Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ozumat
Junior

Повідомлення

Ща закилают какахами, но....5 лет был 6а ios с х до 15 про макс, взял с24 ультру... всем нравится, лучше, круче, проще.....но как звонилка и месенджер ипхон приятней. Да это милисекунды, не принципиально, НО оказывается принципиально. Лучче я потрахаюсь с itunes и garageband, без ии технологий ( на самсе если ты рзведенка прям топ потриндеть), чем страдать 2 секунды в меню
snapdragon999
Member

Повідомлення

Ozumat: 11.04.2025 16:33 Ща закилают какахами, но....5 лет был 6а ios с х до 15 про макс, взял с24 ультру... всем нравится, лучше, круче, проще.....но как звонилка и месенджер ипхон приятней. Да это милисекунды, не принципиально, НО оказывается принципиально. Лучче я потрахаюсь с itunes и garageband, без ии технологий ( на самсе если ты рзведенка прям топ потриндеть), чем страдать 2 секунды в меню
Возьми лучше poco f7 pro))и ты поймёшь смысл жизни
DuckRider
Member

Повідомлення

Ozumat: 11.04.2025 16:33 Ща закилают какахами, но....5 лет был 6а ios с х до 15 про макс, взял с24 ультру... всем нравится, лучше, круче, проще.....но как звонилка и месенджер ипхон приятней. Да это милисекунды, не принципиально, НО оказывается принципиально. Лучче я потрахаюсь с itunes и garageband, без ии технологий ( на самсе если ты рзведенка прям топ потриндеть), чем страдать 2 секунды в меню
Скорость анимаций быстрее поставь. Айфон в целом на анимациях буквально затупок, телефон для тех, кто не против подождать
snapdragon999
Member

Повідомлення

DuckRider: 11.04.2025 17:26
Скорость анимаций быстрее поставь. Айфон в целом на анимациях буквально затупок, телефон для тех, кто не против подождать
Откуда айфонщик знает про анимацию 0,5
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 11.04.2025 17:47
Звідти ж, звідки і мікрочелік, який собі не може дозволити апгрейд з 732g без кредитів. Чи ти серйозно думаєш, що ті хто користується iOS нічого не чули про developer options?
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 11.04.2025 17:54 звідки і мікрочелік, який собі не може дозволити апгрейд з 732g без кредитів.
У тебя обида на весь мир из за микропениса? :laugh:
Уже б тебе то говорить, который хлам б/у берёт 4 летний рефарбишед.
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 11.04.2025 18:03 который хлам б/у берёт 4 летний рефарбишед.
Дворічний б/в, не рефарбішед, знову ти все переплутав
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 11.04.2025 19:03
snapdragon999: 11.04.2025 18:03 который хлам б/у берёт 4 летний рефарбишед.
Тоесть ты осуждаешь людей, которые новое берут в оплату частями, а сам при этом не брезгуешь какой то б/ухой 2 летней и считаешь себя выше их? Это клиника явно :laugh:
Ozumat
Junior

Повідомлення

Хотел скинуть вам скрин 0,5 анимации, но потом понял что у вас поко мозга :gigi:
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 11.04.2025 19:31
7mindfields: 11.04.2025 19:03
Тоесть ты осуждаешь людей, которые новое берут в оплату частями, а сам при этом не брезгуешь какой то б/ухой 2 летней и считаешь себя выше их? Это клиника явно :laugh:
То вже твої фантазії, залиш поряд з історіями про сертифіковані ксяомі дисплеї, ресурс акб за 3 роки в -15% в китайців, навушники за $50 які грають як конкуренти за 250 і інші прохолодні історії
snapdragon999: 11.04.2025 16:50 Возьми лучше poco f7 pro))и ты поймёшь смысл жизни
Днів без рекомендацій поко: 0. Знову поради всяких «девайсів», які для себе не розглядав би ніколи, ой вей
DuckRider
Member

Повідомлення

Ozumat: 11.04.2025 19:34

Хотел скинуть вам скрин 0,5 анимации, но потом понял что у вас поко мозга :gigi:
Тогда вопрос в скорости открытий приложений? Можешь скинуть запись экрана?
snapdragon999
Member

Повідомлення

А чего ж тогда тормозит?Скинь видео сравнение с 24 ультра
1985god
Member

Повідомлення

Я читаю и офигеваю , Вітаю як думаєш які в людей проблеми з вибором смартфона, розпізнавання тексту Apple звісно працює весело.
В мене дивують люди , які так ретельно обирають собі смартфон, Адже смартфон це не дружина і навіть не автомобіль.
У мене все виглядало дуже просто: 1) відкриваєш сайт відомого великого ломбарду , 2) дивишся на вартість моделі порівнюєш з вартістю на hotline ua там же дивишся і дату випуску моделі, Якщо умовно з дати випуску телефону менше року І ціна менше найнижчої на хотлайн, То воно варте уваги, а ще інколи В комплекті є чек по кому купили телефон перед здачею в ломбард, чек від якогось мойо фоктроту і т.п. (Дуже рідко навіть якийсь гарантійний термін залишається )

