На базе GPU Nvidia GM204 будет выпущено несколько видеокарт

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить На базе GPU Nvidia GM204 будет выпущено несколько видеокарт

Блін!Це виходить,що все що нижче флагмана буде відбраковкою?! :think:
А от чому-ж зараз всі 20- наномікронний техпроцес називають проміжним?Враховуючи розміри чіпів ,вони будуть випускатися саме на 20-нм технології ,яку скоро нормально відпрацюють...Невже не можна зрозуміти,що 16-нм процес ще дуже сирий,ну і годиться він поки-що для іграшкових смартфонів і планшетів... :-P Мисліть будь-ласка логічніше і зрозумійте,що зараз немає сенсу перескакувати техпроцеси,і тим більше з такою досить ефективною архітектурою як Максвел.І знаючи Хуанга,він ніколи не спішив з інноваціями і доїв покупців і фанатів поступово... :gigi:
ShevaVSS
Member

Юрій
а в чем проблемы у отбраковок, что не так?
Telcontar
Member

Юрій
какие 16-нм? Сейчас только начали клепать мобильные чипы на 20-нм, TSMC говорят что возможно введут 16-нм в след. году.
madman
Member

ShevaVSS Telcontar
я так понимаю вы что-то поняли из поста ТСа?Я вот ни черта не понял из того ,что хотел он этим постом сказать то ли ему не нравятся отбраковки то ли техпроцесс от ли Хуан ? :gigi: :shuffle:
Юрій
Member

І те і інше... :gigi:
ShevaVSS згадайте 465-ту від Хуанга,і 6930 від АМД,які вийшли гарячими,незбалансованими і дорогими огризками...
madman ви мене дійсно не правильно зрозуміли,бо я саме так і написав,що до 16-нм відяхам ще далеко...
Блін!Більше не буду обговорення першим,бо потім вішають на мене свіх собак... :lol:
І взагалі для мене що ЛізаСу,що Хуанг - на одне лице :-P
MrBV
Member

Решающим вопросом будет цена/производительность. А так пусть хоть всю линейку на одном чипе выпускают.
Dert
Member

ShevaVSS:Юрій
а в чем проблемы у отбраковок, что не так?
традиционное коллективное заблуутверждение фонатов :)
Ответить