Останні статті і огляди
Новини
google pixel 3 не вмикається
-
Добрий
Junior
google pixel 3 не вмикається! присто в кишені вимкнувся і все.....на зарядку не реагує! при підключенні до пк видно якийсь порт
хто може підкинути прошивку та мануал як спробувати прошити...... ?
хто може підкинути прошивку та мануал як спробувати прошити...... ?
-
libero
Member
Добрий
Ласкаво просимо до клубу. Я думаю це кінець. У самого такий Pixel 3XL, одного ранку просто не прокинувся, та й так при підключенні пише якісь порт. Те що знайшов це 1)проблема поширена 2) гугл такі випадки вважав гарантійними та міняв, але звісно гарантії вже ніякої нема 3) Проблема у флеш пам'яті яка помирає.
Єдине варіант рішення це спробувати повність розрядити, але це не працює, лежить телефон, раз на місяць його пробую увімкнути та нічого не працює.
Ласкаво просимо до клубу. Я думаю це кінець. У самого такий Pixel 3XL, одного ранку просто не прокинувся, та й так при підключенні пише якісь порт. Те що знайшов це 1)проблема поширена 2) гугл такі випадки вважав гарантійними та міняв, але звісно гарантії вже ніякої нема 3) Проблема у флеш пам'яті яка помирає.
Єдине варіант рішення це спробувати повність розрядити, але це не працює, лежить телефон, раз на місяць його пробую увімкнути та нічого не працює.
-
Добрий
Junior
дякую! теж начитався що може акум посадити.....незнаю завлеїв кнопку живлення скотчем і кинув на поличку....
-
7mindfields
Member
Это проблема конкретно третьей линейки или в целом старых пикселей? Впервые слышу простоlibero: ↑ 20.12.2022 10:11 Добрий
-
Bender911
Member
У останньому перед пикселями Google nexus помирала кнопка за 2 роки, тому не виходило його включити. В ЦС навіть був окремий прайс на цю кнопку - 800 грн.
-
Добрий
Junior
було таке...)
-
libero
Member
Знаю точно що було і на 3 му і на 4-х.7mindfields: ↑ 20.12.2022 10:43Это проблема конкретно третьей линейки или в целом старых пикселей? Впервые слышу просто
Хтось писав що типу якісь оновлення це вирішували, але в мне здох 3XL вже пізніше ціх оновленнь.
-
Nuclear World
Member
Просто какой то шендец. На Пикселе 2 сдохли камеры просто так, думал взять 3 или 4 на замену, а тут такая шляпа может поджидать. Походу LG G8 маст хев...
Интересно массовая это проблема или нет на этих моделях, или случай раз на тысячу или десять тысяч. Реально пиксель 3 и 4 самые интересные трубки из компактных на андроиде.
Интересно массовая это проблема или нет на этих моделях, или случай раз на тысячу или десять тысяч. Реально пиксель 3 и 4 самые интересные трубки из компактных на андроиде.
-
libero
Member
можете докладніше почитати в гуглі по запиту pixel QUSB_BULK
ось що останнє пишуть " For any new users coming in here, Google's bug tracker entry has officially changed to "Won't Fix"/"Infeasible" - their reasoning is that their memory chips have completed their "natural lifecycle" and have failed due to normal consumer use case wear and tear." Тобто 2-3 роки це natural lifecycl
Якщо і він здохне то все, більше ніяких пікселів.
ось що останнє пишуть " For any new users coming in here, Google's bug tracker entry has officially changed to "Won't Fix"/"Infeasible" - their reasoning is that their memory chips have completed their "natural lifecycle" and have failed due to normal consumer use case wear and tear." Тобто 2-3 роки це natural lifecycl
так, це настрій до компаніі гугл зіпсувало, вже думав не купляти pixel, але на заміну купив... pixel 4Nuclear World: ↑ 20.12.2022 12:59думал взять 3 или 4 на замену, а тут такая шляпа может поджидат
Якщо і він здохне то все, більше ніяких пікселів.
-
Добрий
Junior
теж так думав...шустрі компкатні....агаNuclear World: ↑ 20.12.2022 12:59 Просто какой то шендец. На Пикселе 2 сдохли камеры просто так, думал взять 3 или 4 на замену, а тут такая шляпа может поджидать. Походу LG G8 маст хев...
-
Nuclear World
Member
Я офигел от Пикселя 2, конечно оболочка голого андроида не нравится от слова совсем, но очень приятная и качественная игрушка, по размерам чуть больше чем айфон 6s, но при этом на хорошем железе, приятном экране, со стерео звуком (большой минус что убрали 3.5мм). Но помимо неработящих камер огорчило, что не смог запустить на нём Alien Isolation... а только ради этой игрушки и купил старый игровой андроид, чтобы пройти её на портативе.
А вопрос, вот думаю насчёт LG8 (x) и V50 и Pixel 3 (Snapdragon 845) и Pixel 4 (Snapdragon 855). Какая реально объективная цена на эти пиксели за отличное состояние без нюансов? А то к примеру на пиксель 4 разлёт цен какой то конский, кто за 5-6к продаёт, кто за 7-8к одну и ту же модель.
