Огляд (дуже) преміальної клавіатури ASUS ROG Azoth Extreme

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Junior

ALT-F13: 05.12.2024 17:00
Zill0: 05.12.2024 16:04звук тайпинга вообще не премиальный
Фанатикам MX Black звісно не сподобається, звісно, але це ж "не про те" - з тихими свічами звук відповідний.
не фанатик MX Black, вполне устраивают газероны красные\коричневые. но тут звук "премиальной" клавы где-то на уровне среднебюджетных кейхронов
ALT-F13
Member

Zill0
Я розумію, що це прям максимально суб'єктивно вже, але приклад "преміального звуку" тоді прошу надати.

Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
AlexFokin: 05.12.2024 17:22Реально, якись огризок за оверпайс.
OVERprice. OVERclockers.

Все логічно ж. :gigi:

Треба ж розповідати про прекрасне, а не тільки про price/performance лідерів. Це ж наче ресурс для поціновувачів заліза, а в рамках хобі-формату як раз й існують подібні речі.
stoned
Member

Наче й старалися але вбили всі старання арморі крейтом. :horror:
Zill0
Junior

ALT-F13: 05.12.2024 17:32 Я розумію, що це прям максимально суб'єктивно вже, але приклад "преміального звуку" тоді прошу надати.
Kashtan
Member

Дякую за огляд.
Стосовно аналогій з автомобілів - у Тойоти є Сенчурі, і не поступається ні Фантомам, ні Кулінану.
Колись я теж ганявся за якісним корпусом та тайпінгом. Придбав Q6 кейхрон. Безліч разів лівою долоню чіпляв кнопки внизу зліва під час гри , і вікно гри у відповідальний момент згортало у гарячці. З попередніми клавіатурами такого не було ні разу. А головне пару раз міцно так заглючило , перепрошивав, ряд мультимедійних кнопок так і не відмерло. Прочитав що це популярна проблема у кейхрон. А ще підсвітка, якою авторам на тому світі сподіваюсь в очі світитимуть - очі сліпить, самих кнопок не видно, символи не підсвічуюються. Я її змушений вимкнути , і користуватись нічником, щоб вночі бачити кнопки.
З тих пір ну його в спину якість збірки та корпусу, якщо інші речі які нормально працюють в інших клавіатурах, багатократно дешевших , тут зроблені через спину.
І головне - в жодному огляді я таких проблем не бачив, всюди «професіонали» давали вищі бали кейхрону.
Сподіваюсь тут такого не буде.
ervin
Member

У клави є екранчик! Значить можна запустити Doom!
Дядя Діма
Junior

ALT-F13: 05.12.2024 16:52
Дядя Діма: 05.12.2024 16:41Тип: Игровая/энтузиастская на для лохів.
Мені тут іронічним виглядає те, що ви називаєте аудиторію клавіатур за $500 "лохами", а не навпаки.
Ну й в процесі цим ще й порушуєте правила форуму.
Шановний пане, ALT-F13, дозвольте пояснити:
Лох - це не образа, а жаргонізм, тулмаченняя на Вікі, яке в данном конкретному контексті позначає навмисно введених в оману людей, з метою вивудити в них гроші. Так, можна називати таких людей ще жертвами маркетингу, як, наприклад, аудіофілів, які купують звичайний мідний дріт за ціною зробленого із золота, або ж справжніми шанувальниками бренду, які, наприклад, купують чохол для телефону від Apple за вартістю самого телефону.

Маркетинг - це ціла наука продавати задорого (обманювати в рамках ринку і закону), але факт залишається фактом, ця клавіатура в буквальному сенсі нічим не краща за звичайну мембранку за 10 доларів. А ті, хто купують продукт цієї рекламної статті, нехай кожен особисто для себе вирішує, хто він, справжній геймер чи обманута жертва маркетингу.

П.С. Зазвичай останні мають тенденцію всіляко переконувати інших людей, що вони саме з першої категорії, оскільки їм просто прикро, що їм ніхто не вірить, та їх так жорстоко обдурили (та ставити мїнуси :lol: ).
artko
Member

ALT-F13: 05.12.2024 16:52
artko: 05.12.2024 16:44А в самий преміум свій чогось не поклали таке...
Це розходження між тим, що хочуть геймери і що хочуть любителі друкувати... Станом на зараз, в продуктах мають таки обрати сторону.
так це ж таки геймерська наче, не для поцінувачив тайпінга? ну і наче нема суттевих проблем зробити магнітні перемикачи з будь яким звучанням. А вони (в сенсі сам принцип) таки цікаві. Сьогодні трохи потестив поближче просту магнітну китайську клавіатуру - хм, звичайну механику не дуже теперь хочеться, та і набір тексту на ній без нарікань як на мене...

