Последние статьи и обзоры
Новости
Gigabyte представила материнську плату TRX50 Aero D для нових Ryzen Threadripper
-
nazar-pc
Member
Пропоную обговорити Gigabyte представила материнську плату TRX50 Aero D для нових Ryzen Threadripper
На такій платформі лише 3 PCIe слоти це просто
На такій платформі лише 3 PCIe слоти це просто
-
Kassatka
Member
Виходить, що SATA взагалі нема? Тільки через зовнішній контролер підключати, для якого знов-таки жодного слоту PCI-X x1 нема.
Тобто все через NAS потрібно робити, так розумію.
Последний раз редактировалось Kassatka 19.10.2023 15:12, всего редактировалось 1 раз.
-
Yalg
Member
nazar-pc
Там и ддр слотов всего 4.
Там и ддр слотов всего 4.
-
nazar-pc
Member
Судячи з фото 8шт SATAKassatka: ↑ 19.10.2023 15:10 Виходить, що SATA взагалі нема? Тільки через зовнішній контролер підключати, для якого знов-таки жодного слоту PCI-X x1 нема.
-
erazel
Member
Та он справа вроді є, розвернуті на 90 градусів.Kassatka: ↑ 19.10.2023 15:10 Виходить, що SATA взагалі нема?
-
nochnik89
Member
Инженер перекурил забористой травы когда проектировал это устройства. Зарезаны все фишки платформы ))
Или же его перевели с отдела проектирования обычных десктопных матерей для тру геймеров))
Или же его перевели с отдела проектирования обычных десктопных матерей для тру геймеров))
да есть они , но лучше бы их не было, а подмутили бы какой-нить u.2Kassatka: ↑ 19.10.2023 15:10Виходить, що SATA взагалі нема?
-
Kassatka
Member
Просто я читаю технічні характеристики за посиланням, яке у статті, й там перелічується купа різних інтерфейсів, а про SATA, чомусь ні слова.nazar-pc: ↑ 19.10.2023 15:12 Судячи з фото 8шт SATA
-
erazel
Member
АГа. РГБ вказали. сата не вказали. ЛогікаKassatka: ↑ 19.10.2023 15:15 Просто я читаю технічні характеристики за посиланням, яке у статті, й там перелічується купа різних інтерфейсів, а про SATA, чомусь ні слова.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Непогана платка щоб купити років через 5 за соточку.
-
Piter Cantrope
Member
Ця плата має фічі які має з метою сегментації, щоб не конкурувати з дорожчими моделями.nochnik89: ↑ 19.10.2023 15:14 Инженер перекурил забористой травы когда проектировал это устройства. Зарезаны все фишки платформы ))
-
BotVasya
Member
Тобто CPU з 8 канальним контролером пам'яті на цю плату ставити немає сенсу, мінімум половина ліній PCIe не використовуються. Але для побудови чогось ідеологічно близького до умовного маку мабуть піде.
-
Ektalion
Member
Невже і так їх не видно? Цілих 8шт.Kassatka: ↑ 19.10.2023 15:15 Просто я читаю технічні характеристики за посиланням, яке у статті, й там перелічується купа різних інтерфейсів, а про SATA, чомусь ні слова.
-
Melofon
Member
Четырёхканал для HEDT платформы это как-то слабо учитывая что процессоры поддерживают восьмиканальную память.
-
terminahtor
Member
Таке враження, що це єдина причина, чому ти не зможеш її придбати.Kassatka: ↑ 19.10.2023 15:10Виходить, що SATA взагалі нема?
Відправлено через 26 секунд:
Kassatka: ↑ 19.10.2023 15:10Тобто все через NAS потрібно робити, так розумію.
Хотів купити Майбах сьогодні, але, дідько, дотягувач в дверях гучний. Передумав.
-
kolio
Member
оце так гніздо . Куди там Socket 7
-
manbearboar
Member
Эпикам тяжело две планки на канал, поэтому и нет смысла больше слотов ставить.Yalg: ↑ 19.10.2023 15:11ддр слотов всего 4
-
Krovatka
Member
Для меня например да, вот вчера только подкинул 4090 в подобного рода машинку. Она кстати на debian, там только консоль, но карта будет трудиться на 100%. Харды по 20ТБ. У каждого свой кейсterminahtor: ↑ 19.10.2023 16:40Таке враження, що це єдина причина, чому ти не зможеш її придбати.Kassatka: ↑ 19.10.2023 15:10Виходить, що SATA взагалі нема?
- спойлер
-
terminahtor
Member
Krovatka
Я вважаю, що ви вірно зрозуміли суть мого допису:)
Я вважаю, що ви вірно зрозуміли суть мого допису:)
-
ronemun
Advanced Member
зараз TypeC підтримує PCie v4 мінімум на 40 Гбіт/с , можна відяхи потужні приєднувати, не те що контролер Sata/SasKassatka: ↑ 19.10.2023 15:10 Виходить, що SATA взагалі нема? Тільки через зовнішній контролер підключати, для якого знов-таки жодного слоту PCI-X x1 нема.
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Фанаты билдзоида в теме . Подавай им 7 х16 слотов. Порезанных, зато х16. Будете 7 однослотовых плат одновременно втыкать? Гпу уже 4 слота автоматом забирают из 7. Остается максимум 2 или 3 слота. Лучше бы лишние линии отдавали на USB4, TB4/5, 10 Gb+ LAN, U.2 и прочие плюшки вместо бесполезных и пустующих PCIe слотов. М.2 можно через отдельную плату подключать к одному х16 слоту. Много вариантов.