А вопрос, вот думаю насчёт LG8 (x) и V50 и Pixel 3 (Snapdragon 845) и Pixel 4 (Snapdragon 855). Какая реально объективная цена на эти пиксели за отличное состояние без нюансов? А то к примеру на пиксель 4 разлёт цен какой то конский, кто за 5-6к продаёт, кто за 7-8к одну и ту же модель.
-
Artem_K
Member
Nuclear World
Вроде бы народ из РixoPhone норм был.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =672662039
-
Добрий
Junior
в них брав третій свій....4 місяці ! не пощастилоArtem_K: ↑ 20.12.2022 14:25 Nuclear World
-
Vitalio
Member
Там батарейка слабувата, в наших реаліях, коли світло є 6-8год в день заряджаю 2 рази в день (коли заряд 10-20% сміло ставлю на зарядку 1.5год і маєш приблизно 7-8годин активного екрану)Nuclear World: ↑ 20.12.2022 12:59 Походу LG G8 маст хев...
Краще g8x, там роздільна здатність екрану менша та батарея більша
Отправлено спустя 3 минуты 23 секунды:
В них там шлак продають, подертий, поцарапаний з вигораннями і тд за низьким прайсом... За норм стан телефону там треба і норм платити, і то не факт, що не підсунуть шляпу, мені по КД пропонували s20fe із поцарапаним екраном , облізлою кришкою за 12к грн, каааарл, 12к (+у них є в ТГ ексель таблиця з усіма гаджетами та траблами, а я там дивлюся - сплошний шлак на 3- по косметичному стану)Добрий: ↑ 20.12.2022 14:35в них брав третій свій....4 місяці ! не пощастилоArtem_K: ↑ 20.12.2022 14:25 Nuclear World
-
Artem_K
Member
Vitalio
С РixoPhone мда... как-то складывалось о них лучше представление. Хорошо занесли ресурсам )
Я одно время присматривался к пикселям, но они как-то плавно перешли от врожденных проблем у каждого поколения к конскому ШИМу, к которому я чувствителен. Не судьба )
С РixoPhone мда... как-то складывалось о них лучше представление. Хорошо занесли ресурсам )
Я одно время присматривался к пикселям, но они как-то плавно перешли от врожденных проблем у каждого поколения к конскому ШИМу, к которому я чувствителен. Не судьба )
-
Добрий
Junior
та це кінець... просто кірпіч вже! розрядження перетикання батареї не помогло! таке житт...
-
Бесценно
Member
Бачиться при підключенні до ПК як qhusb_bulk - HS-USB QDLoader 9008 ???
Якщо так, то що ви тут гадаєте, які кнопки, які батареї...????
EMMC(UFS) всьо... закінчилась, плата в мусор.
Pixel 3 вже 4 роки, має ж бути колись той кінець) чи ви думали він 8 пропрацює?
на eBay є купу варіантів коцаних pixel3 з робочими платами за 30-40-50 доларів, в чому проблема купити там донор, зняти задню кришку і перекрутити болтички-замінити плату
https://www.ebay.com/itm/144652897321
Якщо так, то що ви тут гадаєте, які кнопки, які батареї...????
EMMC(UFS) всьо... закінчилась, плата в мусор.
Pixel 3 вже 4 роки, має ж бути колись той кінець) чи ви думали він 8 пропрацює?
на eBay є купу варіантів коцаних pixel3 з робочими платами за 30-40-50 доларів, в чому проблема купити там донор, зняти задню кришку і перекрутити болтички-замінити плату
https://www.ebay.com/itm/144652897321
-
Kib
Member
Так а чому ні? Вважаю, що при бережному відношенні смарт повинен жити 5 впевнених років, а там вже як пощастить. Хоча в останні часи з популяризацією 120 Ват зарядок, новий стандарт це 2 роки максимум.Бесценно: ↑ 21.12.2022 10:41Pixel 3 вже 4 роки, має ж бути колись той кінець) чи ви думали він 8 пропрацює?
-
Бесценно
Member
Kib
Та хоча б тому що ви 5 років не будете купувати новий смарт, а як то так(виробникам треба ж гроші)? тому 2 роки і гогого за новим телефоном
На більшості нових телефонів пише в інструкції чи гарантії: Гарантійний термін - 1 рік, термін служби приладу - 3 роки.
А ви хочете 5) це ж не холодильник))
Та хоча б тому що ви 5 років не будете купувати новий смарт, а як то так(виробникам треба ж гроші)? тому 2 роки і гогого за новим телефоном
На більшості нових телефонів пише в інструкції чи гарантії: Гарантійний термін - 1 рік, термін служби приладу - 3 роки.
А ви хочете 5) це ж не холодильник))
-
Добрий
Junior
google pixel 3 хто може і за яку ціну замінити плату?
Відправлено через 1 годину 29 хвилин 35 секунд:
забуі вказати плата є потрібна лише послуга по заміні!
Відправлено через 1 годину 29 хвилин 35 секунд:
забуі вказати плата є потрібна лише послуга по заміні!