Відеокарта GeForce RTX 4060 на 27% швидше за GeForce RTX 3060 у Cyberpunk 2077

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
+Felix+
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Відеокарта GeForce RTX 4060 на 27% швидше за GeForce RTX 3060 у Cyberpunk 2077

Ну от, а хтось мінусував мене коли я казав що буде 80 фпс на ультрах.
WhiskeyInTheJar
Member

Повідомлення

+Felix+: 26.06.2023 18:11 Пропоную обговорити Відеокарта GeForce RTX 4060 на 27% швидше за GeForce RTX 3060 у Cyberpunk 2077

В бенчмарке, нужно уточнять :)
+Felix+
Member

Повідомлення

WhiskeyInTheJar: 26.06.2023 18:13
+Felix+: 26.06.2023 18:11 Пропоную обговорити Відеокарта GeForce RTX 4060 на 27% швидше за GeForce RTX 3060 у Cyberpunk 2077

Ну так в ігровому, а не синтетичному. Навряд чи там буде сильна різниця з фактичною грою. До того ж Кіберапнк 2077 доволі вибаглива гра, в більшості типових ігор значить буде ще більше к/с.
WhiskeyInTheJar
Member

Повідомлення

+Felix+: 26.06.2023 18:16
WhiskeyInTheJar: 26.06.2023 18:13

Ну так в ігровому, а не синтетичному. Навряд чи там буде сильна різниця з фактичною грою. До того ж Кіберапнк 2077 доволі вибаглива гра, в більшості типових ігор значить буде ще більше к/с.
Ну так там в видео есть момент как фпс падает ниже 60. В поделке Говарда уже в этом году можем и 60 на ней не увидеть.
Nortrom
Member

Повідомлення

RX 7600 для сравнения
спойлер
Зображення
Dremjke
Member

Повідомлення

+Felix+: 26.06.2023 18:11Ну от, а хтось мінусував мене коли я казав що буде 80 фпс на ультрах.
Ну таке.
ІМХО майже мертвонароджений продукт. DLSS3 і FG - це круто, але все-таки не чиста продуктивність. Порізана шина та 8гб VRAM не залишають цій карті шансів на майбутнє. Переходити з 3060 на цю новинку великого сенсу нема.
Аби Ван Даркхолм Шкіряна Куртка не зажав принайні 12гб VRAM, то навіть пофіг було б на ту шину, а так...
Геральт
Member

Повідомлення

+Felix+: 26.06.2023 18:11 Ну от, а хтось мінусував мене коли я казав що буде 80 фпс на ультрах.
В фейковій роздільчій фейкові 80 на фейкових ультрах :gigi:
І то ще народ про підставу з PCIe забуває. А такі карти переважно і на відносно старі корчі й беруть
CrackYu23
Member

Повідомлення

Dremjke
:spy: А що хтось переходить с покоління хх60 на наступне покоління хх60?Це якась маячня співставна до яких завгодно карт.Через одне покоління можливо...
Samilo
Member

Повідомлення

CrackYu23
Я перейшов з 1060 на 2060
erazel
Member

Повідомлення

Підозрюю що там промені(ну бо в 4 серії мали б їх ще трохи покращити) використані на повну, і також включені оті фейкові кадри в секунду, домальовування те сумнозвісне. Порівняли б в нормальній швидкодії, без оманливих технологій. Найбільше я не вірю в ту технологію дутих к/с, бо це все омана :-), воно або тупо додає ті самі кадри - прощавай плавність, або домальовує з голови - привіт артефакти "прогнозування". На телевізорах є теж ті упалавнялки, але щось їх всі виключають. Ну і це, захочу я тих дутих кадрів то дійсно, тупо на телевізорі їх включу :gigi: (хай і ціною деякого збільшення лагу).
yungmanpro
Junior

Повідомлення

Samilo: 26.06.2023 18:57 CrackYu23
Я перейшов з 1060 на 2060
Так у 2060 продуктивність рівня 1080 була, а тут 4060 гірше ніж 3060 Ті, це не круто типу.
oversteve
Member

Повідомлення

Геральт: 26.06.2023 18:38
+Felix+: 26.06.2023 18:11 Ну от, а хтось мінусував мене коли я казав що буде 80 фпс на ультрах.
В фейковій роздільчій фейкові 80 на фейкових ультрах :gigi:
І то ще народ про підставу з PCIe забуває. А такі карти переважно і на відносно старі корчі й беруть
там для тих, хто на бронепоїзді - FG and Upscaler Off
https://videocardz.com/newz/nvidia-gefo ... a-settings
CrackYu23
Member

Повідомлення

Samilo
Не хочу нікого образити та навіть 40% умовних профіту в fps слабенький такий привід міняти карту.Наприклад у вас десь було 40 і ви отримали 56.Щось є,але трохи не те.А ось 2070 вже зовсім інакше. А через покоління 3060...і ви знову на "коні".І так завжди.
Tyler
Member

Повідомлення

Достатньо компліментарний відос, почекаю огляд від Gamers Nexus
Artem_K
Member

Повідомлення

Tyler
Gamers Nexus в 2023-м негативно настроены к 8 Гб памяти. Весной они в щепки разнесли 3070 как пример. Здесь же в нагрузку еще и шина 128 bit. Думаю им это радости не доставит :)
Геральт
Member

Повідомлення

oversteve: 26.06.2023 19:05 там для тих, хто на бронепоїзді - FG and Upscaler Off
https://videocardz.com/newz/nvidia-gefo ... a-settings
Як і Path tracing. Але ж без того все плоске, криве і сумовите
Ну і чувак, який не вміє захопити зображення, а тицькає пальцем по монітору, то ще той тестувальник :gigi:
Востаннє редагувалось 26.06.2023 19:35 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
Remonde
Member

Повідомлення

del
Firebrand
Member

Повідомлення

При цене в 200 долярив и для монитора фулл хд, карта вышла ок-норм :gigi:
CrackYu23
Member

Повідомлення

yungmanpro
Звичайна 2060 була на рівні 1070ті і то не завжди. Але точно не 1080.Не плутайте її з 2060s.
Remonde
Member

Повідомлення

Зображення
Зображення
Зображення
Відповісти