Death Stranding 2 виходить у червні. Опубліковано новий трейлер

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Death Stranding 2 виходить у червні. Опубліковано новий трейлер

Шикарная игра, первую 2 раза проходил, в ней сюжет просто с максимальным погружением.
kairo
Member

Це я чекаю.
Wahoo
Member

Всех задолбавшая шутка про... а не буду её шутить.
Первая часть была хороша, хоть и на любителя. Музыки подборка вообще космос.
maxafon
Member

перша частина дуже непогана але через заскриптованих невидимих ворогів так і не пройшов до кінця
1234waltz
Member

Перша частина неймовірно красива, з цікавим сюжетом та шикарною музикою. Але через душність та нудність геймплею я її просто кинув на середині. Можливо колись повернусь.
Samilo
Member

1234waltz
Так само. Ніс майже півгодини щось на горбу і вже поруч з кпп, куди маю доставити вантаж, Рідус упав і розбив той вантаж. А гра пише, ну що try again.
Геральт
Member

Не знаю...фармив стоянки мулів по кд, тоді будував дороги і вже спокійно переміщався на байку. Після відкриття гранат стелс втрачає зміст. А вороги-люди взагалі безпорадні.
Загалом, ігролад досить примітивний. Звук/візуал гарні, але на тому й все.
kairo
Member

Samilo: 10.03.2025 15:39 1234waltz
Так само. Ніс майже півгодини щось на горбу і вже поруч з кпп, куди маю доставити вантаж, Рідус упав і розбив той вантаж. А гра пише, ну що try again.
Я коли грав, там вже купу доріг та мостів люди набудували.
zalizo_org
Member

Першу б пройти... чи що?...
vmsolver
Member

zalizo_org: 10.03.2025 18:11Першу б пройти... чи що?
Увидев новость, тоже так подумал. Тем более она неоднократно раздавалась и скорее всего есть в библиотеке, самое время попробовать))
Tyler
Member

на фоні теперішньої стагнації ігроіндустрії повинен визнати - симулятори кур'єра Кодзіми цілком собі хороший продукт і цікавий, хоч і геймплейно слабенькі. Але індустрія, в цілому, котиться в очко
neo89skynet
Member

Якщо у другiй частини зроблять упор на гемплей, то будет гарна гра, першу частину пробував два рази, але щось не змiг... Гра не погана, але гемплей одноманiтний та скудний, набридає швидко.
На другу частину надiюся, що зроблять на багато цiкавiше, а нiж перша частина. Загалом чекаємо. B-)
Ответить