Последние статьи и обзоры
Новости
Оголошено дату виходу ПК-версії Ghost of Tsushima Director's Cut
-
bes
Member
Предлагаю обсудить Оголошено дату виходу ПК-версії Ghost of Tsushima Director's Cut
Нытье о цене начинается с этой минуты
-
kalakawa
Member
Мене не хвилює вартість гриbes: ↑ 06.03.2024 19:41 Предлагаю обсудить Оголошено дату виходу ПК-версії Ghost of Tsushima Director's Cut
-
Bukakanga
Member
хорошая новость. Да, цена высоковата, но Тортуга нам поможет, а потом будут скидки. Ныть незачем.
-
Diablique
Member
Норм цена для такой игры.
-
bes
Member
правильно за это на пк и сидимkalakawa: ↑ 06.03.2024 19:47Мене не хвилює вартість гриbes: ↑ 06.03.2024 19:41 Предлагаю обсудить Оголошено дату виходу ПК-версії Ghost of Tsushima Director's Cut
-
Vpupkin
Member
Как-то дешево всё выглядит, я от сони эксклюзива ждал чего-то уровня бога войны и tlou.
-
bigmonstr666
Member
пройшов на пс4 і це єдина гра на платину. тому обов'язково купую і на пк) гра варта своїх грошей
-
Геральт
Member
4річна гра за фулпрайс без денуви? хм..
-
Enjthesilence
Member
Технічно там дійсно нічого цікавого, а от сам артдизайн дуже непоганий, це більше впливає на візуал ніж полігони. (хоча дивно, якщо пригадати Infamous Second Son від цієї ж студії, яка вийшла 10 років тому, а графєн дуже солідний)Vpupkin: ↑ 06.03.2024 19:54 Как-то дешево всё выглядит, я от сони эксклюзива ждал чего-то уровня бога войны и tlou.
-
nochnik89
Member
bigmonstr666: ↑ 06.03.2024 19:57пройшов на пс4
С друганом скинулись бабками и на двоих взяли. Игра достойная и интересная, со своей атмосферой. 4 года прошло, а для меня как целая вечность. Эх
-
Vpupkin
Member
Так одно другому не мешает, можно же нанять толковых людей которые могут сделать качественные анимации.Enjthesilence: ↑ 06.03.2024 20:02Технічно там дійсно нічого цікавого, а от сам артдизайн дуже непоганий, це більше впливає на візуал ніж полігони.
-
l-m
Member
На PlayStation наче якось краще виглядало
-
kairo
Member
Цусіма в моєму вішлісті на майбутню покупку ПС5 Про(мав брати п'ятірку ще на релізі, але дефіцит та ціни), то тепер скоріш за все пройду вже на ПК. Ціна норм, із знижками візьму.
-
chipsy
Junior
Графіка з 2015 року, нормас =)))))) Ghost Low poly of Tsushima
-
bigmonstr666
Member
да, я диск покупал через ОЛХ, помню на оболонь ездил забирать) капец, 4 года прошло... как давно это былоnochnik89: ↑ 06.03.2024 20:04bigmonstr666: ↑ 06.03.2024 19:57пройшов на пс4
С друганом скинулись бабками и на двоих взяли. Игра достойная и интересная, со своей атмосферой. 4 года прошло, а для меня как целая вечность. Эх
-
Ainger
Member
Это мы играем, но блин, даже хорватская локализация есть, мдемс
-
brozzy
Member
В будь якому випадку вважаю що варто подякувати компанії Sony, що привносить свої хіти на PC, та дає підписку без оплати з початку повномасштабної. Самураї мають гідність, тож дякую!
-
Shaolin_Style
Member
Бюжет Тсусимы - 60 лямовVpupkin: ↑ 06.03.2024 19:54 Как-то дешево всё выглядит, я от сони эксклюзива ждал чего-то уровня бога войны и tlou.
Бюджет Тлоу - 200 лямов
Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
В то же время, в июле где-то, продавал дальнобою диск тлоу2. Он меня все выпытывал есть в игре лесбиянки или нетbigmonstr666: ↑ 06.03.2024 21:00 да, я диск покупал через ОЛХ, помню на оболонь ездил забирать) капец, 4 года прошло... как давно это было
-
SyncUA
Member
Це була перша гра яка пала жертвою прошивки 9.0 на моїй PS4 Pro
Мабуть настав час повертати борги.
Гра дуже крута, і тому дивно, що її лише зараз допортували на ПК. Якщо ігри по типу "Horizon Zero Dawn" aбо "Assassin's Creed Origin/Odyssey/Valhala" вам заходят - ця точно сподобається. Це дійсно великий хіт від Sony та Sucker Punch.
Гра дуже крута, і тому дивно, що її лише зараз допортували на ПК. Якщо ігри по типу "Horizon Zero Dawn" aбо "Assassin's Creed Origin/Odyssey/Valhala" вам заходят - ця точно сподобається. Це дійсно великий хіт від Sony та Sucker Punch.
-
Donate
Member
Тобто більш якісних варіантів немає з чим зрівнювати? Всі останні ассасіни це лайно навідь вже зі слів самої компаніїSyncUA: ↑ 07.03.2024 01:30 Це була перша гра яка пала жертвою прошивки 9.0 на моїй PS4 Pro