Последние статьи и обзоры
Новости
Огляд оптично-механічної клавіатури ASUS TUF Gaming K3 Gen II
-
Figarist
Junior
Пропоную обговорити Огляд оптично-механічної клавіатури ASUS TUF Gaming K3 Gen II
в мене перша ітерація, магнітна підкладка під зап'ястя це геймченджер
в мене перша ітерація, магнітна підкладка під зап'ястя це геймченджер
-
AI_Avenger
Member
Але як на мене, така порізана розкладка не дуже, і як сказано в огляді, потребує адаптації. А в інших аспектах виглядає досить привабливо.
-
Звезда S0-2
Member
Вот єто уже приличная компания, а не доморощенные перекупщики. Мне нравится, что Асус обратили на этот сегмент компьютерного рынка. Особенно мне нравятся их мыши с горячей заменой микриков.
-
Polaroid1962
Member
Хочу спробувати якось 96 клаву для роботи. Друкувати текст десятьма пальцями на повнорозмірній дуже не зручно: або клава по центру та миша далеко правопуч, або миша зручно й клава далеко ліворуч. А тут і розмір ок й клавиші майже всі.
-
leif
Member
35гр пружини в світчах це таки на любителя. я і 45гр вважаю занадто легкими і мені некомфортно з ними, але люди різні, декому навпаки подобається. Але це трохи дивне рішення від асус, імхо.
А в цілому ніби нічо такий продукт за свої гроші в цьому лейауті. Звісно, з урахуванням того, що "за бренд" завжди треба трохи доплатити, але цьому вже давно час перестати дивуватись. Інакше не працює.
А в цілому ніби нічо такий продукт за свої гроші в цьому лейауті. Звісно, з урахуванням того, що "за бренд" завжди треба трохи доплатити, але цьому вже давно час перестати дивуватись. Інакше не працює.
-
Захар Беркут
Member
leif
Про що ви?
Тут наче і за бренд я не бачу переплати, клавіатура дуже непогана, змастити не проблема та змінити пружини, вартість питання 3-4 євро, а зараз в нас її взагалі за 55-60 євро можна придбати.
60 євро за такий комплект - Асус зміг здивувати.
Бо я пам'ятаю як в них підставка була під руку за 50 євро,
а тут майже за ту ж вартість гарна клавіатура.
Про що ви?
Тут наче і за бренд я не бачу переплати, клавіатура дуже непогана, змастити не проблема та змінити пружини, вартість питання 3-4 євро, а зараз в нас її взагалі за 55-60 євро можна придбати.
-
PCюк
Member
Что им мешало компактно расположить верхний ряд F клавиш и добавить туда Home и End? Может они ими и не пользуются, но это не значит, что все так делают. Таке шось.
-
Kosdnepr
Member
Як раз навесні зібрав клавіатуру такого формату для роботи. Насправді дуже зручно, спеціалізовані клавіші налаштував під себе через VIA (не знаю, чи софт даної клавіатури дає можливість переназначення клавіш, скоріш за все так). Єдине, до чого прийшлось деякий час звикати - це одинарний "0" на нампаді.Polaroid1962: ↑ 11.10.2024 16:08Хочу спробувати якось 96 клаву для роботи
-
leif
Member
цю клавіатуру можна вважати непоганою виключно в межах цього лейауту і цього бюджету, тому що вибір у користувачів невеликий, якщо хочеться саме якомога компакнішу клавіатуру з цифровим блоком. це далеко не найзатребуваніший форм-фактор на ринку.Захар Беркут: ↑ 11.10.2024 16:35Про що ви?
в сабжі все зовсім-зовсім бюджетне: повністю пластиковий корпус, дешман-світчі + стаби та простенькі кейкапи. ви давно дивились огляди бюджетних клавіатур в інших лейаутах в бюджеті 70-100доларів? подивіться, там нині такі дошки пропонують, за які роки 3-4 тому просили б в кілька разів більше. за останній рік-два прогрес в цьому плані просто приголомшливий.
цей же асус підійде для зовсім невибагливого користувача або покупця з обмеженим бюджетом та любителя асус, яким вкрай необхідний саме 96-98% лейаут.
-
VBerezovsky
Member
Нічосі, (майже) не кастрат на огляді. Шкода тільки, що це Асус, а отже по дефолту оверпрайс за посередню клавіатуру.
-
capodin
Junior
О. Недавно искал новую клавиатуру. Пригляделась GamePro MK170.
