Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Zigrig
Junior
Народ, дайте пораду. Вибираю апарат до 17к. Вимоги прості: на Айфон, Самсунг, Сяомі. Адекватна камера як на свій бюджет. Не лопата.
Сильно подобається Піксель 7, але начитався тут про маленьку гарантію, усілякі рефаби, анлоки і тп. Якщо взяти у великому магазині не по дну ринку, то є шанс безпроблемного користування?
Які ще можуть бути варіанти в мій бюджет? На крайняк, можна і до 20, якщо щось варте переплати.
Сильно подобається Піксель 7, але начитався тут про маленьку гарантію, усілякі рефаби, анлоки і тп. Якщо взяти у великому магазині не по дну ринку, то є шанс безпроблемного користування?
Які ще можуть бути варіанти в мій бюджет? На крайняк, можна і до 20, якщо щось варте переплати.
-
shnok
Member
Zigrig
пиксель, one plus. Все остальное будет хуже, если не
пиксель, one plus. Все остальное будет хуже, если не
Айфон, Самсунг, Сяомі.
-
YumaX
Member
Неочікувано, залетіло дві онови в один день
але друге

Відправлено через 6 хвилин 7 секунд:
- спойлер

- спойлер

Відправлено через 6 хвилин 7 секунд:
Мото 50 neoZigrig: ↑ 09.04.2025 16:12Не лопата
-
Zigrig
Junior
Я так зрозумів, якщо one plus, то це 9 Pro?shnok: ↑ 09.04.2025 16:56 Zigrig
пиксель, one plus. Все остальное будет хуже, если неАйфон, Самсунг, Сяомі.
-
JKrl
Member
Є піксель 8 вже за нормальні гроші. Не про версія.Zigrig: ↑ 09.04.2025 16:12 Народ, дайте пораду. Вибираю апарат до 17к. Вимоги прості: на Айфон, Самсунг, Сяомі. Адекватна камера як на свій бюджет. Не лопата.
-
DuckRider
Member
Шанс є. Офіційних апаратів у країні нема. Взагалі. Ніде. Гарантія вся на магазині, він або пошле, або буде вирішувати з сірим постачальником питання. Тут можу сказати лише те, що y.ua мені повернув кошти за рефаб. Те що купиш, скоріше за все буде at&t анлок чи щось подібне. Звісно частина функцій працювати не буде, але там нічого критичного, з більш-менш важливого там тільки ocr розпізнавання тексту не розуміє кирилицю, інше - це сервіси для америки.Zigrig: ↑ 09.04.2025 16:12 Сильно подобається Піксель 7, але начитався тут про маленьку гарантію, усілякі рефаби, анлоки і тп. Якщо взяти у великому магазині не по дну ринку, то є шанс безпроблемного користування?
Також у 7 є болячка - випадають бокові кнопки. Може омине, може ні, але я б купив відразу кейс з кнопками, а не дірками під кнопки.
-
kolesnukm
Member
В обвести і знайти, вже нормально із кирилицею
-
DuckRider
Member
Це коли затискаєш нижній бар? У меню відкритих застосунків через "вибрати" все було через сраку, коли в останній раз пробувавkolesnukm: ↑ 09.04.2025 21:06 В обвести і знайти, вже нормально із кирилицею
-
kolesnukm
Member
Ага в Circle to Search, це пофіксили, бо дійсно бісило коли хоч щось скопіювати а там якась фігняDuckRider: ↑ 09.04.2025 21:08Це коли затискаєш нижній бар? У меню відкритих застосунків через "вибрати" все було через сраку, коли в останній раз пробувавkolesnukm: ↑ 09.04.2025 21:06 В обвести і знайти, вже нормально із кирилицею
-
oletym
Junior
Zigrig
OnePlus Nord 4 може бути. Автономність на висоті, недоліки - нема зарядного в комплекті (+1500 грн) та на 15 андроїді пропав wifi6, проблему ще не вирішили.
OnePlus Nord 4 може бути. Автономність на висоті, недоліки - нема зарядного в комплекті (+1500 грн) та на 15 андроїді пропав wifi6, проблему ще не вирішили.
-
YumaX
Member
Діагональ, "oletym: ↑ 09.04.2025 21:32OnePlus Nord 4
6.74
З якого моменту починається
?Zigrig: ↑ 09.04.2025 16:12 Не лопата.
-
oletym
Junior
YumaX

