Предлагаю обсудить ШІ Gemini 2.0 допоможе гравцям порадами
я таке десь в науковій фантастиці зустрічав, все одно потім все скайнетом завершиться
Последние статьи и обзоры
Новости
ШІ Gemini 2.0 допоможе гравцям порадами
-
Seraphim
Member
-
SERGBILL
Member
я навіть туторіали на ютубчику чітерством вважаю
-
Alex646
Member
Сучасний геймер деградував набагато сильніше, ніж сучасний геймінг.
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
Чекаю коли буде ШІ який гратиме замість гравця
-
Ekz0rcyst
Member
Невже такі складні ігри, що без допомоги ніяк? Риторичне питання.
Особисто взагалі не бачу сенсу в подібному але якщо є запит ринку то буде і пропозиція, а це навіює журбу, печаль.
Особисто взагалі не бачу сенсу в подібному але якщо є запит ринку то буде і пропозиція, а це навіює журбу, печаль.
-
Lekrs
Member
Це щоб гравці робились тупішими?
-
demguf13
Member
ПідиримуюSERGBILL: ↑ 13.12.2024 13:35 я навіть туторіали на ютубчику чітерством вважаю
Після них, будь які досягнення та прогрес стають частковою копією чужих досягнень та втрачають для мене цінність.Напевно, такі як ми через декілька років взагалі перестануть грати онлайн, бо то вже буде змагання не в тактиці та стратегії,а в налаштуванні нейромережі))Типу краща прокладка між нейромережею та інтерфейсом гри
А в сінглах це ще примітивніше, бо вбиває цікавість від дослідження та відкриття разом з емоціями,яких звісно що не буде при очікуваних подіях.Таке відчуття,що людям,які користуються туторіалами болить в голові від мислення)
-
Tetronga
Member
О боже, навіщо для примітивних мобільних ігор з одноклітинним геймплеєм підказки?
-
testerd2modd
Junior
Завжди вважав, що потрібно самому досліджувати гру, не робити це "науковим дослідов заглядаючи в кожний кут" а власне... дехто може здивуватись... грати в гру. Без підказок та оглядів критиків та публіки.
-
DuckRider
Member
Ну и кому нужны советы как правильно обращаться к герою: он/она/оно? Или можно ли стрелять в копа в гта, если тот чёрный?