще пихає в консолі дисководи...
-
catdoom
Member
Я думал что slim вариант должен быть как переносная консоль, со всеми удобствами, а тут каракатица. Ещё бы сделали в стиле фентези-аниме, чтобы дети калечились. 

-
Павло
Member
Забавно як еко активісти "боряться" із фурами, що перевозять продукти но не замічають соні які випускають сотні мільйонів дисків які потім валяються на смітниках і це в 2023 роціВасильович: ↑ 12.08.2023 13:26Але ж в тому і фішка - обмін дисками, володіння фізичною копією гри і т.д.KimRomik: ↑ 12.08.2023 13:03йшов 2050 рік, а Соні все ще пихає в консолі дисководи...

-
Enjoy
Member
Не плохо было бы указать, как в источнике, что это "предпологаемая" слимка, всего лишь слух.
-
Polyaan
Member
Ну и отлично, дизайн дело вкуса, главное что не стоит на месте компания. Я жду прошку, была 5 обычная на старте, потом продал. А диски много кому надо, учитывая обратную совместимость и то, что новый пользователь сможет за копейки взять диски от 4, если захочет какую то игру, что то же плюс. Мне лично дисковод не нужен, но хоронить его рано. В идеале 2 версии: с и без.
-
Telcontar
Member
Слім, який не слім 

-
Input_Lag
Member
Спасибо, блеванул.
-
Shaolin_Style
Member
а в чем проблема собственно?KimRomik: ↑ 12.08.2023 13:03 йшов 2050 рік, а Соні все ще пихає в консолі дисководи...
-
n6407
Member
дисковод на плойке, мешает человеку без плойки?KimRomik: ↑ 12.08.2023 13:03 йшов 2050 рік, а Соні все ще пихає в консолі дисководи...

я брал с дисководом, купил по 150-300 грн. диски б/у с играми, вместо 800 - 2000 через пс стор. мне дисковод не мешает

-
KimRomik
Member
Kravan
Васильович
Павло
Shaolin_Style
n6407
в чому проблема продавати ігри на флешках?
чи це ще не на часі?
Васильович
Павло
Shaolin_Style
n6407
чи це ще не на часі?
-
OmiHal
Junior
А шо,так работает?).Я думал то на Коробе только такая темаKimRomik: ↑ 12.08.2023 19:41 Kravan
Васильович
Павло
Shaolin_Style
n6407
чи це ще не на часі?

-
neo89skynet
Member
Ось взяли б і просто скопіювали корпус від пс4слім і все. Просто і зі смаком, ось навіщо вигадувати всі ці незрозумілі форми...
iмхо
iмхо
-
Васильович
Member
Теоретично - на часі.
Я ні разу не спеціаліст в питаннях захисту від піратства, але чисто інтуїтивно здогадуюся, що флешку легше скопіювати і тяжче захистити від несанкціонованого копіювання відповідно. Допускаю варіанти створення якихось мутантів "флешка(носій)+HASP" в одному корпусі, але ж мабуть економічно доцільніше просто продовжити юзати диски...
-
DaKaR
Member
Ты просто не в курсе консолебойной темы.KimRomik: ↑ 12.08.2023 13:03 йшов 2050 рік, а Соні все ще пихає в консолі дисководи...
Они бушные игры друг другу продают

-
Zzzz
Member
в тому що флешки - дорого, ваш кепKimRomik: ↑ 12.08.2023 19:41 Kravan
Васильович
Павло
Shaolin_Style
n6407
чи це ще не на часі?