-
YumaX
Member
oletym
Так, є таке, в мене товариш з планшетами Samsung так ходив
Так, є таке, в мене товариш з планшетами Samsung так ходив

-
Avenger80
Member
oletym
YumaX
Всё решает соотношение сторон.
Раньше помню были 7-ми дюймовые планшеты (это во времена 3,5-4 дюймов смартфонов) - казались именно вот такими лопатами как и oletym на картинке, а сейчас уже такие смартфоны. 
YumaX
Всё решает соотношение сторон.

-
snapdragon999
Member
на реалми тоже ,он не пропал ,просто цепляется к вайфай 5 (АС)oletym: ↑ 09.04.2025 21:32 Zigrig
-
koteyjah
Member
Точно ні, Це умовно старий телефон. Я б теж дивився на норд4, якби в мене не був майже 3 роки 9RT, який я змінив на 1+ 13. Але там бюджет інший. Останні самсунги А серії начебто непогані, якщо не хочеться 1+ чи всілякі поко, оппо і тд.Zigrig: ↑ 09.04.2025 18:19 9 Pro
-
snapdragon999
Member
Ты видел какой там шим в этих А самсунгах ,на минимальке вообще 125% даже радекс показывает и экраны дешевыеkoteyjah: ↑ 10.04.2025 09:59 Останні самсунги А серії начебто непогані, якщо не хочеться 1+ чи всілякі поко, оппо і тд.

-
JKrl
Member
ШИМ влияет на 1%. Видимо на таких же альтернативно одаренных как ты.snapdragon999: ↑ 10.04.2025 11:56Ты видел какой там шим в этих А самсунгах ,на минимальке вообще 125% даже радекс показывает и экраны дешевыеkoteyjah: ↑ 10.04.2025 09:59 Останні самсунги А серії начебто непогані, якщо не хочеться 1+ чи всілякі поко, оппо і тд.![]()
-
7mindfields
Member
То ти кажеш що на твоєму рілмі адовий шим не заважає, бо ти не використовуєш телефон з рівнем яскравості 20% і нижче, але для самсунгу це проблема, зрозумівsnapdragon999: ↑ 10.04.2025 11:56Ты видел какой там шим в этих А самсунгах ,на минимальке вообще 125% даже радекс показывает и экраны дешевыеkoteyjah: ↑ 10.04.2025 09:59 Останні самсунги А серії начебто непогані, якщо не хочеться 1+ чи всілякі поко, оппо і тд.![]()
-
snapdragon999
Member
там на всем диапазоне он космос ,а на минималке так вообще жесть .Любой китаец ,поко ,реалми,хонор тот самсунг по экрану за пояс засунут А серии.Там он никакой .Даже у дешевого poco х7 pro экран 1.5К ,по картинке и по шиму гораздо лучше будет ))7mindfields: ↑ 10.04.2025 12:16 20% і нижче, але для самсунгу це проблема, зрозумів
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
откуда такая статистика что 1%.Получаеться что TÜV проводит исследования матриц смартфонов ради каких то алтернативно одеренных 1% .Назови хоть 1 модель самсунга с их сертификатом ?JKrl: ↑ 10.04.2025 12:13ШИМ влияет на 1%. Видимо на таких же альтернативно одаренных как ты.snapdragon999: ↑ 10.04.2025 11:56
Ты видел какой там шим в этих А самсунгах ,на минимальке вообще 125% даже радекс показывает и экраны дешевые![]()