Avenger80:Минус успели втулить, а по существу никто и не ответил... логика, конечно, железная.
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Хотя вопрос сложноватый - Mi Box S, я так понимаю, стабильнее и больше лицензий, а Mecool лучше по разъёмам и начинке. Есть ещё Ugoos, но они на чистом андроиде, а хотелось бы что-то наподобие Mi Box S только лучше по железу и разъёмам.
P.S. А вообще интересно, что эта тема здесь мертвая - приставка на андроид TV к телевизору даёт кучу возможностей и преимуществ перед просто тупым смартом того же Самсунга, LG, Тошиба и т.д. и т.п. И это классное сочетание - хороший телевизор от того же Самсунга и андроид приставка. А не всякие телевизоры Киви, Сяоми и т.д.
Юзаю десь рік Mi box S - все влаштовує, працює стабільно, шустро. Виділив їй 10% каналу на клятому Архер с60 і усьо
. І була у мене з аліекспрес Mecool KM9Pro на 2-й телік - була...з коробки не робив вай-фай, я розібрався, що був конфлікт з блютуз пультом, вирубаєш блютуз - з'являється вай-фай, якось не дуже, правда? Потім відвалився Lan, у сервісі майстер сказав, що треба міняти проц, бо лан у ньому, а не на окремій мікрухі. Ладно, перепрошив, і на 10 ATV завів приставку через зовнішній USB-LAN. Поробило місяць, а потім почались глюки - зависання звуку і зелений екран, перепрошив ще раз - кірпіч. Продав на запчастини. Взяв дві Geotex GTX-R10i PRO 4/32 GB за дуже демократичну ціну. Собі і батькам. Поки роблять. Є гарантія, типу від нашого виробника
Дивлюсь купу фільмів на оф. і не оф. майданчиках
, граю через джойстік, ютуб. Але Mi box S оптимальний варіант, як на мене.