Колекційне видання ремейку Gothic коштуватиме 200 доларів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Колекційне видання ремейку Gothic коштуватиме 200 доларів

Тетрадка в комплекте в линию, а не в клеточку :facepalm:
Внешний вид игры вызывает желание поиграть в это, круто, если сделают удобное управление будет игра года или около.
Scoffer
Member

vmsolver: 27.04.2024 13:10будет игра года или около
Оце я дуже сумніваюсь. Я щось на вскидку не можу пригадати жодного путнього ремейку старих ігруль.
Earanak
Member

Готику и Ризены любил, но тут непонятная студия, Unreal Engine 5, вериться с трудом в что-то годное.

Scoffer, Resident Evil 2, постарее готики будет ))
Ну еще Black Mesa норм ремейк Half-Life, как по мне.
В System Shock не играл, но слышал неплохие отзывы про ремейк.
Ремейк Мафии наверное спорный, навряд ли тянет на шедевр, но чет вспомнился.
Павло
Member

Earanak: 27.04.2024 13:41 Готику и Ризены любил, но тут непонятная студия, Unreal Engine 5, вериться с трудом в что-то годное.

Scoffer, Resident Evil 2, постарее готики будет ))
Ну еще Black Mesa норм ремейк Half-Life, как по мне.
В System Shock не играл, но слышал неплохие отзывы про ремейк.
Ремейк Мафии наверное спорный, навряд ли тянет на шедевр, но чет вспомнился.
Так тут все в принципі готово! Прото у другій половині гри потрібно подобавляти квестів для обраної фракції щоб гра не просідла а також трошки розширити територію світу!
Scoffer
Member

Earanak
Ну ти знайшов з чим порівняти. Тоді вже квака і дум теж нічо так. Тільки це просто коридорні стрілялки. А в рпг наповнення світу треба і побільше ніж було раніше інакше виглядатиме за сучасними мірками пусто.
Earanak
Member

Scoffer, я ничто ни с чем не сравнивал.
Вы написали что не припоминаете путевых ремейков без указания жанра.
Дум и Квейк вроде как не ремастеры.

UPD - Ой все... очевидно должно было быть мне. Ясно, проехали.
Последний раз редактировалось Earanak 27.04.2024 13:51, всего редактировалось 1 раз.
Scoffer
Member

Earanak
Жанр, очевидно, має бути сабжевий. А то так до тетріса і пас'янсів можна дійти.
BoKl
Member

Павло: 27.04.2024 13:48 Так тут все в принципі готово! Прото у другій половині гри потрібно подобавляти квестів для обраної фракції щоб гра не просідла а також трошки розширити територію світу!
Наче кажуть, що світ сильно змінювати не будуть, масштаб локацій збільшать і квестів накинуть. Я більше за бойову систему хвилююсь, як вони її реалізують, бо та, що в демці, повне лайно була, а стару переробити теж нереально.
Павло
Member

BoKl: 27.04.2024 13:55
Павло: 27.04.2024 13:48 Так тут все в принципі готово! Прото у другій половині гри потрібно подобавляти квестів для обраної фракції щоб гра не просідла а також трошки розширити територію світу!
Наче кажуть, що світ сильно змінювати не будуть, масштаб локацій збільшать і квестів накинуть. Я більше за бойову систему хвилююсь, як вони її реалізують, бо та, що в демці, повне лайно була, а стару переробити теж нереально.
Хто і щоб не говорив но бойва система у готиці 1 а далі готиці 2 досить цікава! Особливо зміна ударів та комбо залежно від прокачки! Прес х ту він надоїв!
BoKl
Member

Павло: 27.04.2024 13:58
Хто і щоб не говорив но бойва система у готиці 1 а далі готиці 2 досить цікава! Особливо зміна ударів та комбо залежно від прокачки! Прес х ту він надоїв!
Згоден, більше того, вона з прокачкою змінюється і становиться комфортнішою, але до неї треба звикати, що мало хто зараз захоче робити. Та й до геймпаду її не адаптувати, показова нещодавня спроба була на світчі, я не зміг і половини першого акту осилити.
daesz
Member

За поперередньою інформацією воно буде носити назву "Ultimate IQ Test Edition" :rotate:

Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Earanak,
diablo 2 / всі резиденти.
anyname
Member

Демо виглядало стилістично близько. :spy:
Лазити по скелях ГГ не міг.Бладвін став адекватом. Єдине що мені в ньому сподобалося - Дієго. дивишся на нього і бачиш - таки справді Дієго.
Li
Member

Я давно спостерігаю за створенням ремейка. Обіцяють, що бойова система буде з г1\г2, а у демці просто взяли готову з іншої гри. Музику дописує той самий композитор, з оригінальних частин.
Alex_Lord
Member

Как будет в стиме по 100 грн, можно взять, а так есть куда время тратить.
Rex
Member

Тут питання в тому, що звичайна ПК версія коштуватиме 60$ (2200+ грн по тепер курсу), що аж занадто, як на мене.
Impulse101
Member

В первую Готику играл, неплохо, но до второй ей далеко, так что очень надеюсь на ремейк именно второй части. Главное чтобы не получилось так что первая провалится, и вместо работы над ошибками на ремейк второй просто забьют
waryag
Member

Scoffer: 27.04.2024 13:50Жанр, очевидно, має бути сабжевий. А то так до тетріса і пас'янсів можна дійти.
Фф7... Але ви зараз скажете, що це жРПГ і зовсім інший жанр.

Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
daesz: 27.04.2024 15:06За поперередньою інформацією воно буде носити назву "Ultimate IQ Test Edition"
Цю назву зарезервовано тарковим :gigi:
Scoffer
Member

waryag
Ніколи не грав в ff ні в першу, ні в останню. І що ремейк прям норм? Нічо ніде не покоцали і нового завезли?
The_Rusik
Member

200 баксов за воздух? Где флешка или ссд с игрой, где статуэтка какая-то?
Игры по полной стоимости буду покупать - когда они будут на флешке или ссд. Чтобы можно было установить и играть без интернета и положить на полку в коллекцию.
А так максимум 5-10 баксов, чисто чтобы не шастать по торентах.
+Felix+
Member

Навіть без кулону Іщущего?
Пфф..
Ответить