Спасибо гейб, но у большой части из-за отсутствия вменяемых цен на карты уже пропало желание покупать проекты. Лучше искать ирл хобби

До распродажи купил dead cells пока не пройду ничего другого брать не буду. Как раз хватит судя по геймплею часов на 100+Nikoliasik_Zeus: ↑ 25.11.2021 08:32 Предлагаю обсудить В Steam началась осенняя распродажа
Спасибо гейб, но у большой части из-за отсутствия вменяемых цен на карты уже пропало желание покупать проекты. Лучше искать ирл хобби![]()
Чим 2д геймплей може здивувати? Захопити може, не сперечаюсь. Це вже минуле століття, і це не мода вдягатись наприклад, яка з часом повертається, це які не які технології розробки ігор, і вони добре так відкотились до бази якій 40+ років. Чим розвиток цієї сорокарічної бази може дивувати, ну не знаю.Donate: ↑ 25.11.2021 08:34До распродажи купил dead cells пока не пройду ничего другого брать не буду. Как раз хватит судя по геймплею часов на 100+Для нынешнего гейминга походу и веги 11 хватит ААА проекты престные, а инди удивляют
Геймплеєм, ні? Якщо вам таке не довподоби, то це ок. Ми всі різні, і смаки у всіх різні. Ігри - це не тільки про графон. Для мене Dead Cells цікавіша і веселіша за більшість ААА тайтлів останніх років. Гра взагалі затягнула на 400+ годин. Но повторюсь, смаки у всіх різніKib: ↑ 25.11.2021 08:51Чим 2д геймплей може здивувати? Захопити може, не сперечаюсь. Це вже минуле століття, і це не мода вдягатись наприклад, яка з часом повертається, це які не які технології розробки ігор, і вони добре так відкотились до бази якій 40+ років. Чим розвиток цієї сорокарічної бази може дивувати, ну не знаю.Donate: ↑ 25.11.2021 08:34До распродажи купил dead cells пока не пройду ничего другого брать не буду. Как раз хватит судя по геймплею часов на 100+Для нынешнего гейминга походу и веги 11 хватит ААА проекты престные, а инди удивляют
![]()
Чекаємо тоді розвитку ще нижчої бази, змійка роуглайк метроідванія.![]()
Микромоментами, я вообще считаю что львиную долю удовольствия дают именно они. Это когда тебе вот что то нужно и тут оно предусмотрено разработчиком. Вот это нынче удивляет. Я уже там не говорю про стилистику, общий звуковой дизайн и в конечном итоге про геймплейную составляющую которая в играх обычно должна тащить.Kib: ↑ 25.11.2021 08:51Чим 2д геймплей може здивувати? Захопити може, не сперечаюсь. Це вже минуле століття, і це не мода вдягатись наприклад, яка з часом повертається, це які не які технології розробки ігор, і вони добре так відкотились до бази якій 40+ років. Чим розвиток цієї сорокарічної бази може дивувати, ну не знаю.Donate: ↑ 25.11.2021 08:34До распродажи купил dead cells пока не пройду ничего другого брать не буду. Как раз хватит судя по геймплею часов на 100+Для нынешнего гейминга походу и веги 11 хватит ААА проекты престные, а инди удивляют
![]()
Чекаємо тоді розвитку ще нижчої бази, змійка роуглайк метроідванія.![]()
Donate: ↑ 25.11.2021 09:21А то что можно лучше я уже прекрасно утвердил когда вышел Аркейн от нетфликса
на геймдевовском новоязе это называется "новое поколение игроков"Donate: ↑ 25.11.2021 09:21 Народу вот нравится однокнопочный геймплей в котором даже умереть проблема
Очень годный платформер, мне так же зашли вот эти два:fleagull: ↑ 25.11.2021 09:06 Для мене Dead Cells цікавіша і веселіша за більшість ААА тайтлів останніх років. Гра взагалі затягнула на 400+ годин. Но повторюсь, смаки у всіх різні
- спойлер
"скидок на киберпанк не будет год" © Марчин ИвинскиAlex_Lord: ↑ 25.11.2021 09:52Киберпук за -50%,....
не платформер но драйвова вещь Riftbraker - towerdefense+старкрафт+прокачкаShaolin_Style: ↑ 25.11.2021 09:50Очень годный платформер, мне так же зашли вот эти два:
огласите список пожалуйстаAlex646: ↑ 25.11.2021 10:00 Nikoliasik_Zeus
Ерунда. Полно отличных новых проектов с низкими требованиями по графе.
HROTHiden: ↑ 25.11.2021 10:16огласите список пожалуйстаAlex646: ↑ 25.11.2021 10:00 Nikoliasik_Zeus
Ерунда. Полно отличных новых проектов с низкими требованиями по графе.