А тут вдруг Асус, почти такой же Интересно на сколько она лучше, если в два раза дороже %)
А тут вдруг Асус, почти такой же Интересно на сколько она лучше, если в два раза дороже %)
-
leif
Member
гляньте на хотлайні, там ціни менше ніж вказано в огляді. в цілком собі пристойних магазинах.capodin: ↑ 11.10.2024 19:22если в два раза дороже
-
Scoffer
Member
AltGR куди діли?? Як ввести літеру Ґ???
-
7mindfields
Member
Дякую, посміявсяЗвезда S0-2: ↑ 11.10.2024 15:50 Вот єто уже приличная компания, а не доморощенные перекупщики.
Дошка з незйомним кабелем та абс кейкапами за 3600
-
AlexFokin
Junior
Чотири роки тому неможливо було очікувати оптичні перемикачі, hot-swap, формат 96% та силіконову шумоізоляцію у найдоступнішому продукті A-бренду за подібні гроші.
Відкрию маленький секрет PRщикам з асус, компанії, яка так і не пішла з ринку РФ. Усе це, а точніше набагато краще і якісніше за продакшеном: нормальні PBT кейкапи, кабелі, що від'єднуються, кілька варіантів бездротового під'єднання, повністю і повноцінно ізольований маунт, справжнісіньку шумоізоляцію, хот-cвап, і купу ще всього, до чого Асус так і не спромоглася за 4 роки, можна було купити в 2020 р. на Ali в китайців за цю саму ціну. Соромно. Поменше пафосу і брехні, хлопці, і, можливо, народ до вас знову потягнеться.
-
Захар Беркут
Member
Та наче по курсу виходить 2600-2800.7mindfields: ↑ 11.10.2024 22:56Дякую, посміявсяЗвезда S0-2: ↑ 11.10.2024 15:50 Вот єто уже приличная компания, а не доморощенные перекупщики.
Дошка з незйомним кабелем та абс кейкапами за 3600
-
0kie
Member
Захар Беркут
Глянь цены в Украине.
Глянь цены в Украине.
-
ALT-F13
Member
AlexFokin
Я не піарщик з асусу, але відкрию маленький секрет найрозумнішому на світі читачу форуму. Навіть два секрета.
1. ASUS (як і інші А-бренди) не конкурує з AliExpress. Так само, як ресторани не конкурують з мівіною, хоча й те, й те виконує одну базову функцію...
2. "Піарщики асусу" вже не мають жодного впливу на продукт, вони вже мають працювати з тим, що є - тому навіть адресувати свою цінну думку ви не здатні. То треба до продакт-менеджерів звертатися.
Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
Я не піарщик з асусу, але відкрию маленький секрет найрозумнішому на світі читачу форуму. Навіть два секрета.
1. ASUS (як і інші А-бренди) не конкурує з AliExpress. Так само, як ресторани не конкурують з мівіною, хоча й те, й те виконує одну базову функцію...
2. "Піарщики асусу" вже не мають жодного впливу на продукт, вони вже мають працювати з тим, що є - тому навіть адресувати свою цінну думку ви не здатні. То треба до продакт-менеджерів звертатися.
Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
Приходьте, коли у GamePro оптичні перемикачі будуть.capodin: ↑ 11.10.2024 19:22 О. Недавно искал новую клавиатуру. Пригляделась GamePro MK170.
-
AlexFokin
Junior
ALT-F13: ↑ 12.10.2024 17:49 AlexFokin
1. ASUS (як і інші А-бренди) не конкурує з AliExpress...
Друже, AliExpress - це маркетплейс, а ASUS - це виробник електронної техніки як компонентів, так і готових кінцевих пристроїв. Ви ж розумієте різницю, так? Кругле і червоне не можна порівнювати. Це так, до речі, тицьнув Вас носом, як найрозумніший у світі читач форуму.
Що стосується конкретних виробників клавіатур, та їхніх продуктів, представлених на AliExpress, наприклад, ті ж FL-Esports або AKKO, вони продаються і на Amazon, і взагалі WorldWide. І я думаю, тут очевидно, що у них продавати і робити саме клавіатури краще і дешевше виходить, ніж у А-бренду, такого як ASUS.
Раджу Вам забути про культ А-брендів і керуватися здоровим глуздом, практикою і особистими відчуттями від побаченого і помацаного власноруч. Це збереже Ваше ментальне здоров'я і Ваші гроші.
-
ALT-F13
Member
AlexFokin
То ви свої думки спочатку якісніше формулюйте, а потім щось "радьте".
Так, є багато спеціалізованих клавіатурних брендів. Ключове слово брендів. Цінник буде схожим, якщо не вищім.
То ви свої думки спочатку якісніше формулюйте, а потім щось "радьте".
Так, є багато спеціалізованих клавіатурних брендів. Ключове слово брендів. Цінник буде схожим, якщо не вищім.