Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Zigrig
Junior

Повідомлення

Народ, дайте пораду. Вибираю апарат до 17к. Вимоги прості: на Айфон, Самсунг, Сяомі. Адекватна камера як на свій бюджет. Не лопата.
Сильно подобається Піксель 7, але начитався тут про маленьку гарантію, усілякі рефаби, анлоки і тп. Якщо взяти у великому магазині не по дну ринку, то є шанс безпроблемного користування?
Які ще можуть бути варіанти в мій бюджет? На крайняк, можна і до 20, якщо щось варте переплати.
shnok
Member

Повідомлення

Zigrig
пиксель, one plus. Все остальное будет хуже, если не
Айфон, Самсунг, Сяомі.
YumaX
Member

Повідомлення

Неочікувано, залетіло дві онови в один день
спойлер
Screenshot_20250409-173629.Оновлення ПЗ Motorola.png
обидва з однаковим патчем безпеки :rotate: але друге
спойлер
Screenshot_20250409-173542.Оновлення ПЗ Motorola.png
:super:

Відправлено через 6 хвилин 7 секунд:
Zigrig: 09.04.2025 16:12Не лопата
Мото 50 neo
Zigrig
Junior

Повідомлення

shnok: 09.04.2025 16:56 Zigrig
пиксель, one plus. Все остальное будет хуже, если не
Айфон, Самсунг, Сяомі.
Я так зрозумів, якщо one plus, то це 9 Pro?
JKrl
Member

Повідомлення

Zigrig: 09.04.2025 16:12 Народ, дайте пораду. Вибираю апарат до 17к. Вимоги прості: на Айфон, Самсунг, Сяомі. Адекватна камера як на свій бюджет. Не лопата.
Сильно подобається Піксель 7, але начитався тут про маленьку гарантію, усілякі рефаби, анлоки і тп. Якщо взяти у великому магазині не по дну ринку, то є шанс безпроблемного користування?
Які ще можуть бути варіанти в мій бюджет? На крайняк, можна і до 20, якщо щось варте переплати.
Є піксель 8 вже за нормальні гроші. Не про версія.
DuckRider
Member

Повідомлення

Zigrig: 09.04.2025 16:12 Сильно подобається Піксель 7, але начитався тут про маленьку гарантію, усілякі рефаби, анлоки і тп. Якщо взяти у великому магазині не по дну ринку, то є шанс безпроблемного користування?
Шанс є. Офіційних апаратів у країні нема. Взагалі. Ніде. Гарантія вся на магазині, він або пошле, або буде вирішувати з сірим постачальником питання. Тут можу сказати лише те, що y.ua мені повернув кошти за рефаб. Те що купиш, скоріше за все буде at&t анлок чи щось подібне. Звісно частина функцій працювати не буде, але там нічого критичного, з більш-менш важливого там тільки ocr розпізнавання тексту не розуміє кирилицю, інше - це сервіси для америки.

Також у 7 є болячка - випадають бокові кнопки. Може омине, може ні, але я б купив відразу кейс з кнопками, а не дірками під кнопки.
kolesnukm
Member

Повідомлення

В обвести і знайти, вже нормально із кирилицею
DuckRider
Member

Повідомлення

kolesnukm: 09.04.2025 21:06 В обвести і знайти, вже нормально із кирилицею
Це коли затискаєш нижній бар? У меню відкритих застосунків через "вибрати" все було через сраку, коли в останній раз пробував
kolesnukm
Member

Повідомлення

DuckRider: 09.04.2025 21:08
kolesnukm: 09.04.2025 21:06 В обвести і знайти, вже нормально із кирилицею
Це коли затискаєш нижній бар? У меню відкритих застосунків через "вибрати" все було через сраку, коли в останній раз пробував
Ага в Circle to Search, це пофіксили, бо дійсно бісило коли хоч щось скопіювати а там якась фігня
oletym
Junior

Повідомлення

Zigrig
OnePlus Nord 4 може бути. Автономність на висоті, недоліки - нема зарядного в комплекті (+1500 грн) та на 15 андроїді пропав wifi6, проблему ще не вирішили.
YumaX
Member

Повідомлення

Діагональ, "
6.74
З якого моменту починається
Zigrig: 09.04.2025 16:12 Не лопата.
?
oletym
Junior

Повідомлення

YumaX
Зображення
YumaX
Member

Повідомлення

oletym
Так, є таке, в мене товариш з планшетами Samsung так ходив :)
Avenger80
Member

Повідомлення

oletym
YumaX
Всё решает соотношение сторон. :) Раньше помню были 7-ми дюймовые планшеты (это во времена 3,5-4 дюймов смартфонов) - казались именно вот такими лопатами как и oletym на картинке, а сейчас уже такие смартфоны. :gigi:
snapdragon999
Member

Повідомлення

oletym: 09.04.2025 21:32 Zigrig
OnePlus Nord 4 може бути. Автономність на висоті, недоліки - нема зарядного в комплекті (+1500 грн) та на 15 андроїді пропав wifi6, проблему ще не вирішили.
на реалми тоже ,он не пропал ,просто цепляется к вайфай 5 (АС)
koteyjah
Member

Повідомлення

Точно ні, Це умовно старий телефон. Я б теж дивився на норд4, якби в мене не був майже 3 роки 9RT, який я змінив на 1+ 13. Але там бюджет інший. Останні самсунги А серії начебто непогані, якщо не хочеться 1+ чи всілякі поко, оппо і тд.
snapdragon999
Member

Повідомлення

koteyjah: 10.04.2025 09:59 Останні самсунги А серії начебто непогані, якщо не хочеться 1+ чи всілякі поко, оппо і тд.
Ты видел какой там шим в этих А самсунгах ,на минимальке вообще 125% даже радекс показывает и экраны дешевые :laugh:
JKrl
Member

Повідомлення

snapdragon999: 10.04.2025 11:56
koteyjah: 10.04.2025 09:59 Останні самсунги А серії начебто непогані, якщо не хочеться 1+ чи всілякі поко, оппо і тд.
Ты видел какой там шим в этих А самсунгах ,на минимальке вообще 125% даже радекс показывает и экраны дешевые :laugh:
ШИМ влияет на 1%. Видимо на таких же альтернативно одаренных как ты.
7mindfields
Member

Повідомлення

То ти кажеш що на твоєму рілмі адовий шим не заважає, бо ти не використовуєш телефон з рівнем яскравості 20% і нижче, але для самсунгу це проблема, зрозумів
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 10.04.2025 12:16 20% і нижче, але для самсунгу це проблема, зрозумів
там на всем диапазоне он космос ,а на минималке так вообще жесть .Любой китаец ,поко ,реалми,хонор тот самсунг по экрану за пояс засунут А серии.Там он никакой .Даже у дешевого poco х7 pro экран 1.5К ,по картинке и по шиму гораздо лучше будет ))

Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
JKrl: 10.04.2025 12:13

ШИМ влияет на 1%. Видимо на таких же альтернативно одаренных как ты.
откуда такая статистика что 1%.Получаеться что TÜV проводит исследования матриц смартфонов ради каких то алтернативно одеренных 1% .Назови хоть 1 модель самсунга с их сертификатом ?
Відповісти