Последние статьи и обзоры
Новости
У Starfield вже зіграло два мільйони гравців
-
Serhiyko
Junior
Пропоную обговорити У Starfield вже зіграло два мільйони гравців
Пограв на вихідних десь +-6 годин. Поки що все якось нудно, якось я по іншому уявляв собі сучасну гру про космос. А тут прям кожен пук це загрузка. Дивився на ютубі, то там можна прилетіти на планету без загрузки, але це буде просто плоска текстурка крізь яку ти пролетиш. Бляха, вони навіть не додали скрипта на примусову посадку коли наближаєшся до планети.
Пограв на вихідних десь +-6 годин. Поки що все якось нудно, якось я по іншому уявляв собі сучасну гру про космос. А тут прям кожен пук це загрузка. Дивився на ютубі, то там можна прилетіти на планету без загрузки, але це буде просто плоска текстурка крізь яку ти пролетиш. Бляха, вони навіть не додали скрипта на примусову посадку коли наближаєшся до планети.
-
Donate
Member
А що ти хотів від клону Starbound тіж самі граблі... Хоча в старбаунду більше космосу Розробники хочаб пограли побачили де собака зарита в подібному жанрі. Але ні граблі один в один.Serhiyko: ↑ 06.09.2023 12:47 Пропоную обговорити У Starfield вже зіграло два мільйони гравців
-
Keyser Soze
Member
А сколько ещё не сыграло!!!
- спойлер
- в этот чёрный ящик
-
n6407
Member
пишут якобы большой патч на сегодня. кто то смотрел, была дозагрузка? ясно что патчем можно только производительность поправить, но всё же
-
Dinner
Junior
Игра только для владельцев 4080 и 4090, только на них в FullHD ниже 60фпс не опустится
-
neo89skynet
Member
Elite Dangerous чи No Man’s Sky на мою думку будуть цiкавiшими в плани гемплею.
Пограв бiля 15 годин та й видалив цей непотрiб пiд назвою Starfield, нудота якась.
Пограв бiля 15 годин та й видалив цей непотрiб пiд назвою Starfield, нудота якась.
-
sagifire
Member
На 3060 12gb на середніх в 2к стабільно тримає 60фпсDinner: ↑ 06.09.2023 12:59 Игра только для владельцев 4080 и 4090, только на них в FullHD ниже 60фпс не опустится
FSR2 включений і 76% скейл
-
Oleg913
Member
Производительность на 3080Ti в 2560×1440
При первом запуске все настройки автоматом игра выставила в Ультра пресет + FSR2 (успел минут 6 запустить посмотреть до работы)
При первом запуске все настройки автоматом игра выставила в Ультра пресет + FSR2 (успел минут 6 запустить посмотреть до работы)
- спойлер
- https://ibb.co/YpZfDqJ
-
Геральт
Member
Oleg913
Там всі проблеми починаюься з міста. В приміщеннях - 100кадрів, в місті (на вулиці) дропи.
Але з FSR і там іграбельно. Та й без нього також.
Там всі проблеми починаюься з міста. В приміщеннях - 100кадрів, в місті (на вулиці) дропи.
Але з FSR і там іграбельно. Та й без нього також.
-
Maxhope
Member
Так дело не в GPU , а в CPU , в городе упор именно в негоDinner: ↑ 06.09.2023 12:59Игра только для владельцев 4080 и 4090, только на них в FullHD ниже 60фпс не опустится
-
Scr_Eagle
Member
Та скільки вже можна порівнювати непорівнюване. Це зовсім різні ігри про різне. Ніхто не порівнює Diablo 4 з BG3.neo89skynet: ↑ 06.09.2023 13:07 Elite Dangerous чи No Man’s Sky на мою думку будуть цiкавiшими в плани гемплею.
-
Nikolaus
Member
Нормально вливают в рекламу, каждый день новости: старфильд то, старфилд сё. Это же всё в цену заложено.
-
neo89skynet
Member
Scr_Eagle
а ніхто і не порівнює, бо важко знайти таку ж убогу гру для порівняння як старфілд, і справа не в графіцi або продуктивності, справа в сумному і нудному гемплеї, який ну не як тебе не приваблює грати ...
Тому і згадалися ці ігри зі схожою тематикою, які були цікаві в плані гемплея.
а ніхто і не порівнює, бо важко знайти таку ж убогу гру для порівняння як старфілд, і справа не в графіцi або продуктивності, справа в сумному і нудному гемплеї, який ну не як тебе не приваблює грати ...
-
Belich
Member
Ми якісь різні 3060 12gb маємо?)sagifire: ↑ 06.09.2023 13:08На 3060 12gb на середніх в 2к стабільно тримає 60фпс
Я граю в 1080р і мені потрібно скидувати до низько-середніх налаштування (всі види тіней на низькі і ще якесь з освітлень теж на низьких), також мати увімкнений FSR з 85% скейл та VRS, і це все не є гарантією стабільних 60фпс у всіх сценаріях, бо якщо якісь бої то все ж просідатиме нижче 60фпс (хоч не сильно, але просідатиме), також в місті фпс нижче.
Чи може у вас dynamic resolution увімкнений який гру перетворює в роблокс в замісах але зате 60 стабільних фпс тримає?)
