Последние статьи и обзоры
Новости
З'явилися хвалебні прев'ю Indiana Jones And The Great Circle
-
MAKKACIN
Member
Пропоную обговорити З'явилися хвалебні прев'ю Indiana Jones And The Great Circle
Виглядає цікаво, але коли нові ігри не підтримують українську, якось відпадає бажання купувати Ще й ціна 2500грн
Виглядає цікаво, але коли нові ігри не підтримують українську, якось відпадає бажання купувати Ще й ціна 2500грн
-
Ararat
Junior
Кхм...кхм... гейпас.MAKKACIN: ↑ 30.10.2024 12:02 Пропоную обговорити З'явилися хвалебні прев'ю Indiana Jones And The Great Circle
-
MAKKACIN
Member
Ararat
А де можна почитати про геймпас, про який ти написав? Бо я не користувася ще ним. Бачив що є різні платформи для цього
А де можна почитати про геймпас, про який ти написав? Бо я не користувася ще ним. Бачив що є різні платформи для цього
-
Lekrs
Member
Руська буде.MAKKACIN: ↑ 30.10.2024 12:02 Пропоную обговорити З'явилися хвалебні прев'ю Indiana Jones And The Great Circle
-
Ararat
Junior
MAKKACIN
Сайт микрософта. Есть на пк и хбоксе. Пкшный для региона Украины стоит вроде 230грн месяц. Если есть у друзей, то могут тебе халявный пробник на 2 недели выдать. Может к моменту выхода индианы еще вернут пробную версию за бакс.
Сайт микрософта. Есть на пк и хбоксе. Пкшный для региона Украины стоит вроде 230грн месяц. Если есть у друзей, то могут тебе халявный пробник на 2 недели выдать. Может к моменту выхода индианы еще вернут пробную версию за бакс.
-
VovaII
Member
— Хтось знає що воно таке? Розкажіть мені, а то я вперше чую.Але анімація не ідеальна, іноді є відчуття «моторошної долини».
Дякую.
-
kairo
Member
https://www.google.com/searchVovaII: ↑ 30.10.2024 12:40— Хтось знає що воно таке? Розкажіть мені, а то я вперше чую.Але анімація не ідеальна, іноді є відчуття «моторошної долини».
Дякую.
-
Snikard
Member
«Моторошна долина» — гіпотеза з області робототехніки і 3-вимірної комп'ютерної анімації, згідно з якою людиноподібні об'єкти викликають відразу, якщо вони виглядають і поводяться дуже схоже на людину. Слово «долина» вказує на заглибину на графіку, що зображає силу враження від образу як функцію рівня схожості між людиною та її реплікою.VovaII: ↑ 30.10.2024 12:40— Хтось знає що воно таке? Розкажіть мені, а то я вперше чую.Але анімація не ідеальна, іноді є відчуття «моторошної долини».
Дякую.
-
Kashtan
Member
https://en.wikipedia.org/wiki/Uncanny_valleyVovaII: ↑ 30.10.2024 12:40— Хтось знає що воно таке? Розкажіть мені, а то я вперше чую.Але анімація не ідеальна, іноді є відчуття «моторошної долини».
Дякую.
-
Shaolin_Style
Member
если именно про игры то вотVovaII: ↑ 30.10.2024 12:40— Хтось знає що воно таке? Розкажіть мені, а то я вперше чую.Але анімація не ідеальна, іноді є відчуття «моторошної долини».
Дякую.
- спойлер
-
Inqizitor2022
Member
Русский в субтитрах есть или пиратский перевод будет, либо инглиш как альтернатива. Вот если бы русского и английского не было бы - был бы провал.MAKKACIN: ↑ 30.10.2024 12:02 Пропоную обговорити З'явилися хвалебні прев'ю Indiana Jones And The Great Circle
Меня беспокоит, что таки испортили игру стелзом, я думал как в фильмах экшен будет и драйв, можно будет бегать, стрелять, кнутом драться, техникой управлять и тд. А стелз это автоматически провал.
-
Prescott
Member
А должны?MAKKACIN: ↑ 30.10.2024 12:02але коли нові ігри не підтримують українську
-
Геральт
Member
Prescott
Ну, там же 2500грн, що ніби натякає.
А так, то ніхто нікому нічого не винен. Гра, здається, без DRM.
Ну, там же 2500грн, що ніби натякає.
А так, то ніхто нікому нічого не винен. Гра, здається, без DRM.
-
MqM
Member
мали би, але ми гірші Польщі та Чехії видно для них. Наші цифрові унікуми зі державою у смартфоні нічого не можуть придумати законодавчо простимулюватиPrescott: ↑ 30.10.2024 19:17А должны?MAKKACIN: ↑ 30.10.2024 12:02але коли нові ігри не підтримують українську
-
Prescott
Member
На что? Есть десятки других языков которые не поддерживаются.Геральт: ↑ 30.10.2024 20:14Ну, там же 2500грн, що ніби натякає.
-
Keyser Soze
Member
С такой графикой они могли ещё восемь лет назад выпустить эту игру. Battlefield 1 по графике и детализации, например, в пустыне, выглядит лучше
Ну, пипл хавает. "Критики" пишут хвалебные оды
-
Геральт
Member
Prescott
На те, що гра, яка продається на локальному ринку та ще й суттєво дорожче середнього цінника, могла б мати бодай текстову місцеву локалізацію. Кошти на 14 локалізацій (з них 8 з озвучкою) вони якось знайшли, а UA не подужали. При тому, що тексту там явно менше, ніж в BG3, а цінник вище в рази.
На те, що гра, яка продається на локальному ринку та ще й суттєво дорожче середнього цінника, могла б мати бодай текстову місцеву локалізацію. Кошти на 14 локалізацій (з них 8 з озвучкою) вони якось знайшли, а UA не подужали. При тому, що тексту там явно менше, ніж в BG3, а цінник вище в рази.
-
waryag
Member
Звичайно гірші. Економіка слабка, люди бідні, продажі невеликі.MqM: ↑ 30.10.2024 21:34мали би, але ми гірші Польщі та Чехії видно для них. Наші цифрові унікуми зі державою у смартфоні нічого не можуть придумати законодавчо простимулювати
-
doc-oc
Member
Спасибо большое, но свои стимуляции оставьте при себе. Знаем мы как эти стимуляции работают, всё запретить, а за локализацию на нужный кому-то язык заплатит не компания, а конечный пользователь в итоге. То есть очередное повышение цен.MqM: ↑ 30.10.2024 21:34мали би, але ми гірші Польщі та Чехії видно для них. Наші цифрові унікуми зі державою у смартфоні нічого не можуть придумати законодавчо простимулювати
Отправлено спустя 2 минуты 44 секунды:
Ты в игру играешь или в графику. Хотя можешь не отвечать и так понятно.Keyser Soze: ↑ 30.10.2024 22:38 С такой графикой они могли ещё восемь лет назад выпустить эту игру. Battlefield 1 по графике и детализации, например, в пустыне, выглядит лучше
-
Alex646
Member
Чергова тема про гру, що ще не вийшла і майже відразу вилізли з ниттям про українську мову. Причому ті, які гру все рівно не купили б.