Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Ozumat
Junior
Ща закилают какахами, но....5 лет был 6а ios с х до 15 про макс, взял с24 ультру... всем нравится, лучше, круче, проще.....но как звонилка и месенджер ипхон приятней. Да это милисекунды, не принципиально, НО оказывается принципиально. Лучче я потрахаюсь с itunes и garageband, без ии технологий ( на самсе если ты рзведенка прям топ потриндеть), чем страдать 2 секунды в меню
-
snapdragon999
Member
Возьми лучше poco f7 pro))и ты поймёшь смысл жизниOzumat: ↑ 11.04.2025 16:33 Ща закилают какахами, но....5 лет был 6а ios с х до 15 про макс, взял с24 ультру... всем нравится, лучше, круче, проще.....но как звонилка и месенджер ипхон приятней. Да это милисекунды, не принципиально, НО оказывается принципиально. Лучче я потрахаюсь с itunes и garageband, без ии технологий ( на самсе если ты рзведенка прям топ потриндеть), чем страдать 2 секунды в меню
-
DuckRider
Member
Скорость анимаций быстрее поставь. Айфон в целом на анимациях буквально затупок, телефон для тех, кто не против подождатьOzumat: ↑ 11.04.2025 16:33 Ща закилают какахами, но....5 лет был 6а ios с х до 15 про макс, взял с24 ультру... всем нравится, лучше, круче, проще.....но как звонилка и месенджер ипхон приятней. Да это милисекунды, не принципиально, НО оказывается принципиально. Лучче я потрахаюсь с itunes и garageband, без ии технологий ( на самсе если ты рзведенка прям топ потриндеть), чем страдать 2 секунды в меню
-
snapdragon999
Member
Откуда айфонщик знает про анимацию 0,5DuckRider: ↑ 11.04.2025 17:26Скорость анимаций быстрее поставь. Айфон в целом на анимациях буквально затупок, телефон для тех, кто не против подождатьOzumat: ↑ 11.04.2025 16:33 Ща закилают какахами, но....5 лет был 6а ios с х до 15 про макс, взял с24 ультру... всем нравится, лучше, круче, проще.....но как звонилка и месенджер ипхон приятней. Да это милисекунды, не принципиально, НО оказывается принципиально. Лучче я потрахаюсь с itunes и garageband, без ии технологий ( на самсе если ты рзведенка прям топ потриндеть), чем страдать 2 секунды в меню
-
7mindfields
Member
Звідти ж, звідки і мікрочелік, який собі не може дозволити апгрейд з 732g без кредитів. Чи ти серйозно думаєш, що ті хто користується iOS нічого не чули про developer options?snapdragon999: ↑ 11.04.2025 17:47Откуда айфонщик знает про анимацию 0,5DuckRider: ↑ 11.04.2025 17:26
Скорость анимаций быстрее поставь. Айфон в целом на анимациях буквально затупок, телефон для тех, кто не против подождать
-
snapdragon999
Member
У тебя обида на весь мир из за микропениса?7mindfields: ↑ 11.04.2025 17:54 звідки і мікрочелік, який собі не може дозволити апгрейд з 732g без кредитів.

Уже б тебе то говорить, который хлам б/у берёт 4 летний рефарбишед.
-
7mindfields
Member
Дворічний б/в, не рефарбішед, знову ти все переплутавsnapdragon999: ↑ 11.04.2025 18:03 который хлам б/у берёт 4 летний рефарбишед.
-
snapdragon999
Member
Тоесть ты осуждаешь людей, которые новое берут в оплату частями, а сам при этом не брезгуешь какой то б/ухой 2 летней и считаешь себя выше их? Это клиника явно7mindfields: ↑ 11.04.2025 19:03Дворічний б/в, не рефарбішед, знову ти все переплутавsnapdragon999: ↑ 11.04.2025 18:03 который хлам б/у берёт 4 летний рефарбишед.

