Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Artem_K
Member

Повідомлення

luckygamerks
В мене брат брав в Яблука 14+, потім по trade-in там же змінив на 15 Pro Max. Все добре, все нове.
JKrl
Member

Повідомлення

GreenMile: 05.04.2025 16:29
JKrl: 05.04.2025 14:31 О як, друкувати 2 на 3 метри тепер треба :lol:
Де там написано "треба"? :dontknow: Це було просте питання з прикладами, від відповіді на яке ви очікувано ухилились :rolleyes:
Я в житті не бачив будь чого надрукованого 2 на 3 метри окрім реклами, а я бачив багато. Що далі, на Марс злітати на телефоні чи формулу 1 перемогти?
viperest1
Member

Повідомлення

Artem_K: 05.04.2025 23:07 luckygamerks
В мене брат брав в Яблука 14+, потім по trade-in там же змінив на 15 Pro Max. Все добре, все нове.
В жодному випадку не реклама .
Брав в «Ябку» три айфони нових(найменшому брав б/у , бо йому ще трохи заскоро брати новий) і 4 пари аірподсів. Теж жодних проблем. Додаткової гарантії не брав , тому всі рік успішно відпрацювали і працюють дальше :super:
DuckRider
Member

Повідомлення

Да чего вы разнылись про 2х3м? Это всего-навсего 83мпх с 300дпи печатью. :lol: Если в 150дпи печатать, то любой актуальный флагман сдюжит, если не пытается в квадбаер
GreenMile
Member

Повідомлення

JKrl: 05.04.2025 23:14
GreenMile: 05.04.2025 16:29 Де там написано "треба"? :dontknow: Це було просте питання з прикладами, від відповіді на яке ви очікувано ухилились :rolleyes:
Я в житті не бачив будь чого надрукованого 2 на 3 метри окрім реклами, а я бачив багато. Що далі, на Марс злітати на телефоні чи формулу 1 перемогти?
Далі - просто відповісти на питання, яким саме чином ви в подальшому використовуєте ваші пейзажі, сфоткані на телефон?
luckygamerks
Member

Повідомлення

GreenMile: 05.04.2025 22:16
luckygamerks: 05.04.2025 21:30 Що тут немає Києвлян, які купляли неофіційний айфон? Може підскажете у особисті хоч невелику кількість нормальних магазинів, бо магазинів багато, відгуків позитивних вистачає, але ж на хотлайні практикують видалення поганих відгуків. Не треба мінусувати. Не хочеться взяти якийсь перепакований рефаб, чи мдм, чи не дай бог крадений. Але ж ціна у офіціалів досі кусається. На хотлайні вонис тартують від 50 а у офіціалів майже від 63. Як би я був не з Херсону, а жив у столиці, я б вже всі магазини відвідав би =) Якщо не важко напишіть у особисті, чи направте у відповідну тему. Дякую.
Магазин обираєте за простим принципом - наявність офлайнової точки продажу і наявності товару, тобто дзвоните, якщо можна можна прийти сьогодні і купити одразу - тоді ок.
В таких магазинів зазвичай є гугл-відгуки на мапі, які не видаляються просто так. Я не купував у сіряків, спитав знайомого, він купляв в "ДіДі Інсайдер", сказав все ок. Це чисто як приклад, прохання не сприймати це як пораду купляти саме там.
Добре, дякую. Самом особисто в Київ поїхати можливості не має. Є знайомі, але вони можуть тільки прийти і купити, в іншому вони не розбираються. І залишається вихід або пробувати замовляти наложкою (що щей добавляє не поганий відсоток) чи просити купити знайомих, але ризики підростають, взяти якусь фігню. Просто не зовсім зрозуміло чи вплинуть мита Трампа на ціни і якщо, так, то коли саме. Але дивлячись на життєву практику, все тільки дорожчає, а будь-яка новина моментально відражається на ціновій політиці наших "продавці" в не залежності від того чи дійсно все так погано.

