Предлагаю обсудить Valve оприлюднила розклад фестивалів і розпродажів у Steam на другу половину 2025-го
Подумав спочатку Тільки осінній та зимовий розпродаж? щось маловато, а потім згадав що вони графікі пишуть починаючи з середини літа
Последние статьи и обзоры
Новости
Valve оприлюднила розклад фестивалів і розпродажів у Steam на другу половину 2025-го
-
Seraphim
Member
-
The_Rusik
Member
А толку, игр нет. Скидки тоже не о чем. Только на старье. Осенью и зимой не было чего покупать.
-
Lekrs
Member
Знижички кожного місяця, круть. А паралельно ще й в епіксторі... ![super :super:](./images/smilies/super.gif)
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
-
Kassatka
Member
Ну так нині ігор дуже мало нормальних, зате спадку старих ігор вистачить ще дуже надовго. От купу різних старих ігор по знижкам в осномному і купую на розпродажах, я зазвичай або поверхнево давно знайомий через торенти і файлообмінники, або в багатох випадках зовсім не знайомий, а так це виходять ігри, що можуть дати фору багатьом надсучасним іграм. А ще я не надто йду в ногу з часом і не часто поспішаю випробовувати ігри на релізі, хоча можливо й читав/дивився інформацію про цю гру. У результаті купую скажімо ігри п'ятирічної давнини, для мене це суперактуальні новинки з новітніми технологіями, а по факту продаються на розпродажах з великою знижкою. Навіть через рік, не кажучи вже через кілька років.The_Rusik: ↑ 14.02.2025 12:50 А толку, игр нет. Скидки тоже не о чем. Только на старье. Осенью и зимой не было чего покупать.
-
Lekrs
Member
Kassatka
Файно таким людям. З 2000 року практично у всі ААА сінгли грав. Для нового геймера зараз взагалі чудові часи, навіть на посередньому пк можна мати доступ до великої кількості якісних ігр.
Файно таким людям. З 2000 року практично у всі ААА сінгли грав. Для нового геймера зараз взагалі чудові часи, навіть на посередньому пк можна мати доступ до великої кількості якісних ігр.