Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

GreenMile: 10.04.2025 19:37
snapdragon999: 10.04.2025 17:58 Раз делают мониторы fleeker free и китайцы уделяют внимание шиму в своих матрицах, значит вопрос актуальный. Если б только 1% этим озадачивался, то никто б даже не думал что-то улучшать.
Просто люди раньше не могли допетрить почему у них глаза на лоб вылазят, а сейчас начали получать инфу и просвещаться.
Все набагато простіше, треба вигадати і запушити щось таке, щоб бути краще ніж конкурент, це називається штучний попит. Тобто береться якийсь факт(товар) на який всім пофіг, форситься в медіа/рекламі/змі і так далі, роздуваючи масову істерію. Згадайте, наприклад, ехінацею, як її форсили всюди, частіше в газованих напоях, після появи зворотного осмосу зафорсили всякі "мінералізатори", бо виявляється очищена вода шкідлива для здоров'я (ну хто б міг подумати), NFT, а більш схоже до телефонів - жорнова кавомашин, вигадали робити їх не з металу, а кераміки і форсять всяку антинаукову дичину, що воно краще і не "спалює" зерно при помолі :lol:

Люди по 15 годин на день сидять і туплять в монітори, очі в них болять не від ШИМ. В епоху CRT моніторів чомусь очі не боліли від частоти оновлення в 60Гц :gigi: Проте були свої "приколи" - як от захисні екрани від випромінювання перед екраном чіпляли і кактус перед монітором, який радіацію вбирає :rotate:
Тогда мало об этом знали, поэтому и не говорили.
Уровень технической осведомлённости пользователей был ниже и люди не сидели часами за гаджетами.
Это не значит что ни у кого не было проблем. Меня например тошнило от телевизора когда играли на приставке, через минут 30. Но я не понимал что это от какого то мерцания может быть. Поэтому и не стал игроманом с тех времен.
GreenMile
Member

Повідомлення

snapdragon999: 10.04.2025 20:09
GreenMile: 10.04.2025 19:37 Все набагато простіше, треба вигадати і запушити щось таке, щоб бути краще ніж конкурент, це називається штучний попит. Тобто береться якийсь факт(товар) на який всім пофіг, форситься в медіа/рекламі/змі і так далі, роздуваючи масову істерію. Згадайте, наприклад, ехінацею, як її форсили всюди, частіше в газованих напоях, після появи зворотного осмосу зафорсили всякі "мінералізатори", бо виявляється очищена вода шкідлива для здоров'я (ну хто б міг подумати), NFT, а більш схоже до телефонів - жорнова кавомашин, вигадали робити їх не з металу, а кераміки і форсять всяку антинаукову дичину, що воно краще і не "спалює" зерно при помолі :lol:

Люди по 15 годин на день сидять і туплять в монітори, очі в них болять не від ШИМ. В епоху CRT моніторів чомусь очі не боліли від частоти оновлення в 60Гц :gigi: Проте були свої "приколи" - як от захисні екрани від випромінювання перед екраном чіпляли і кактус перед монітором, який радіацію вбирає :rotate:
Уровень технической осведомлённости пользователей был ниже и люди не сидели часами за гаджетами.
Это не значит что ни у кого не было проблем. Меня например тошнило от телевизора когда играли на приставке, через минут 30. Но я не понимал что это от какого то мерцания может быть. Поэтому и не стал игроманом с тех времен.
Звісно, звісно, проблема була саме від пузатого телевізора в якому ШИМ не існує в принципі (а ви попались, ага :rotate: ), а ще "приставка садила кінескоп" :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

GreenMile: 10.04.2025 20:19

Звісно, звісно, проблема була саме від пузатого телевізора в якому ШИМ не існує в принципі (а ви попались, ага :rotate: ), а ще "приставка садила кінескоп" :lol:
Так я не про шим говорю, а про мерцание в то время.
Valdey377
Member

Повідомлення

GreenMile: 10.04.2025 19:37 Все набагато простіше, треба вигадати і запушити щось таке, щоб бути краще ніж конкурент, це називається штучний попит. Тобто береться якийсь факт(товар) на який всім пофіг, форситься в медіа/рекламі/змі і так далі, роздуваючи масову істерію. Згадайте, наприклад, ехінацею, як її форсили всюди, частіше в газованих напоях, після появи зворотного осмосу зафорсили всякі "мінералізатори", бо виявляється очищена вода шкідлива для здоров'я (ну хто б міг подумати), NFT, а більш схоже до телефонів - жорнова кавомашин, вигадали робити їх не з металу, а кераміки і форсять всяку антинаукову дичину, що воно краще і не "спалює" зерно при помолі :lol:

Таких как вы абсолютнон меньшинство, поэтому как то так
snapdragon999
Member

Повідомлення

Valdey377: 10.04.2025 20:30

ты вакцинованый или антивакс ? :laugh:
Alexsandr
Member

Повідомлення

Avenger80: 10.04.2025 17:33
Попутал технологии чуток - LED и LCD. В мониторе я имел ввиду IPS с LED подсветкой (которая в свою очередь имела ШИМ) вместо ламповой подсветки.
LED мониторы же с матрицей идут. Их это тоже касается. Это общее для кристаллов, ну кроме дизеринга. Вот от дополнительных технологий и устают глаза.
Самсунг удешевляет, так дешевле, а реагируют не все.

