З'явилися хвалебні прев'ю Indiana Jones And The Great Circle

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити З'явилися хвалебні прев'ю Indiana Jones And The Great Circle

Виглядає цікаво, але коли нові ігри не підтримують українську, якось відпадає бажання купувати :popcorn: Ще й ціна 2500грн :spy:
Ararat
Junior

MAKKACIN: 30.10.2024 12:02 Пропоную обговорити З'явилися хвалебні прев'ю Indiana Jones And The Great Circle

Виглядає цікаво, але коли нові ігри не підтримують українську, якось відпадає бажання купувати :popcorn: Ще й ціна 2500грн :spy:
Кхм...кхм... гейпас.
MAKKACIN
Member

Ararat
А де можна почитати про геймпас, про який ти написав? Бо я не користувася ще ним. Бачив що є різні платформи для цього :puzzle:
Lekrs
Member

MAKKACIN: 30.10.2024 12:02 Пропоную обговорити З'явилися хвалебні прев'ю Indiana Jones And The Great Circle

Руська буде. ;)
Ararat
Junior

MAKKACIN
Сайт микрософта. Есть на пк и хбоксе. Пкшный для региона Украины стоит вроде 230грн месяц. Если есть у друзей, то могут тебе халявный пробник на 2 недели выдать. Может к моменту выхода индианы еще вернут пробную версию за бакс.
VovaII
Member

Але анімація не ідеальна, іноді є відчуття «моторошної долини».
— Хтось знає що воно таке? Розкажіть мені, а то я вперше чую.
Дякую.
kairo
Member

VovaII: 30.10.2024 12:40
Дякую.
https://www.google.com/search
Snikard
Member

Дякую.
«Моторошна долина» — гіпотеза з області робототехніки і 3-вимірної комп'ютерної анімації, згідно з якою людиноподібні об'єкти викликають відразу, якщо вони виглядають і поводяться дуже схоже на людину. Слово «долина» вказує на заглибину на графіку, що зображає силу враження від образу як функцію рівня схожості між людиною та її реплікою.
Kashtan
Member

Дякую.
https://en.wikipedia.org/wiki/Uncanny_valley
Shaolin_Style
Member

Дякую.
если именно про игры то вот
спойлер
Inqizitor2022
Member

Русский в субтитрах есть или пиратский перевод будет, либо инглиш как альтернатива. Вот если бы русского и английского не было бы - был бы провал.
Меня беспокоит, что таки испортили игру стелзом, я думал как в фильмах экшен будет и драйв, можно будет бегать, стрелять, кнутом драться, техникой управлять и тд. А стелз это автоматически провал. :mad:
Prescott
Member

MAKKACIN: 30.10.2024 12:02але коли нові ігри не підтримують українську
А должны?
Геральт
Member

Prescott
Ну, там же 2500грн, що ніби натякає.
А так, то ніхто нікому нічого не винен. Гра, здається, без DRM.
MqM
Member

Prescott: 30.10.2024 19:17
MAKKACIN: 30.10.2024 12:02але коли нові ігри не підтримують українську
А должны?
мали би, але ми гірші Польщі та Чехії видно для них. Наші цифрові унікуми зі державою у смартфоні нічого не можуть придумати законодавчо простимулювати
Prescott
Member

Геральт: 30.10.2024 20:14Ну, там же 2500грн, що ніби натякає.
На что? Есть десятки других языков которые не поддерживаются.
Keyser Soze
Member

С такой графикой они могли ещё восемь лет назад выпустить эту игру. Battlefield 1 по графике и детализации, например, в пустыне, выглядит лучше :D :up:
Ну, пипл хавает. "Критики" пишут хвалебные оды :lol:
Геральт
Member

Prescott
На те, що гра, яка продається на локальному ринку та ще й суттєво дорожче середнього цінника, могла б мати бодай текстову місцеву локалізацію. Кошти на 14 локалізацій (з них 8 з озвучкою) вони якось знайшли, а UA не подужали. При тому, що тексту там явно менше, ніж в BG3, а цінник вище в рази.
waryag
Member

MqM: 30.10.2024 21:34мали би, але ми гірші Польщі та Чехії видно для них. Наші цифрові унікуми зі державою у смартфоні нічого не можуть придумати законодавчо простимулювати
Звичайно гірші. Економіка слабка, люди бідні, продажі невеликі.
doc-oc
Member

MqM: 30.10.2024 21:34
Prescott: 30.10.2024 19:17
А должны?
мали би, але ми гірші Польщі та Чехії видно для них. Наші цифрові унікуми зі державою у смартфоні нічого не можуть придумати законодавчо простимулювати
Спасибо большое, но свои стимуляции оставьте при себе. Знаем мы как эти стимуляции работают, всё запретить, а за локализацию на нужный кому-то язык заплатит не компания, а конечный пользователь в итоге. То есть очередное повышение цен.

Отправлено спустя 2 минуты 44 секунды:
Keyser Soze: 30.10.2024 22:38 С такой графикой они могли ещё восемь лет назад выпустить эту игру. Battlefield 1 по графике и детализации, например, в пустыне, выглядит лучше :D :up:
Ну, пипл хавает. "Критики" пишут хвалебные оды :lol:
Ты в игру играешь или в графику. Хотя можешь не отвечать и так понятно.
Alex646
Member

Чергова тема про гру, що ще не вийшла і майже відразу вилізли з ниттям про українську мову. Причому ті, які гру все рівно не купили б. :laugh:
Ответить