Допоможіть Lenovo Y580 не бачить відеокарту 660m взагалі

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
PRO-DJ
Junior

Повідомлення

У мене ноутбук Lenovo Y580 з відеокартою nvidia 660м і I5 процесором. Був згорів вінчестер, заказав новий поклав перестановив вінду 7 поклав з офіційного сайту леново драйвери (на встойку і т.д ) і тут тобі на не кладеться драйвер на нвідіа (також з офійного сайту нвідіа качав останній 335.23 не ставиться потім 327.23 тоже не йде потім з леново сайту тоже не йде там взагалі 306) диспетчер не бачить відеокарту взагалі , аїда та cpu-z gpu-z nvinspector також) її таяк не в ноуті. Що робити не знаю вже думав може шлейф де в ноуті відійшов розібрав ноутбук навіть охолодження зняв нічо ніяких підгорілих контактів не видно зібрав докупи і знову драйвер ну ніяк не кладеться. може таке бути що відеокарта згоріла? P.S вибачте за правопис. Термопаста стояла арктік mx2. Всі драйвери покладені на ноутбук з сайту леново лиш на нвідіа не кладеться.
Востаннє редагувалось 19.03.2014 23:22 користувачем PRO-DJ, всього редагувалось 1 раз.
thunder_blade
Member

Повідомлення

PRO-DJ
сначала вроде нужно дрова на Интел ХД видео поставить а потом уже на инвидию :rolleyes:
Fetjoy
Member

Повідомлення

PRO-DJ
зайди в біос глянь чи відеокарта апаратно не відключена, в леново в біосі є така фукція, можна примусово вибрати тільки дискретну відеокарту.
нормальний галицький правопис :up: , що тут такого, майкла щура АЄОА сі подиви :gigi:
Востаннє редагувалось 19.03.2014 23:26 користувачем Fetjoy, всього редагувалось 1 раз.
PRO-DJ
Junior

Повідомлення

та я це знаю спочатку на інтел потім на нвідіа) пробував різні версії від інтел все одно ніяк не кладеться на нвідіа

Добавлено через 1 минуту 54 секунды:
в біосі є Switchable Graphic Mode і UMA тобто оптімус і встройка стоїть Switchable Graphic Mode
http://fastpic.ru/view/33/2014/0320/579 ... 5.png.html" target="_blank
Відповісти