-
Ozumat
Junior
Хотел скинуть вам скрин 0,5 анимации, но потом понял что у вас поко мозгаsnapdragon999: ↑ 11.04.2025 17:47Откуда айфонщик знает про анимацию 0,5DuckRider: ↑ 11.04.2025 17:26
Скорость анимаций быстрее поставь. Айфон в целом на анимациях буквально затупок, телефон для тех, кто не против подождать

-
7mindfields
Member
То вже твої фантазії, залиш поряд з історіями про сертифіковані ксяомі дисплеї, ресурс акб за 3 роки в -15% в китайців, навушники за $50 які грають як конкуренти за 250 і інші прохолодні історіїsnapdragon999: ↑ 11.04.2025 19:31Тоесть ты осуждаешь людей, которые новое берут в оплату частями, а сам при этом не брезгуешь какой то б/ухой 2 летней и считаешь себя выше их? Это клиника явно![]()
Днів без рекомендацій поко: 0. Знову поради всяких «девайсів», які для себе не розглядав би ніколи, ой вейsnapdragon999: ↑ 11.04.2025 16:50 Возьми лучше poco f7 pro))и ты поймёшь смысл жизни
-
DuckRider
Member
Тогда вопрос в скорости открытий приложений? Можешь скинуть запись экрана?Ozumat: ↑ 11.04.2025 19:34Хотел скинуть вам скрин 0,5 анимации, но потом понял что у вас поко мозга![]()
-
snapdragon999
Member
А чего ж тогда тормозит?Скинь видео сравнение с 24 ультраOzumat: ↑ 11.04.2025 19:34Хотел скинуть вам скрин 0,5 анимации, но потом понял что у вас поко мозга![]()
-
1985god
Member
Я читаю и офигеваю , Вітаю як думаєш які в людей проблеми з вибором смартфона, розпізнавання тексту Apple звісно працює весело.
В мене дивують люди , які так ретельно обирають собі смартфон, Адже смартфон це не дружина і навіть не автомобіль.
У мене все виглядало дуже просто: 1) відкриваєш сайт відомого великого ломбарду , 2) дивишся на вартість моделі порівнюєш з вартістю на hotline ua там же дивишся і дату випуску моделі, Якщо умовно з дати випуску телефону менше року І ціна менше найнижчої на хотлайн, То воно варте уваги, а ще інколи В комплекті є чек по кому купили телефон перед здачею в ломбард, чек від якогось мойо фоктроту і т.п. (Дуже рідко навіть якийсь гарантійний термін залишається )
Відправлено через 8 хвилин 11 секунд:
Варіант номер 2 : підвернулася хороша ціна і тоді береш «перше ліпше» , наприклад як востанє від 1-ого з форумчан, То я і взяв незважаючи на шим ((( )))
Оцінив s24FE приємніше з А06 ))) , але от S24 FE від А55 відмінностей майже нема , крім штучних обмежень функціоналу налаштувань інтерфейсу, чомусь відповісти на дзвінок , або скинути дзвінок, на S24FE можна дотиком , або свайпом , що змінюється в налаштуваннях , а в А55 тільки свайпом
це штучне програмне обмеження лишній рух пальцем , крім попасти на трубку треба ще її посунути , що вкрай вибішує на А55, ну і про те що відбитків пальців не вистачає теж писав тут (в обох моделях). А таки плюс у 24FE є це безпровідна зарядка , якщо працюєш стаціонарно то телефон практично ніколи не сідає бо завжди лежить / стоїть на зарядці
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
P.S. телефон використовую за прямим призначенням дзвінки 2-4 годин в день
В мене дивують люди , які так ретельно обирають собі смартфон, Адже смартфон це не дружина і навіть не автомобіль.
У мене все виглядало дуже просто: 1) відкриваєш сайт відомого великого ломбарду , 2) дивишся на вартість моделі порівнюєш з вартістю на hotline ua там же дивишся і дату випуску моделі, Якщо умовно з дати випуску телефону менше року І ціна менше найнижчої на хотлайн, То воно варте уваги, а ще інколи В комплекті є чек по кому купили телефон перед здачею в ломбард, чек від якогось мойо фоктроту і т.п. (Дуже рідко навіть якийсь гарантійний термін залишається )
Відправлено через 8 хвилин 11 секунд:
Варіант номер 2 : підвернулася хороша ціна і тоді береш «перше ліпше» , наприклад як востанє від 1-ого з форумчан, То я і взяв незважаючи на шим ((( )))
Оцінив s24FE приємніше з А06 ))) , але от S24 FE від А55 відмінностей майже нема , крім штучних обмежень функціоналу налаштувань інтерфейсу, чомусь відповісти на дзвінок , або скинути дзвінок, на S24FE можна дотиком , або свайпом , що змінюється в налаштуваннях , а в А55 тільки свайпом

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
P.S. телефон використовую за прямим призначенням дзвінки 2-4 годин в день
-
mumu
Member
в ломбарді купляти електроніку, а тим більше смартфон - 

