Код: Виділити все
піковий онлайн ігри
Код: Виділити все
піковий онлайн ігри
пАлунІцаPolaris: ↑ 06.08.2023 14:10 Предлагаю обсудить Baldur's Gate 3 увійшла до числа найпопулярніших ігор Steam
скажи "паляниця"Код: Виділити все
піковий онлайн ігри
Не треба скиглити, 100мбіт інету по витій парі вистачить щоб за день скачатиBogdanp73: ↑ 06.08.2023 14:53пАлунІцаPolaris: ↑ 06.08.2023 14:10 Предлагаю обсудить Baldur's Gate 3 увійшла до числа найпопулярніших ігор Steam
скажи "паляниця"Код: Виділити все
піковий онлайн ігри
А так то системні вимоги там досить невеликі , але важить капець...так так ще далеко не у всіх в країні є оптика...
мені це днів 4 тянути торрентом її,а так би спробував
Походу це єдина дійсно хороша гра в 2023)StingerYar: ↑ 06.08.2023 17:21 Гра дійсно варта того, щоби її спробувати на всі 125%, я так міцно не заліпав ані в 2022, ані в 2023, лише 3 дні пройшло, а вже 35 годин
- спойлер
- 1.jpg
Все, що менше ніж в шедоуран - то вже добреEaranak: ↑ 06.08.2023 18:47 Ожидал от игры что будет душно, тонны диалогов и текста в записках... Но по факту оказалось - 'в самый раз'.
За гроші в некраScoffer: ↑ 06.08.2023 19:59 Зазвичай в іграх подібного формату дозволяється замінювати їхні класи вільно, або хоча б з пари варіантів, а тут болт вам, а не заміну.
Earanak: ↑ 06.08.2023 20:02 daesz, X-COM не интересны вообще в принципе мне. Original Sin прошли мимо меня.
А из Divinity я играл только в первые две части и мне они понравились. Первая больше всего.
Но они про другое были. Я про Divine Divinity и Beyond Divinity.
Вообще я не ищу аналогичные игры. Как я уже сказал - жанр мне не интересен.
игра написана на новом издании днд по этому одновременно заходит и бумеркам и зумеркам. Каждый может с той степенью серьёзности, которую посчитает нужной.Earanak: ↑ 06.08.2023 18:47
Я думал что Зумерки когда попробуют эту игру сразу плеваться начнут.
Хотя может люди только сегодня докачали ее и все еще впереди ))
Лайфхак - проходити гру просто так, розгрібаючи наслідки невдалого падіння кубиків, може бути цікавіше, ніж з сейвскамом. Але може підгоріти, коли одиничка заруїнить майже безпрограшну ситуацію.Scoffer: ↑ 06.08.2023 19:59А я вискажу деяке своє фе: правила днд, та і взагалі будь-якої настолки з кубиком в комп'ютерній грі - люта . Або сейвишся перед кожним діалогом і постійно завантажуєшся наче більше нічого в житті робити, або можна пропустити половину історії тому що карта не так лягла кубики не в ту сторону прокрутились, що, як на мене, трішки, а може і не трішки тупо.
Ну і фізика відверто крива, увесь бюджет ааа-гри пішов мабуть на рекламу.
А в іншому беззаперечно цікаво і пройти варто.