Red Dead Redemption 2 тепер підтримує AMD FSR 2.2

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Red Dead Redemption 2 тепер підтримує AMD FSR 2.2

якось дивно у світлі того що є фср 3.0
Dremjke
Member

Не знаю, как FSR, но DLSS в этой игре картинку заметно портит, натив выглядит намного лучше.
Игра из той породы, в которую лучше играть с меньшим fps, но нативной четкой картинкой...
Vpupkin
Member

Dremjke
Там и натив с кривым таа ужасен, единственное спасение это dsr+dlss.
Shura_UA
Member

Все це звісно добре...А що з цього патчу матимуть власники вк від Нвідіа? :rolleyes:
dfcz
Member

Shura_UA: 20.03.2024 10:59 Все це звісно добре...А що з цього патчу матимуть власники вк від Нвідіа? :rolleyes:
У них и так всё чики-брики. Это апдейт под Радеоны.
Etra
Junior

dfcz
Так то оно так, Вы правы. Но все вместе (владельцы Радеонов и Печек) получают ещё:
Також у грі з'явилася підтримка режиму HDR10+, заявлені невеликі покращення стабільності гри. Виправлено дрібні помилки під час виконання окремих квестів.
Мелочь, а приятно. Вдруг у кого то в каком то квесте затык, а тут может быть и поправили...
daesz
Member

Etra: 20.03.2024 11:32 Мелочь, а приятно. Вдруг у кого то в каком то квесте затык, а тут может быть и поправили...
Воно, нажаль, не завжди допомагає. Мав забагований сундук на карті у відьмаку 3, в одному з патчів його пофіксили, але в мене він так і залишився забагований, а щоб отримати не забагований - треба було перепроходити все заново. Той сундук був десь на Скеліґе, тому перепроходити точно був не варіант :)
гусь ясновидящий
Member

Dremjke: 20.03.2024 10:47 Не знаю, как FSR, но DLSS в этой игре картинку заметно портит, натив выглядит намного лучше.
Игра из той породы, в которую лучше играть с меньшим fps, но нативной четкой картинкой...
поки не грав в неї, скажу за хоґвартс легесі, то по якості картинки 1)нативне, 2) інтеловська технологія,3) фср, 4)дллс
але дві останні явно маркетингова фігня
Skiff93
Member

Shura_UA: 20.03.2024 10:59 Все це звісно добре...А що з цього патчу матимуть власники вк від Нвідіа? :rolleyes:
Власники Паскаля (особливо якихось 1050ті) буду дуже вдячні АМД.
TaleS
Junior

Dremjke: 20.03.2024 10:47 Не знаю, как FSR, но DLSS в этой игре картинку заметно портит, натив выглядит намного лучше.
Якщо ви граєте в 1080р з DLSS, то звичайно що буде гірша картинка. У розширенні 1440р та 2160р DLSS чудово працює у цій грі (які і в решта ігор). В 4К з DLSS навіть на "Продуктивність" гра виглядає шикарно, чітко, що аж дух захоплює. І різниця між нативом і апскейлингом практично не замітна для мене. При тому ще й серйозна прибавка FPS, що позволяє мені не на самій топовій RTX 3060 спокійно грати в 4К 60 FPS.
Dremjke
Member

TaleS: 20.03.2024 16:42Якщо ви граєте в 1080р з DLSS
Я играл в неё на 1440р з DLSS и даже на "Качество" выглядит мыльно и заметно хуже. По остальным вашим словам прихожу к выводу, что вы троль :weep:

Отправлено спустя 41 секунду:
гусь ясновидящий: 20.03.2024 12:10дві останні явно маркетингова фігня
Полагаю, что зависит от реализации разработчиками в той или иной игре.
Enjthesilence
Member

Vpupkin: 20.03.2024 10:55 Dremjke
Там и натив с кривым таа ужасен, единственное спасение это dsr+dlss.
dsr+dlss - імба комбінація
Pride91
Member

Я юзаю з длсс, нормальна картинка, практично така ж сама як з таа, раніше був досить помітний гостінг, зараз чи то дрова оновили чи може гра оновлювалась, коротше гостінгу більше не помічаю.
unique-neon
Member

На pcgw ще радять воркераунд на длсс шарпенінг поставити, по суті відключити його. Я здається так і грав, плюс з хаком щоб без скейлінгу, длаа режим, впринципі норм було. Але так, там dlss один з гірших серед різних ігор.
taras_cs
Member

гусь ясновидящий: 20.03.2024 12:10 поки не грав в неї, скажу за хоґвартс легесі, то по якості картинки 1)нативне, 2) інтеловська технологія,3) фср, 4)дллс
Додайте свій конфіг до профайлу, пліз
гусь ясновидящий
Member

taras_cs: 22.03.2024 09:56
гусь ясновидящий: 20.03.2024 12:10 поки не грав в неї, скажу за хоґвартс легесі, то по якості картинки 1)нативне, 2) інтеловська технологія,3) фср, 4)дллс
Додайте свій конфіг до профайлу, пліз
5600х + 7800хт , 13500 + 4070с

вибирайте шо хочете
Shura_UA
Member

Skiff93: 20.03.2024 12:53
Власники Паскаля (особливо якихось 1050ті) буду дуже вдячні АМД.
Якісь - особливо 1050ті - мають підтримку FSR 2.2 від AMD? :idea:
LVladislavchik
Member

Shura_UA
Fsr працює на будь-яких картах зелених, не завжди так добре як на червоних, але якраз на таких слабких картках як 1050ті деколи можна тільки з fsr добитися іграбельного fps.
sl4wa
Junior

Pride91: 21.03.2024 19:49 Я юзаю з длсс, нормальна картинка, практично така ж сама як з таа, раніше був досить помітний гостінг, зараз чи то дрова оновили чи може гра оновлювалась, коротше гостінгу більше не помічаю.
напевно в світлі саме цього апдейту сталися зміни. теж перестав помічати гостінг (грива коня, хвіст, волосся) із ввімкненим dlss.
Ответить