Як ви середній фпс міряли, стоячи на місці чи все ж в різних локаціях та сценаріях?
-
sagifire
Member
Я ще до міста не добрався, може там буде інакше, ну і фпс детально також не досліджував, дивився через оверлей нвідіа.Belich: ↑ 06.09.2023 13:47Ми якісь різні 3060 12gb маємо?)sagifire: ↑ 06.09.2023 13:08На 3060 12gb на середніх в 2к стабільно тримає 60фпс
Я граю в 1080р і мені потрібно скидувати до низько-середніх налаштування (всі види тіней на низькі і ще якесь з освітлень теж на низьких), також мати увімкнений FSR з 85% скейл та VRS, і це все не є гарантією стабільних 60фпс у всіх сценаріях, бо якщо якісь бої то все ж просідатиме нижче 60фпс (хоч не сильно, але просідатиме), також в місті фпс нижче.
Чи може у вас dynamic resolution увімкнений який гру перетворює в роблокс в замісах але зате 60 стабільних фпс тримає?)
Як ви середній фпс міряли, стоячи на місці чи все ж в різних локаціях та сценаріях?
-
Scr_Eagle
Member
Ну не знаю, 300+ годин в еліті і я б не сказав, що там щось геніальне або цікаве по геймплею. Можу відзначити хіба що майнінг, він там дуже таки непогано реалізований. Космічні бої досить вбого зроблені, дослідження досить примітивне теж, планети на які можна висадитись абсолютно нецікаві. Геймплей "на ногах" так і не спробував нормально, бо там "оптимізація" була такою, що і згадувати про неї не хочеться. Та і вцілому гра мертва, бо там абсолютно нічого робити і контенту нуль. 3500 гравців пік, 2500 середнє значення. Смішноneo89skynet: ↑ 06.09.2023 13:42 Scr_Eagle
-
Donate
Member
Я на своєї 2070S бачу десь 60 тільки якщо все в мінімум. А ось якщо підвищувати налаштування десь 24-30 фпс що для шутера с таким графоном взагалі соромно. Була би графіка як в умовному crysis 4 небуло би питаньBelich: ↑ 06.09.2023 13:47Ми якісь різні 3060 12gb маємо?)sagifire: ↑ 06.09.2023 13:08На 3060 12gb на середніх в 2к стабільно тримає 60фпс
-
Kravan
Member
Вопрос не в том, сколько людей сыграло а в том, сколько людей не дропнуло и тем более не рефанднуло игру после первых часов.
Я признаюсь играл в пиратку, и буквально заставлял как то играть в нее себя. Итог = 10 часов и второй раз ее удалил. на этот раз навсегда. Слишьком пусто, и скучно.
Зато два симулятора в 1. Симулятор пустой ходьбы и загрузок.
В общем надо быть большим фанатом пустыни, чтобы прям в это играть. Там же космоса по сути то и нет.
Я признаюсь играл в пиратку, и буквально заставлял как то играть в нее себя. Итог = 10 часов и второй раз ее удалил. на этот раз навсегда. Слишьком пусто, и скучно.
Зато два симулятора в 1. Симулятор пустой ходьбы и загрузок.
В общем надо быть большим фанатом пустыни, чтобы прям в это играть. Там же космоса по сути то и нет.
-
Belich
Member
А, ну тоді зрозуміло, всі розчарування по FPS у Вас попереду, бо звісно в печері на старті то там буде хороший фпс в камерній локації, а далі абзац)sagifire: ↑ 06.09.2023 13:53Я ще до міста не добрався, може там буде інакше, ну і фпс детально також не досліджував, дивився через оверлей нвідіа.
-
mgerchik
Member
как человек который наиграл уже 1500 часов в Элиту, скажу что нет. она просто довольно нишевая, на любителя, с довольно не низким порогом вхождения. и управлением, в которое очень многие не могут.neo89skynet: ↑ 06.09.2023 13:07Elite Dangerous чи No Man’s Sky на мою думку будуть цiкавiшими в плани гемплею.
геймплей там довольно скучноват, контента маловато (если сравнивать с другими играми с космической тематикой, хоть и в других жанрах, потому что именно из космосимов на ум приходит только Элита и Звездный гражданин, ну может кроме парочки древних игр).
в Небе без мужиков, контента сильно по больше будет конечно, но это уже не сим, а аркада, да и мультяшная она слишком, особенно для любителей именно симов.
а сколько вы наиграли в Elite Dangerous?neo89skynet: ↑ 06.09.2023 13:42справа в сумному і нудному гемплеї
с момента выхода Одиссеи, уже вышло 15 больших патчей/апдейтов. Сейчас довольно живенько бегается, даже на моем конфиге, по сравнению со стартом.Scr_Eagle: ↑ 06.09.2023 13:59Геймплей "на ногах" так і не спробував нормально, бо там "оптимізація" була такою, що і згадувати про неї не хочеться
тут да. это симулятор+размеры космоса, с вытекающими из этого нюансами вроде пустоты и т.д.Scr_Eagle: ↑ 06.09.2023 13:59 планети на які можна висадитись абсолютно нецікаві.