Останні статті і огляди
Новини
Відбувся анонс доповнення Phantom Liberty для Cyberpunk 2077
-
Sashr
Member
Пропоную обговорити Відбувся анонс доповнення Phantom Liberty для Cyberpunk 2077
Хто перший пожартує про кількість багів в комплкті з ДЛЦ?
-
quadrotony
Member
Норм, значить будуть замовлення на буст
-
kalakawa
Member
Бляха знову вимоги до заліза зростуть
-
erazel
Member
А я все чекаю коли історію Кенінгем і ямайців розширять. Бо таке враження що вирізали 60% сюжету з гри. За тим всім спостерігати було б куди цікавіше чим за війною з арасакою. Ну маю наувазі в плані сюжету, таємниць, неочікуваних поворотів і т.д.
-
vyvertyt
Member
Судячи з того, що вони дропнули старі консольки, багів буде менше в ціломуSashr: ↑ 06.09.2022 19:32 Пропоную обговорити Відбувся анонс доповнення Phantom Liberty для Cyberpunk 2077
-
erazel
Member
Чесно? я зробив передзамовлення, тобто грав з перших днів. Пройшов всю гру. Глюки і недоробки були, але не критичні. не заважало насолоджуватися грою. Тому , як на мене, розповіді про баги сильно перебільшені.Sashr: ↑ 06.09.2022 19:32 Хто перший пожартує про кількість багів в комплкті з ДЛЦ?
-
Fen1xz
Member
Какой буст в одиночной игре которую все уже пропылесосили вдоль и впоперёк.quadrotony: ↑ 06.09.2022 19:34 Норм, значить будуть замовлення на буст
-
Gelonyrum
Member
Гра шикарна і кайфова, але в мене особисто було достатньо багів, більшість фігня, але деякі мені запороли 2 квестові лінійки, що було доволі неприємно (З детективом і Керрі), пару раз ламалась фінальна місія головного сюжету, але фіксалась загрузкою сейвів, вийде ДЛС і можна буде собі спокійно пройти знову, думаю з тих пір їх зафіксали.erazel: ↑ 06.09.2022 19:56Чесно? я зробив передзамовлення, тобто грав з перших днів. Пройшов всю гру. Глюки і недоробки були, але не критичні. не заважало насолоджуватися грою. Тому , як на мене, розповіді про баги сильно перебільшені.Sashr: ↑ 06.09.2022 19:32 Хто перший пожартує про кількість багів в комплкті з ДЛЦ?
-
Dobivatel
Member
На PS4 спочатку було дуже багато багів та картинка як на 16-бітних консолях 2000-х років, неомжливо було грати без блювотних позивів. Потім баги пофіксили, картинку покращили та оптимізували.erazel: ↑ 06.09.2022 19:56 Чесно? я зробив передзамовлення, тобто грав з перших днів. Пройшов всю гру. Глюки і недоробки були, але не критичні. не заважало насолоджуватися грою. Тому , як на мене, розповіді про баги сильно перебільшені.
-
VirusikZloy
Member
Длс в 2023… ну такое
-
konb999
Member
Можу засвідчити! Робив предзомовлення на ПК в якості додаткової подяки проджектам за відьмак 3. Як тільки гра загрузилась відразу почав проходити! Пройшов за тиждень. Дійсно окремі недопроцювання помітив,- критичних багів жодного! Вцілому гра не шедевр, однак досить вдалий продукт. Отримав помітну кількість задоволення від проходження! Планую якось ще раз пройти!erazel: ↑ 06.09.2022 19:56Чесно? я зробив передзамовлення, тобто грав з перших днів. Пройшов всю гру. Глюки і недоробки були, але не критичні. не заважало насолоджуватися грою. Тому , як на мене, розповіді про баги сильно перебільшені.Sashr: ↑ 06.09.2022 19:32 Хто перший пожартує про кількість багів в комплкті з ДЛЦ?
-
ShamilFox
Member
Присоединяюсь ко всем предзаказчикам, что сделал и сам. Единственный баг, который подпортил впечатление - это спаун Мясника в лагере вудуистов. Не спаунился ни через save load, ни через переустановку игры. Помог хотфикс через месяц после релиза.
А так игра топчик
А так игра топчик
-
Vpupkin
Member
Почему?kalakawa: ↑ 06.09.2022 19:43 Бляха знову вимоги до заліза зростуть
-
CrypteX
Member
100% правда, начал с ночи релиза, Т-поз и сломаный пазфайнд попадались, пару раз рандомно улетал на 500 метров вперед, но ничего критичного вообще, даже при всех недостатках продукт лучше большинства современных релизов.konb999: ↑ 06.09.2022 20:43Можу засвідчити! Робив предзомовлення на ПК в якості додаткової подяки проджектам за відьмак 3. Як тільки гра загрузилась відразу почав проходити! Пройшов за тиждень. Дійсно окремі недопроцювання помітив,- критичних багів жодного! Вцілому гра не шедевр, однак досить вдалий продукт. Отримав помітну кількість задоволення від проходження! Планую якось ще раз пройти!erazel: ↑ 06.09.2022 19:56 Чесно? я зробив передзамовлення, тобто грав з перших днів. Пройшов всю гру. Глюки і недоробки були, але не критичні. не заважало насолоджуватися грою. Тому , як на мене, розповіді про баги сильно перебільшені.
Тут куда больше обидно, что проходишь и прямо видишь сколько всего было вырезано и заброшено на полпути, локации, квесты и тд. Ну, маємо те, що маємо, надеюсь ДЛЦ отполируют хорошо.
-
Dobivatel
Member
Тому що PS4 перестане тягнути, хоча вона і так дуже умовно тягнула.Vpupkin: ↑ 06.09.2022 20:47Почему?kalakawa: ↑ 06.09.2022 19:43 Бляха знову вимоги до заліза зростуть
-
kalakawa
Member
бо з кожним великим оновленням фпс трохи падаєVpupkin: ↑ 06.09.2022 20:47Почему?kalakawa: ↑ 06.09.2022 19:43 Бляха знову вимоги до заліза зростуть
-
Krovatka
Member
Ну это лаечка! Хорошей игре, достойное dlc
-
alex_dey
Member
Dobivatel
та ПС4 по процесору не вивозить. Там порізаний ФХ з частотою 1.8гГц.
Нащо робити подвійну роботу, якщо мало хто буде купувати на старі консолі. Прийшлося б вручну перевіряти кожен закуток. А то Соні, не погодиться на реліз патчу, не впевнившись, що все ок після "вдалого релізу" гри.
Нащо робити подвійну роботу, якщо мало хто буде купувати на старі консолі. Прийшлося б вручну перевіряти кожен закуток. А то Соні, не погодиться на реліз патчу, не впевнившись, що все ок після "вдалого релізу" гри.
-
Kyro
Member
Неа, там Jaguar 8 ядерный. Он еще медленее.alex_dey: ↑ 06.09.2022 21:54 Dobivatel
-
nv_ua
Member
Ммм, нова порція кібербагів. Сподіваюсь, хоча б смішних на цей раз