Відправлено через 8 хвилин 11 секунд:
Варіант номер 2 : підвернулася хороша ціна і тоді береш «перше ліпше» , наприклад як востанє від 1-ого з форумчан, То я і взяв незважаючи на шим ((( )))
Оцінив s24FE приємніше з А06 ))) , але от S24 FE від А55 відмінностей майже нема , крім штучних обмежень функціоналу налаштувань інтерфейсу, чомусь відповісти на дзвінок , або скинути дзвінок, на S24FE можна дотиком , або свайпом , що змінюється в налаштуваннях , а в А55 тільки свайпом :mad: це штучне програмне обмеження лишній рух пальцем , крім попасти на трубку треба ще її посунути , що вкрай вибішує на А55, ну і про те що відбитків пальців не вистачає теж писав тут (в обох моделях). А таки плюс у 24FE є це безпровідна зарядка , якщо працюєш стаціонарно то телефон практично ніколи не сідає бо завжди лежить / стоїть на зарядці

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
P.S. телефон використовую за прямим призначенням дзвінки 2-4 годин в день
mumu
Member

Повідомлення

в ломбарді купляти електроніку, а тим більше смартфон - :puke:
1985god
Member

Повідомлення

mumu: 11.04.2025 22:38 в ломбарді купляти електроніку, а тим більше смартфон - :puke:
Вся моя електроніка за останніх 4 роки тільки з ломбарду, або уцінка ( хтось повернув протягом 14+ днів) , жодної поломки , а це 5 смартфонів : poco x3 pro , huawei P smart pro ( чи щось таке , але він був куплений по уцінці ) redmi note 9 pro, samsung A13 чи 14 (?) , poco m5 pro. Купа побутової техніки від пилососа bosch миючий син Zelmer а до холодильника miele , ще було два монітора , один правда за 3 роки здох. Два електрочайника здохли від старості , екшен камера го про 10 , екшен камера соні x300 ( забув точну модель топова що в них була ) щось забув точно …
тож не купуйте мені більше буде :)

Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
Про два велосипеда не згадую бо їх перепродав з націнкою .
Valdey377
Member

Повідомлення

1985god: 11.04.2025 22:49
mumu: 11.04.2025 22:38 в ломбарді купляти електроніку, а тим більше смартфон - :puke:
Вся моя електроніка за останніх 4 роки тільки з ломбарду, або уцінка ( хтось повернув протягом 14+ днів) , жодної поломки , а це 5 смартфонів : poco x3 pro , huawei P smart pro ( чи щось таке , але він був куплений по уцінці ) redmi note 9 pro, samsung A13 чи 14 (?) , poco m5 pro. Купа побутової техніки від пилососа bosch миючий син Zelmer а до холодильника miele , ще було два монітора , один правда за 3 роки здох. Два електрочайника здохли від старості , екшен камера го про 10 , екшен камера соні x300 ( забув точну модель топова що в них була ) щось забув точно …

ну как бы пылесос б,у брать це уже перебор, а вот все остальное как бы имеет место быть, ваше право
snapdragon999
Member

Повідомлення

1985god: 11.04.2025 22:49

В ломбарде надо связи иметь чтоб что-то нормальное урвать иначе хлам подсунуть могут. Я имел дело с ломбиками, очень часто несут со скрытыми дефектами, которые вылазят в течении дня, ты так не проверишь при приёме. Что то хорошее сразу расходиться по знакомым.
Ведь если ок цена можно за полчаса продать на том же олх, зачем нести хорошую вещь за бесценок совсем в ломбард.

Отправлено спустя 17 минут 53 секунды:

Да уже не надо мне ничо скидать, не поленился посмотреть обзоры. Ты просто очередной яблочный фанатик. А про поко был сарказм.

https://youtube.com/shorts/sDbMbFJzD-Y? ... 8E5MXphOIw
Valdey377
Member

Повідомлення

В ломбарды не сдавал, а вот в магазины кто занимается перепродажей сдавал, сдал ещё кнопочную лягушку, на то время это был Сименс, причем ещё полгода гарантии оставалось, и совсем недавно сдавал смартфон, оба девайса имели дефекты, которые можно обнаружить только со временем, ни магазин ни соответственно будущий покупатель об этом не знали, поэтому покупка таких устройств большая лотерея))
snapdragon999
Member

Повідомлення

Valdey377: 12.04.2025 10:42 сдал ещё кнопочную лягушку, на то время это был Сименс
Я последний раз кнопочные телефоны сдавал на кардачи ,тогда было удобно с доплатой ,трейд ин типа ,правда цены не очень,но тогда особо не было алтернатив .Сландо еще не было ,да и компы не у всех были и инет .Да даже и телефоны не у всех были,с карточками телефонными ходили.
Valdey377
Member

Повідомлення

snapdragon999: 12.04.2025 11:16
Valdey377: 12.04.2025 10:42 сдал ещё кнопочную лягушку, на то время это был Сименс
Я последний раз кнопочные телефоны сдавал на кардачи ,тогда было удобно с доплатой ,трейд ин типа ,правда цены не очень,но тогда особо не было алтернатив .Сландо еще не было ,да и компы не у всех были и инет .Да даже и телефоны не у всех были,с карточками телефонными ходили.
Да я тот сдавал в начале двухтысячных, год 2005й, жалко его было, подарил жене, она его уронила, больно уронила, жужжал как ненормальный, вибро заклинило, удалось его заткнуть и сдать , за пол цены)
Відповісти