Последние статьи и обзоры
Новости
Продажі Death Stranding сягнули 19 мільйонів копій
-
Robostyle
Member
-
Dremjke
Member
Такой же гений, как голый корольRobostyle: ↑ 09.11.2024 12:26Таки гений?
-
Lekrs
Member
А з чого взагалі почалось ось оце все з "генієм"?
Як на мене, фантазії укуриша...
-
waryag
Member
Цікаво, скільки з цих 19 мільйонів "продано" на роздачах ЕГС?
-
Dremjke
Member
Про укурыша - в яблочкоLekrs: ↑ 09.11.2024 12:36А з чого взагалі почалось ось оце все з "генієм"?
Происходящее в его играх - бред наркомана. Хотя с другой стороны, в своё время в MGSolid'ах постановка диалогов и персонажи очень хорошо прописаны были.
-
Skiff93
Member
Десь 12-13 100%.waryag: ↑ 09.11.2024 12:37 Цікаво, скільки з цих 19 мільйонів "продано" на роздачах ЕГС?
Дуже не для всіх гра.
-
LetterBee
Member
У меня диск шел с пс4, игра была запущена один раз на пару часов и благополучно обменяна на что то другое.
-
mrigi
Member
без неї не було би стільки кур'єрів глово
-
AlSaintUk
Member
перепис довбограїв продовжується
-
waryag
Member
Игры Кодзимы как минимум имеют хорошую прессу и продажи.Dremjke: ↑ 09.11.2024 12:32 Такой же гений, как голый король
-
kairo
Member
Гра сподобалась, чекаю продовження. Геймплейно, на любителя, але сюжетка крута.
-
doc-oc
Member
Так и прекрасно! Хоть кто-то умеет удивлять, а не копипастить ниггеров и продвигать ЛГБТ с диалогами уровня игры в солдатики в детском саду)Dremjke: ↑ 09.11.2024 12:42Про укурыша - в яблочкоLekrs: ↑ 09.11.2024 12:36А з чого взагалі почалось ось оце все з "генієм"?
Происходящее в его играх - бред наркомана. Хотя с другой стороны, в своё время в MGSolid'ах постановка диалогов и персонажи очень хорошо прописаны были.
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Почётный орден Гению за популяризацию этой сложной профессииmrigi: ↑ 09.11.2024 14:04 без неї не було би стільки кур'єрів глово
Отправлено спустя 4 минуты 41 секунду:
Ещё летом 2022 года продажи перевалили за десять миллионов, а на тот момент её не раздавали в ЕГС. Поэтому игра стала более чем успешна и потом, ведь ЕГС не бесплатно для разработчика игры раздаёт)waryag: ↑ 09.11.2024 12:37 Цікаво, скільки з цих 19 мільйонів "продано" на роздачах ЕГС?
Он и с них получил денег и эта сумма явно не пару сотен тысяч долларов, а значительно больше)
-
Grava
Member
"Кодзима - гений" пішло від якогось блогера, потім розійшлося по інтернету. Мем який вийшов з під контролюLekrs: ↑ 09.11.2024 12:36А з чого взагалі почалось ось оце все з "генієм"?
Мені його ігри подобаються. А катсцени можна взагалі кайф.
-
Lekrs
Member
Раді, що ти приєднавсяAlSaintUk: ↑ 09.11.2024 15:27 перепис довбограїв продовжується
-
neonglaу
Member
"пройшов" на YouTube. Мені вистачило.
-
Wonderboy
Member
Ну ще щось видумай, у мене вона в Стімі. Не шкодую, що взяв.waryag: ↑ 09.11.2024 12:37Цікаво, скільки з цих 19 мільйонів "продано" на роздачах ЕГС?
Та нормальна гра, одна з дуже небагатьох, де не хочеться вимикати фонову музичку, вона тут класна. За онлайн складову з її купою ярликів прибив би, але це єдине дорікання.
Та й MGS V до сих пір на диску є.
-
Геральт
Member
Краєвиди гарні, музика гарна. Це все. Геймплей досить одноманітний. Сюжет рельсовий. Сайди нудні. Стелс, після відкриття гранат, не має змісту. Як шутер також посередній. На 90% механік можна просто забити, нічого при цьому не втративши. З геніального в грі хіба що вміння продавати "це"
-
doc-oc
Member
Поздравляем, вы куколд)neonglaу: ↑ 09.11.2024 19:21 "пройшов" на YouTube. Мені вистачило.
Что за прикол смотреть как кто-то проходит...
-
neonglaу
Member
Це ж гра сюжетна. Геймплей мене не вразив зовсім. А ігрофільм як раз цікавийdoc-oc: ↑ 10.11.2024 06:28Поздравляем, вы куколд)neonglaу: ↑ 09.11.2024 19:21 "пройшов" на YouTube. Мені вистачило.
Что за прикол смотреть как кто-то проходит...
-
AlSaintUk
Member
Та нє, я в ігри для дітей сонця не граю.Lekrs: ↑ 09.11.2024 16:42Раді, що ти приєднавсяAlSaintUk: ↑ 09.11.2024 15:27 перепис довбограїв продовжується