-
1985god
Member
Вся моя електроніка за останніх 4 роки тільки з ломбарду, або уцінка ( хтось повернув протягом 14+ днів) , жодної поломки , а це 5 смартфонів : poco x3 pro , huawei P smart pro ( чи щось таке , але він був куплений по уцінці ) redmi note 9 pro, samsung A13 чи 14 (?) , poco m5 pro. Купа побутової техніки від пилососа bosch миючий син Zelmer а до холодильника miele , ще було два монітора , один правда за 3 роки здох. Два електрочайника здохли від старості , екшен камера го про 10 , екшен камера соні x300 ( забув точну модель топова що в них була ) щось забув точно …
тож не купуйте мені більше буде

Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
Про два велосипеда не згадую бо їх перепродав з націнкою .
-
Valdey377
Member
ну как бы пылесос б,у брать це уже перебор, а вот все остальное как бы имеет место быть, ваше право1985god: ↑ 11.04.2025 22:49Вся моя електроніка за останніх 4 роки тільки з ломбарду, або уцінка ( хтось повернув протягом 14+ днів) , жодної поломки , а це 5 смартфонів : poco x3 pro , huawei P smart pro ( чи щось таке , але він був куплений по уцінці ) redmi note 9 pro, samsung A13 чи 14 (?) , poco m5 pro. Купа побутової техніки від пилососа bosch миючий син Zelmer а до холодильника miele , ще було два монітора , один правда за 3 роки здох. Два електрочайника здохли від старості , екшен камера го про 10 , екшен камера соні x300 ( забув точну модель топова що в них була ) щось забув точно …
-
snapdragon999
Member
В ломбарде надо связи иметь чтоб что-то нормальное урвать иначе хлам подсунуть могут. Я имел дело с ломбиками, очень часто несут со скрытыми дефектами, которые вылазят в течении дня, ты так не проверишь при приёме. Что то хорошее сразу расходиться по знакомым.1985god: ↑ 11.04.2025 22:49Вся моя електроніка за останніх 4 роки тільки з ломбарду, або уцінка ( хтось повернув протягом 14+ днів) , жодної поломки , а це 5 смартфонів : poco x3 pro , huawei P smart pro ( чи щось таке , але він був куплений по уцінці ) redmi note 9 pro, samsung A13 чи 14 (?) , poco m5 pro. Купа побутової техніки від пилососа bosch миючий син Zelmer а до холодильника miele , ще було два монітора , один правда за 3 роки здох. Два електрочайника здохли від старості , екшен камера го про 10 , екшен камера соні x300 ( забув точну модель топова що в них була ) щось забув точно …
Ведь если ок цена можно за полчаса продать на том же олх, зачем нести хорошую вещь за бесценок совсем в ломбард.
Отправлено спустя 17 минут 53 секунды:
Да уже не надо мне ничо скидать, не поленился посмотреть обзоры. Ты просто очередной яблочный фанатик. А про поко был сарказм.Ozumat: ↑ 11.04.2025 19:34Хотел скинуть вам скрин 0,5 анимации, но потом понял что у вас поко мозга![]()
https://youtube.com/shorts/sDbMbFJzD-Y? ... 8E5MXphOIw
-
Valdey377
Member
В ломбарды не сдавал, а вот в магазины кто занимается перепродажей сдавал, сдал ещё кнопочную лягушку, на то время это был Сименс, причем ещё полгода гарантии оставалось, и совсем недавно сдавал смартфон, оба девайса имели дефекты, которые можно обнаружить только со временем, ни магазин ни соответственно будущий покупатель об этом не знали, поэтому покупка таких устройств большая лотерея))
-
snapdragon999
Member
Я последний раз кнопочные телефоны сдавал на кардачи ,тогда было удобно с доплатой ,трейд ин типа ,правда цены не очень,но тогда особо не было алтернатив .Сландо еще не было ,да и компы не у всех были и инет .Да даже и телефоны не у всех были,с карточками телефонными ходили.Valdey377: ↑ 12.04.2025 10:42 сдал ещё кнопочную лягушку, на то время это был Сименс
-
Valdey377
Member
Да я тот сдавал в начале двухтысячных, год 2005й, жалко его было, подарил жене, она его уронила, больно уронила, жужжал как ненормальный, вибро заклинило, удалось его заткнуть и сдать , за пол цены)snapdragon999: ↑ 12.04.2025 11:16Я последний раз кнопочные телефоны сдавал на кардачи ,тогда было удобно с доплатой ,трейд ин типа ,правда цены не очень,но тогда особо не было алтернатив .Сландо еще не было ,да и компы не у всех были и инет .Да даже и телефоны не у всех были,с карточками телефонными ходили.Valdey377: ↑ 12.04.2025 10:42 сдал ещё кнопочную лягушку, на то время это был Сименс