Отправлено спустя 1 минуту 4 секунды:
Avenger80: 10.04.2025 17:57 Просто как они сертификацию проходят по медицинским нормам с такими экранами?
Так же как лечение курением, куча таблеток с побочками и свинец в бензине типа безвреден. Ничего не меняется.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Alexsandr: 10.04.2025 23:41
Так же как лечение курением, куча таблеток с побочками и свинец в бензине типа безвреден. Ничего не меняется.
Норм общепринятых нет международных в плане шима. Есть нормы по общему освещению и мерцанию.
Порядочный производитель добровольно заказывает экспертизу своих дисплеев в авторитетных мировых лабораториях чтоб доказать что у него экраны высокого качества для всех юзеров,даже чувствительных к шиму.

У самсунга всегда корона была на голове, они скармливали то что хотели не смотря на критику юзеров, пока Китайцы не дали им хорошо поддых своими экранами да и не только и тогда они одуплились и тоже повысили частоту ШиМ вдвое, начиная с 24 линейки.
koteyjah
Member

Повідомлення

snapdragon999
Какой же ты душный, на 2 страницы тирада про ШИМ, плохие самсунги и обалденные китайцы.
Valdey377
Member

Повідомлення

snapdragon999: 10.04.2025 20:42
Valdey377: 10.04.2025 20:30
нет я не падаю в обмороки через пол часа и глаза у меня не болят и на лоб не лезут, а у тебя как то да))
snapdragon999
Member

Повідомлення

Valdey377: 11.04.2025 09:08
snapdragon999: 10.04.2025 20:42

нет я не падаю в обмороки через пол часа и глаза у меня не болят и на лоб не лезут, а у тебя как то да))
У меня китаец амолед уже 9 мес, полет норм.
Valdey377
Member

Повідомлення

snapdragon999: 11.04.2025 09:13
Valdey377: 11.04.2025 09:08 нет я не падаю в обмороки через пол часа и глаза у меня не болят и на лоб не лезут, а у тебя как то да))
И что? А у людей корейцы и китайцы и все остальное, но с глазами на лбу и бьющихся в конвульсии через пол часа единицы
snapdragon999
Member

Повідомлення

Valdey377: 11.04.2025 09:20
snapdragon999: 11.04.2025 09:13

И что? А у людей корейцы и китайцы и все остальное, но с глазами на лбу и бьющихся в конвульсии через пол часа единицы
ну посмотри в Корее сколько там в очках ходит людей ,с детства
leif
Member

Повідомлення

госпадє, вкотре за останній рік по колу обговорюється шім з тими самими аргументами? і навіть одним постійним невгамовним учасником :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 11.04.2025 12:32 госпадє, вкотре за останній рік по колу обговорюється шім з тими самими аргументами? і навіть одним постійним невгамовним учасником :lol:
хто б казав ,дивлюсь на тебе в інших темах
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 11.04.2025 12:36хто б казав ,дивлюсь на тебе в інших темах
ти про що? де я щось обговорюю по колу? аж цікаво що ти там надивився
DuckRider
Member

Повідомлення

leif: 11.04.2025 12:32 госпадє, вкотре за останній рік по колу обговорюється шім з тими самими аргументами? і навіть одним постійним невгамовним учасником :lol:
Коли взяв свій айфон і більше не хочеш обговорювати з нами шім :lol:
leif
Member

Повідомлення

DuckRider
Та я не проти, але якби якось з новими даними/дослідженнями зайшли і т.д. то ще ладно, але оце все:
спойлер
Зображення
DuckRider
Member

Повідомлення

leif: 11.04.2025 13:38 DuckRider
Та я не проти, але якби якось з новими даними/дослідженнями зайшли і т.д. то ще ладно, але оце все:
спойлер
Зображення
Взяв 1 vi з шім, дослідив, нормально :gigi:
Artem_K
Member

Повідомлення

Про ШІМ. Як людина дуже чутлива до нього можк сказати, що це, в принципі, тренуємо. Починалося з того, що телефон дружини в мене через, буквально, хвилину визивав відчуття піском по очах. Від телефона дитини теж, но там вмикнув DC-dimming, й все стало добре. А потім взяв телефон з амолед, но достатньо низьким ШІМ, там вже такого не було, але очі спочатку все одно трохи реагували, а потім стало все добре. Теперь телефон жінки можу характеризувати як користуватися можно. Тобто очі адаптуються з часом, головне якось перші пару тижнів пережити.
Valdey377
Member

Повідомлення

snapdragon999: 11.04.2025 12:31
Valdey377: 11.04.2025 09:20
ну посмотри в Корее сколько там в очках ходит людей ,с детства
А у нас до появления смартфонов и олед экранов скоко ходило? :D да я вспоминаю свое бурное детство, в прошлом веке очкариков жватало даже в детском возрасте
И телевизор смотрели мало, по о учто реал но там смотреть нечего было, зато портили глаза чтепием под одеялос с фонариком :D
Відповісти