Последние статьи и обзоры
Новости
Thermal Grizzly пропонує новий водоблок для «голих» процесорів Intel LGA1700
-
ma_rch41
Member
Пропоную обговорити Thermal Grizzly пропонує новий водоблок для «голих» процесорів Intel LGA1700
-
_Slavko_
Member
чому доцихпір не продають проци з "голими кристалами"?
-
Kashtan
Member
Цікаво, коли таєць випустив свій дірект дай водоблок, новин не було, те саме коли китайці барроу та айсмен випускали свої, але варто словенцям або хартунгу ворухнутись - тут же новина, хоча їх вироби не кращі точно, і гарантовано дорожчі.
-
Impulse101
Member
Тому що криворукі юзери ламають такі проци. Плюс виглядає не презентабельно. Плюс були кулібіни які олівцем перетворювали один проц на інший. Це все вже було до K8 чи K7, точно не пам'ятаю._Slavko_: ↑ 02.09.2024 11:26 чому доцихпір не продають проци з "голими кристалами"?
-
jumanji
Member
Direct Die. IWB-CI-DWB-12 Дешевле, работает чотко, не благодарите. В Китае видел за 3200 у нас за 4к
-
dext
Member
Контактна вага (і відповідно термальна маса) менша ніж у DWB-12 + таке саме "небезпечне" кріплення до ЦП -> грошей з великою ймовірністю не варте
Для порівняння:
supercool - кріплення ЦП безпечне, але потрібно зливати контур (є ризик потрапляння рідини на МП/ВК), perf , ціна доступна
iceman - кріплення ЦП небезпечне, непотрібно зливати контур, perf , ціна доступна
tg - кріплення ЦП небезпечне, непотрібно зливати контур, perf , ціна завищена
ek - кріплення ЦП безпечне, непотрібно зливати контур, термальна маса - моя повага, але perf , ціна космос
Для порівняння:
supercool - кріплення ЦП безпечне, але потрібно зливати контур (є ризик потрапляння рідини на МП/ВК), perf , ціна доступна
iceman - кріплення ЦП небезпечне, непотрібно зливати контур, perf , ціна доступна
ek - кріплення ЦП безпечне, непотрібно зливати контур, термальна маса - моя повага, але perf , ціна космос
-
jumanji
Member
Не заметил небезпечности, все стало как родное. Должно пугать выскакивая из коробки? ))dext: ↑ 02.09.2024 15:40 Контактна вага (і відповідно термальна маса) менша ніж у DWB-12 + таке саме "небезпечне" кріплення до ЦП -> грошей з великою ймовірністю не варте
Для порівняння:
-
dext
Member
ЦП у Ice/TG фактично приліпає і не фінксується в сокеті, тобто при вийманні він може зісковзнути і пошкодити піни сокета, і забігаючи наперед - використання каптонової чи будь-якої іншої стрічки для фіксації ЦП це таке собі рішення, бо погіршує притискання блоку до МП (маю Iceman тож знаю, про що кажу)jumanji: ↑ 02.09.2024 16:29 Не заметил небезпечности, все стало как родное. Должно пугать выскакивая из коробки? ))
-
jumanji
Member
Понял вас, да такое может быть, и при съеме рамки прижимной (которая не стандартная). на это мне всё равно, этот проц уже летал и смд сбивал на нем . этот водоблок я пока еще не снимал.dext: ↑ 02.09.2024 16:41ЦП у Ice/TG фактично приліпає і не фінксується в сокеті, тобто при вийманні він може зісковзнути і пошкодити піни сокета, і забігаючи наперед - використання каптонової чи будь-якої іншої стрічки для фіксації ЦП це таке собі рішення, бо погіршує притискання блоку до МП (маю Iceman тож знаю, про що кажу)jumanji: ↑ 02.09.2024 16:29 Не заметил небезпечности, все стало как родное. Должно пугать выскакивая из коробки? ))
-
Ghody
Member
их очень легко уничтожить просто неправильно начав закручивать болты. я так в детстве чужой атлон бартон угробил._Slavko_: ↑ 02.09.2024 11:26 чому доцихпір не продають проци з "голими кристалами"?
но как опция было бы хорошо. или как бандл в комплекте с материнкой, процом и охладом на всю материнку
-
Melki
Member
подсветочка символично так, как портал в ад...
-
AndrewV
Member
я ЗА, только в комплекте должна идти отвертка Torque Screwdriver - 0.6Nm или еще еще меньшей сильі, чтобьі не пережимать пиньі._Slavko_: ↑ 02.09.2024 11:26 чому доцихпір не продають проци з "голими кристалами"?
типа такой - тогда любой "юзверь" поставит