nVidia ну дуже хоче наступні консолі на своїй платформі.

Якщо таки куплять ARM, то пророкую наступну нінтенду теж на тегрі в короткостроковій перспективі. А там може ще хто підтягнеться.
Купят то они купят, только кто ж им даст.Scoffer:Якщо таки куплять ARM
Тут трохи інша справа:. AMD i Intel мають рівні права на на розробку процесорів на х86 і ніхто нікому нічого заборонити не може. А якщо Nvidia купить ARM - випуск процесорів на цій архітектурі буде можливий лише з дозволу Nvidia за ліцензійні відчислення. "Зелені" тоді зможуть і Apple i Qualcomm послати подаліScoffer:Ooops
Інші гравці хай самі куплять якщо сильно протиСтартова ціна 32 лярди. Я думаю якщо хтось запропонує 40, то софтбанк з радістю погодиться.
А антимонопольщикам-то що? AMD випускає проци і відяхи, інтел випускає проци і відяхи, принаймні збирається, чим нвідія гірша?
На данный момент они занимаются разработкой и продажей лицензий на эти разработки. Но если собственником станет Нвидиа, то зная ее любовь к закрытым технологиям легко предположить, что она она захочет стать монополистом в данной сфере - достаточно давать лицензии только на устаревшие на пару поколений ядра, а самой выпускать свежак и контролировать продажи.Scoffer:Skiff93
А зараз випуск ARM можливий лише на ліцензійні відчислення Arm Holdings. В упор не бачу різниці.
Ну будуть тепер платити не софтбанку, а нвідії. Софтбанк зараз теж може всіх послати подалі і штампувати ARM процесори соло, якби їм це треба було. Що змінилось?
Пусть они сперва доведут технологию видеокарт до совершенства, за двумя зайцами погонишься в жопе останешься.Scoffer:Ooops
Інші гравці хай самі куплять якщо сильно протиСтартова ціна 32 лярди. Я думаю якщо хтось запропонує 40, то софтбанк з радістю погодиться.
А антимонопольщикам-то що? AMD випускає проци і відяхи, інтел випускає проци і відяхи, принаймні збирається, чим нвідія гірша?
Apple A-series считается?Scoffer: Давайте зробимо перекличку власників топових армних чіпів в мобільниках, їх навіть на цьому форумі буде далеко не кожен перший.
Мылил вы хотели сказать.Rudagon:DLSS замыливает картинку.
В контексті данного обговорення - ні. Apple не купляє реалізацію ядер у ARM, у них своя власна.Robostyle:Apple A-series считается?
В новости речь идёт о DLSS 2.0!Rudagon:DLSS замыливает картинку.
Мало ли что она захочет...XAMCTBO:На данный момент они занимаются разработкой и продажей лицензий на эти разработки. Но если собственником станет Нвидиа, то зная ее любовь к закрытым технологиям легко предположить, что она она захочет стать монополистом в данной сфере - достаточно давать лицензии только на устаревшие на пару поколений ядра, а самой выпускать свежак и контролировать продажи.
в нативном разрешении больше мыла чем в реконструкции? дурость какаяMatumba92:Сейчас с длсс мыла меньше чем без него
При том что лучше по качеству чем 4к + ТАА , так ещё и ФПС как в 1440р...я давно говорил что эта технология будет решать и консоли должны научиться с ней работать(ну аналогами конечно) , как по мне от нее толку больше чем от трассировки .bombeybox:4к + ДЛСС