Последние статьи и обзоры
Новости
Драйвер GeForce 566.45 Hotfix покращує роботу ігор Ubisoft та Indiana Jones and the Great Circle
-
Artem_M
Member
Пропоную обговорити Драйвер GeForce 566.45 Hotfix покращує роботу ігор Ubisoft та Indiana Jones and the Great Circle
Там і так все достатньо добре було з оптимізацією... Тому що не UE5
Останнім часом лише біль та розчарування з тим UE5.
А тут навіть DLSS на максималках (читай середніх, оскільки там ще є Ультра, СуперУльтра та якісь типу "надзвичайні") не довелось вмикати аби отримати стабільні 85+ фпс в QHD, що вже досягнення в наш час.
Там і так все достатньо добре було з оптимізацією... Тому що не UE5
Останнім часом лише біль та розчарування з тим UE5.
А тут навіть DLSS на максималках (читай середніх, оскільки там ще є Ультра, СуперУльтра та якісь типу "надзвичайні") не довелось вмикати аби отримати стабільні 85+ фпс в QHD, що вже досягнення в наш час.
-
daesz
Member
Трохи запізно, гра уже пройдена
Зараз би оптимізовувати драйвер під гру, сервера якої закриваються через декілкьа місяцівПо-друге, реліз GeForce 566.45 Hotfix має підвищити стабільність ігор Ubisoft, створених на основі рушія Snowdrop. З недавніх проєктів на його базі можна згадати Star Wars Outlaws, XDefiant, The Settlers: New Allies та Avatar: Frontiers of Pandora.
-
STARL1GHT
Member
Так мова про взаємодію з рушієм, а не конкретно по гру. Та сама серія TC The division, до прикладу, має проблеми з вильотами — особливо 2-га частина.daesz: ↑ 23.12.2024 15:07 Трохи запізно, гра уже пройденаЗараз би оптимізовувати драйвер під гру, сервера якої закриваються через декілкьа місяцівПо-друге, реліз GeForce 566.45 Hotfix має підвищити стабільність ігор Ubisoft, створених на основі рушія Snowdrop. З недавніх проєктів на його базі можна згадати Star Wars Outlaws, XDefiant, The Settlers: New Allies та Avatar: Frontiers of Pandora.
-
daesz
Member
Дивно, у мене награно напевно біля тисячі годин в дівіжн 2 і вильотів не було (останній раз грав ще на 2070, десь 1.5 роки тому), перша була настільки давно, що я вже й не пам'ятаю як вона працювалаSTARL1GHT: ↑ 23.12.2024 15:33Так мова про взаємодію з рушієм, а не конкретно по гру. Та сама серія TC The division, до прикладу, має проблеми з вильотами — особливо 2-га частина.daesz: ↑ 23.12.2024 15:07 Трохи запізно, гра уже пройдена
Зараз би оптимізовувати драйвер під гру, сервера якої закриваються через декілкьа місяців
-
AssayMAS
Member
у тя ПК сильно выше среднего, а если озу 8-16ГБ и видепамяти менее 6-8 и обновление дров для тебя сложная задача то начинается "приключение"...daesz: ↑ 23.12.2024 16:05в дівіжн 2 і вильотів не було
сча многие игры пишут перед запуском - работаю на дровах с такой то версии - на младших версиях дров нестабильно - обнови драйвера. Многие обладатели майнинг карт без видео выходов плюются... мол по пол часа настраивать пока запустишь...
Так что проблема есть но у "нищебродов" и её никто не решает.
-
daesz
Member
Коли я ще грав у дівіжн 2 - у мене був райзен 2600 і 2070, 16гб озп; на цьому можна зібрати весь комп за 15к з вторичкиAssayMAS: ↑ 23.12.2024 17:39у тя ПК сильно выше среднего, а если озу 8-16ГБ и видепамяти менее 6-8 и обновление дров для тебя сложная задача то начинается "приключение"...daesz: ↑ 23.12.2024 16:05в дівіжн 2 і вильотів не було
сча многие игры пишут перед запуском - работаю на дровах с такой то версии - на младших версиях дров нестабильно - обнови драйвера. Многие обладатели майнинг карт без видео выходов плюются... мол по пол часа настраивать пока запустишь...
Так что проблема есть но у "нищебродов" и её никто не решает.
-
AssayMAS
Member
тут главное с какого раза получится получить работоспособный ПК и сколько десятков часов на это убить!daesz: ↑ 23.12.2024 18:12весь комп за 15к з вторички
Купить хлам можно - а вот полностью работоспособный хлам "без ньюансов" дефицит. Ну или цены на б.у. такие что выгодно новое с 3 годами гарантии.
А если учесть что рязанией 1-3 поколения "с вопросами" я в сервисе видел трёх литровую банку... как и на ютубе роликов слепи из 10 убитых карт после майнига парочку ВРЕМЕННО рабочих... то 1-3 дня на протестировать это ни о чем. Ранее "проверенные продавцы" даже на хлам типо ISA звука, видео или EDO RAM за 0,1-1$ давали аж 2 недели... а сча сутки манибека как великое благодеяние и щедрость преподносят.