Відправлено через 2 хвилини 49 секунд:
Дядя Діма: 05.12.2024 17:59 ...але факт залишається фактом, ця клавіатура в буквальному сенсі нічим не краща за звичайну мембранку за 10 доларів. А ті, хто купують продукт цієї рекламної статті, нехай кожен особисто для себе вирішує, хто він, справжній геймер чи обманута жертва маркетингу. ...
ну це ви вже зовсім перебільшуєте...
Serg78
Junior

Lekrs: 05.12.2024 16:55 ALT-F13
Щоб бути не лохом, потрібно купити китайклаву з аліка, нічого ти не розумієш... :gigi:
Алик - это маркетплейс, где тоже самое будут продавать в 10 раз дешевле, если оно, действительно кому-то будет нужно. Лично у меня полноразмерка от FL-Esport с Алика, купленная за 120 у.е., брал для работы, ровно три года прошло, никаких проблем и совершенно нет желания брать оверпайс от Logitech, Asus и темболее Razer.
Lekrs
Member

Zill0: 05.12.2024 17:36
ALT-F13: 05.12.2024 17:32 Я розумію, що це прям максимально суб'єктивно вже, але приклад "преміального звуку" тоді прошу надати.
Якесь жутко дратуюче чмоканя....
toto
Member

а почему пакая подставка узкая? это будет раздражением при игре левой рукой край подставки цеплять постоянно
Дядя Діма
Junior

artko: 05.12.2024 18:07
Дядя Діма: 05.12.2024 17:59 ...але факт залишається фактом, ця клавіатура в буквальному сенсі нічим не краща за звичайну мембранку за 10 доларів. А ті, хто купують продукт цієї рекламної статті, нехай кожен особисто для себе вирішує, хто він, справжній геймер чи обманута жертва маркетингу. ...
Скажу так, спробуйте пролити склянку води на них, і Ви одразу зрозумієте сенс моїх слів. ;)
leif
Member

Zill0: 05.12.2024 17:36
qk75n це не преміум, це такий собі середнячок в кращому випадку, на самому початку середнього сегменту, або в кінці бюджетного, в залежності від того про який ринок іде мова. якщо що, у мене така була кілька місяців, знайомий з нею не по ютубу. якщо вже цієї студії (QK/Neo/owlab), то в преміум сегменті від них виступає тільки те, що виходить під брендом owlab: Mr. Suit, Vento80, Spring тощо.

в цілому клавіатура за свої гроші толкова, і в фоамних збірках більшості юзерів більшого і не захочеться, але називати це преміумом не варто.
Alligator
Member

Дядя Діма: 05.12.2024 18:22Скажу так, спробуйте пролити склянку води на них, і Ви одразу зрозумієте сенс моїх слів.
Треба купувати сінкпади в яких знизу клави є отвори для стоку води та розраховано з заводу пролиття 0.5 л зі стакану?
ALT-F13
Member

Kashtan: 05.12.2024 17:57Стосовно аналогій з автомобілів - у Тойоти є Сенчурі, і не поступається ні Фантомам, ні Кулінану.
Про Century дуже цікаво підмічено :beer:
Втім, схоже жоден з брендів масс-маркету поки не піймав такий дзен, щоб випустити клавіатурний продукт подібного духу :shuffle:
leif: 05.12.2024 18:31в преміум сегменті від них виступає тільки те, що виходить під брендом owlab: Mr. Suit, Vento80, Spring тощо.
Ось там я як раз для цього вставив в огляд скрін нинішнього асортименту SacredKeebs з сортуванням "від найдорожчого". Особливо з урахуванням того, що це баребони, тобто свічі+кейкапи додатково.
phobosse
Member

Вони хоча б логотип мерседеса на клаві зробили, як Xiaomi на самокатах )
Megaclite
Member

Клава чисто фанатів доїти
А їх armory crate це такий кал, не дай бог його на комп ставити
leif
Member

ALT-F13: 05.12.2024 18:43Особливо з урахуванням того, що це баребони
і бербоуни як мінімум в стані опен бокс після огляду/невеликого тесту) але все одно Дмитро ставить дуже божескі ціни, враховуючи те, як непросто ці всі клавіатури взагалі знайти десь, придбати і притягнути в Україну. навіть при наявності грошей та бажання.

мені моя найдорожча клавіатура придбана в вищезгаданому сакредкібс з додатковими плейтами та пцб, але без світчів та кейкапів обійшлась в десь в 1200$, якщо начепити дорожчій сет кейкапів та світчів, то все разом потягне на 1500. оце вже преміум, мабуть. є ще пару дошок, які обійшлись трохи дешевше: 800 і 600, теж з урахуванням дод. плейтів/пцб, але без світчів та кейкапів. є ще iron165, який колись давно теж вважався цілком собі преміальним (і він цілком собі тягне на цей статус і сьогодні, як на мене) і продавався новий баксів за 500 з одним плейтом, але я його купив десь за 360 доларів. якщо що, всі мої вищезгадані клавіатури були придбані вживані, не нові.

тому це все відносно щодо "преміальності" сабжевого асусу чи qk75, люди іноді сет кейкапів за стільки купують скільки цей асус коштує і це далеко не поодинокі випадки)
ALT-F13
Member

leif: 05.12.2024 19:00тому це все відносно щодо "преміальності" сабжевого асусу чи qk75, люди іноді сет кейкапів за стільки купують скільки цей асус коштує і це далеко не поодинокі випадки)
Приблизно про це весь текст огляду Асусу ))) втім, як бачите, коментатори не читають далі ціни )))

Я себе поки вмовляю, що в моєму житті не вистачає Angry Miao :D
artko
Member

Дядя Діма: 05.12.2024 18:22
artko: 05.12.2024 18:07
Скажу так, спробуйте пролити склянку води на них, і Ви одразу зрозумієте сенс моїх слів. ;)
виливав. мембранка - мре. китайский мотоспід, після десь 3+ літрів чаю в нього досі живий. Ще варіанти?
Ответить