Последние статьи и обзоры
Новости
Характеристики та ціни 65-ватних процесорів AMD Ryzen 7000
-
ImperiumAeternum
Member
Предлагаю обсудить Характеристики та ціни 65-ватних процесорів AMD Ryzen 7000
Быстро АМД цены скинуть пришлось с заоблачных 300$ за шестиядерник. Так должна была выглядеть изначальная линейка
Быстро АМД цены скинуть пришлось с заоблачных 300$ за шестиядерник. Так должна была выглядеть изначальная линейка
-
Rick Dalton
Member
Осталось дропнуть ценники на мамки, на фоне б450 шо то очень дорого...ImperiumAeternum: ↑ 19.12.2022 09:11 Предлагаю обсудить Характеристики та ціни 65-ватних процесорів AMD Ryzen 7000
-
Frees
Member
на мою думку i5-13500 з якимось B660 та ddr4 пам'ятю залишає мало шансів аналогу від amd
-
AssayMAS
Member
мну ждёт и "мечтает" о встройках уровня 1630 1650 у рязаней 7000 серии... и за 500 баксов за мать+проц+память может тогда "хлам" свой заменю (может свой хлам ПК даже за 150-200 баксов продать удастся).
-
ascord
Member
Интересно будет глянуть на а620, пишут, что без разгона проца матери. Но куда и зачем их гнать и так горячие.
-
Megaclite
Member
Тому що материнки на AMD овердорогіFrees: ↑ 19.12.2022 10:18 на мою думку i5-13500 з якимось B660 та ddr4 пам'ятю залишає мало шансів аналогу від amd
БУ їх зовсім нема, таке враження що амд ніхто не купляє
-
yurarad
Member
Ого мамки яким 2 місяці с моменту появи в продажі уже мають бути БВ?:) Це ж яким потрібно бути ідіотом, щоб купити за фуллпрайс і одразу на ОЛХ як БВ продавати?))Megaclite: ↑ 19.12.2022 10:28Тому що материнки на AMD овердорогіFrees: ↑ 19.12.2022 10:18 на мою думку i5-13500 з якимось B660 та ddr4 пам'ятю залишає мало шансів аналогу від amd
БУ їх зовсім нема, таке враження що амд ніхто не купляє
-
2500K_2
Member
називається ентузіазм. Просто пощупати нове залізоyurarad: ↑ 19.12.2022 10:39 Це ж яким потрібно бути ідіотом, щоб купити за фуллпрайс і одразу на ОЛХ як БВ продавати?))
-
Telcontar
Member
І багато зараз у нас подібних "ентузіастів"? На мою думку ентузіасти зараз купують топ(чи біля того) і спокійно собі сидять на ньому(якщо є світло ).2500K_2: ↑ 19.12.2022 10:52називається ентузіазм. Просто пощупати нове залізоyurarad: ↑ 19.12.2022 10:39 Це ж яким потрібно бути ідіотом, щоб купити за фуллпрайс і одразу на ОЛХ як БВ продавати?))
-
2500K_2
Member
Так ти правий. Їх мало. Але ти сидиш на їхньому форумі.Telcontar: ↑ 19.12.2022 10:57І багато зараз у нас подібних "ентузіастів"? На мою думку ентузіасти зараз купують топ(чи біля того) і спокійно собі сидять на ньому(якщо є світло ).
- спойлер
- Інформаційно-аналітичний портал Overclockers.ua постійно тримає руку на пульсі подій комп'ютерної індустрії. Ми цікавимося всім: від перспективних комплектуючих до захоплюючих ігор і корисного софту. Новини та огляди, аналітика і сміливі досліди – ми робимо все, щоб передати читачам наш ентузіазм
-
KimRomik
Member
главное, чтобы эти матери не оказались с кастрированным pcie , т.е. либо 8 линий, либо версия 3.0ascord: ↑ 19.12.2022 10:27 Интересно будет глянуть на а620, пишут, что без разгона проца матери. Но куда и зачем их гнать и так горячие.
-
Telcontar
Member
Я кажу за попередню тезу про покупку нового актуального заліза, експериментів з ним та подальшого шкидкого злиття на Olx як Б/В. Саме таких ентузіастів зараз навряд буде багато.2500K_2: ↑ 19.12.2022 11:15 Так ти правий. Їх мало. Але ти сидиш на їхньому форумі.
Безперечно економічна ситуація в нашій країні не сприяє появі нових любителів комп'ютерних залізяк, але вони є. Можливо, не такі як за бугром, де місцеві овери можуть дозволити собі і по 10 каменів перебінити ,а фанати Асуса декілька Апексів ради плюс 100-200 мгц.
Нічого не маю проти будь яких залізячних ентузіастів. Це просто мої думки.
-
taras_cs
Member
У сегменті DDR4 в AMD є Ryzen 7 5800X3D (який дещо дорожчий за 13500, але ж і потужніший).Frees: ↑ 19.12.2022 10:18 на мою думку i5-13500 з якимось B660 та ddr4 пам'ятю залишає мало шансів аналогу від amd
-
ДядяСаша
Member
Нє, ну по правді плати Інтел з DDR5 не дешевші за АМ5.
А620, я так собі думаю, будуть представлені в тандемі з АПУ 6 серії.
А620, я так собі думаю, будуть представлені в тандемі з АПУ 6 серії.
-
ascord
Member
3.0 будет вообще позорище и днище. Хотя, они могут.KimRomik: ↑ 19.12.2022 11:29главное, чтобы эти матери не оказались с кастрированным pcie , т.е. либо 8 линий, либо версия 3.0ascord: ↑ 19.12.2022 10:27 Интересно будет глянуть на а620, пишут, что без разгона проца матери. Но куда и зачем их гнать и так горячие.
-
ASTON
Member
Ну це в принципі дже непогано, розширити лінійку, та ще ціни скинути - більше опцій з'являється.
Але поки є 5 серія, дуже непогана цілком.
Проте, нові проци ще й доступніші - ну супер... Хай буде!
Але поки є 5 серія, дуже непогана цілком.
Проте, нові проци ще й доступніші - ну супер... Хай буде!
-
ascord
Member
Покупать ам5 имеет смысл, если собираешься с 0 и в перспективе долго не менять мамку. Ам4 долго они поддерживали и поддерживают. Не так конечно, как в своё время интел 775, но тоже приятно.
-
Melofon
Member
Где вы видели сейчас чтоб на мамках резали линии pci-e? И там не может быть третьей версии т.к. если в топах пятая то в младших будет минимум третья.KimRomik: ↑ 19.12.2022 11:29главное, чтобы эти матери не оказались с кастрированным pcie , т.е. либо 8 линий, либо версия 3.0ascord: ↑ 19.12.2022 10:27 Интересно будет глянуть на а620, пишут, что без разгона проца матери. Но куда и зачем их гнать и так горячие.
-
taras_cs
Member
Мені, будь ласка, Ryzen™ 7 7700
та додайте кешу
та додайте кешу
-
nochnik89
Member
taras_cs
соглашусь , 7700й неплохо смотрится . И рендерить можно и по температурам я думаю там норм будет. И думаю ставить можно в более простые материнки
соглашусь , 7700й неплохо смотрится . И рендерить можно и по температурам я думаю там норм будет. И думаю ставить можно в более простые материнки