-
daesz
Member
Ну тобто 30-40 проців із декілька десятків тисяч проданих? Такий собі аргумент. Це десь приблизно вписується в опис 2-3% фабричного/виробничого браку.AssayMAS: ↑ 23.12.2024 18:23 я в сервисе видел трёх литровую банку...
Свою (домашню) 2070 продав за 8.3к півтори року тому, в той же день в який і вивісив на ЛОСі, по місцю прийшов хлопчина, дав гроші через поріг, навіть тести ніякі не просив; 1660с продав за тиждень-два за 5.8к тут на форумі (також домашня, при тому 1.5 роки із 3 що була в наявності взагалі ніяк не використовувалась)AssayMAS: ↑ 23.12.2024 18:23 как и на ютубе роликов слепи из 10 убитых карт после майнига парочку ВРЕМЕННО рабочих... то 1-3 дня на протестировать это ни о чем.
Але звісно - якщо купляти все по НИЗУ лоха, то потім з'являються претензії. Чого б це, правда?
-
Royalfree
Junior
Когда-то давно nVidia своим кривым драйвером вусмерть убила мне карту Zotac за 550 енотов. Четыре месяца переписок с командой Хуанга и производителем - та еще эпопея и головняк. Карта была на гарантии. В итоге заменили, но с тех пор я не мчусь, сломя голову, обновлять драйвера.
-
S1zf
Junior
Почему в приложении нвидиа нет возможности обновить драйвер на 566.45?
-
AssayMAS
Member
правильно пусть вначале публичные дрова альфа тестеры бесплатно на своём железе тестируют - они опытные у них куча времени.Royalfree: ↑ 23.12.2024 19:45с тех пор я не мчусь, сломя голову, обновлять драйвера.
я вот как то влепил последний драйвер под сата3 на доп контроллере в матери и пожалел - а авто обнова винды ставит пред последний драйвер с наличием "подписи драйвера" и норм работает. А потом дошло что можно в биосе "из сата3 IDE" сделать и не надо особенных дров для ОС и тоже норм работает...Я вот помню была мать у меня на сокете А и звук на 1-2 сек отставал в вин 98 и никак кроме доп звуковой не лечилось... так "исправление" под вин98 выпустили аж в 2004-2005...
-
STARL1GHT
Member
Плюс-мінус з Варлордів почалось. Вони там боролися з проблемою з періодичним успіхом, але щоб закрити гештальт повністю — ні.daesz: ↑ 23.12.2024 16:05Дивно, у мене награно напевно біля тисячі годин в дівіжн 2 і вильотів не було (останній раз грав ще на 2070, десь 1.5 роки тому), перша була настільки давно, що я вже й не пам'ятаю як вона працювалаSTARL1GHT: ↑ 23.12.2024 15:33
Так мова про взаємодію з рушієм, а не конкретно по гру. Та сама серія TC The division, до прикладу, має проблеми з вильотами — особливо 2-га частина.
-
taras_cs
Member
Додайте, пліз, свій конфіг до профілю.Royalfree: ↑ 23.12.2024 19:45 Когда-то давно nVidia своим кривым драйвером вусмерть убила мне карту Zotac за 550 енотов. Четыре месяца переписок с командой Хуанга и производителем - та еще эпопея и головняк. Карта была на гарантии. В итоге заменили, но с тех пор я не мчусь, сломя голову, обновлять драйвера.
Цікаво, чи довіряєте досі Нвідії.
-
MessiaH
Member
оптимизация там шляпа полная, но в десятки раз лучше, чем любая поделка на ублюдском даунриле 5Artem_M: ↑ 23.12.2024 14:45Там і так все достатньо добре було з оптимізацією... Тому що не UE5
-
gavr
Member
Игра как зависала при включении генерации кадров так и зависает.
-
Royalfree
Junior
Тут питання не в довірі чи недовірі. Тут питання в необхідності встановлення оновлень, хотфіксів та іншої гонитви за новим. Бо нове - не завжди краще за старе. Конфіг додав у профіль. Карта ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X OC Edition. Придбано цього року.taras_cs: ↑ 24.12.2024 01:21 Додайте, пліз, свій конфіг до профілю.
Цікаво, чи довіряєте досі Нвідії.
-
Artem_M
Member
Комп нормальний зберіть, тоді поговоримо про оптимізаціюMessiaH: ↑ 24.12.2024 07:43оптимизация там шляпа полная, но в десятки раз лучше, чем любая поделка на ублюдском даунриле 5Artem_M: ↑ 23.12.2024 14:45Там і так все достатньо добре було з оптимізацією... Тому що не UE5
-
man1242
Member
Рил статера в индиане были ?daesz: ↑ 23.12.2024 15:07 Трохи запізно, гра уже пройденаЗараз би оптимізовувати драйвер під гру, сервера якої закриваються через декілкьа місяцівПо-друге, реліз GeForce 566.45 Hotfix має підвищити стабільність ігор Ubisoft, створених на основі рушія Snowdrop. З недавніх проєктів на його базі можна згадати Star Wars Outlaws, XDefiant, The Settlers: New Allies та Avatar: Frontiers of Pandora.