Отправлено спустя 1 минуту 56 секунд:
snapdragon999: 05.04.2025 22:05
luckygamerks: 05.04.2025 21:30 Що тут немає Києвлян, які купляли неофіційний айфон? Може підскажете у особисті хоч невелику кількість нормальних магазинів, бо магазинів багато, відгуків позитивних вистачає, але ж на хотлайні практикують видалення поганих відгуків. Не треба мінусувати. Не хочеться взяти якийсь перепакований рефаб, чи мдм, чи не дай бог крадений. Але ж ціна у офіціалів досі кусається. На хотлайні вонис тартують від 50 а у офіціалів майже від 63. Як би я був не з Херсону, а жив у столиці, я б вже всі магазини відвідав би =) Якщо не важко напишіть у особисті, чи направте у відповідну тему. Дякую.
Зачем тебе тот айфон в Херсоне?
Ну з одної сторони правильне питання, Херсон це таки місто, яке відноситься до так званої "передової" і тут не знаєш "чи ти завтра проснешся", з іншої "а жити то сьогодні хочеться" і "завтра такої можливості може іне виявитися".
GreenMile
Member

Повідомлення

luckygamerks: 06.04.2025 11:54 Добре, дякую. Самом особисто в Київ поїхати можливості не має. Є знайомі, але вони можуть тільки прийти і купити, в іншому вони не розбираються. І залишається вихід або пробувати замовляти наложкою (що щей добавляє не поганий відсоток) чи просити купити знайомих, але ризики підростають, взяти якусь фігню. Просто не зовсім зрозуміло чи вплинуть мита Трампа на ціни і якщо, так, то коли саме. Але дивлячись на життєву практику, все тільки дорожчає, а будь-яка новина моментально відражається на ціновій політиці наших "продавці" в не залежності від того чи дійсно все так погано.
Ви не зовсім так зрозуміли суть, не треба нікуди їхати і когось просити - шукаєте в інтернеті магазини, дивитесь, чи є в них офлайн офіс, читайєте відгуки на гуглі, телефонуєте, питає чи є в наявності і чи можна прийти купити і все. Далі замовляєте доставкою та і все.
luckygamerks
Member

Повідомлення

GreenMile: 06.04.2025 11:59
luckygamerks: 06.04.2025 11:54 Добре, дякую. Самом особисто в Київ поїхати можливості не має. Є знайомі, але вони можуть тільки прийти і купити, в іншому вони не розбираються. І залишається вихід або пробувати замовляти наложкою (що щей добавляє не поганий відсоток) чи просити купити знайомих, але ризики підростають, взяти якусь фігню. Просто не зовсім зрозуміло чи вплинуть мита Трампа на ціни і якщо, так, то коли саме. Але дивлячись на життєву практику, все тільки дорожчає, а будь-яка новина моментально відражається на ціновій політиці наших "продавці" в не залежності від того чи дійсно все так погано.
Ви не зовсім так зрозуміли суть, не треба нікуди їхати і когось просити - шукаєте в інтернеті магазини, дивитесь, чи є в них офлайн офіс, читайєте відгуки на гуглі, телефонуєте, питає чи є в наявності і чи можна прийти купити і все. Далі замовляєте доставкою та і все.
Я думаю правильно зрозумів. Точки видачі магазинів та оффлайн магазини, які є у нашому місті. Але нажаль тут і до війни таких точок особливо не було, це вроді і обласний центр, але, ще те село. А зараз у місті взагалі майже нічого не працює, окрім продуктових, так 2 точки видачі розетка, маленький брейн, який працює теж більше як точка видачі ніж як магазин і фокростот в якому майже нічого не має працюючий переважно на замовлення. Все інше нова пошта.
GreenMile
Member

Повідомлення

luckygamerks: 06.04.2025 12:06
GreenMile: 06.04.2025 11:59 Ви не зовсім так зрозуміли суть, не треба нікуди їхати і когось просити - шукаєте в інтернеті магазини, дивитесь, чи є в них офлайн офіс, читайєте відгуки на гуглі, телефонуєте, питає чи є в наявності і чи можна прийти купити і все. Далі замовляєте доставкою та і все.
Я думаю правильно зрозумів. Точки видачі магазинів та оффлайн магазини, які є у нашому місті. Але нажаль тут і до війни таких точок особливо не було, це вроді і обласний центр, але, ще те село. А зараз у місті взагалі майже нічого не працює, окрім продуктових, так 2 точки видачі розетка, маленький брейн, який працює теж більше як точка видачі ніж як магазин і фокростот в якому майже нічого не має працюючий переважно на замовлення. Все інше нова пошта.
Та при чому тут ваше місто, ви ж про Київ питали, йо майо :gamer:
luckygamerks
Member

Повідомлення

GreenMile: 06.04.2025 12:12
luckygamerks: 06.04.2025 12:06

Та при чому тут ваше місто, ви ж про Київ питали, йо майо :gamer:
Так, ви праві я питав за Київ, малось на увазі, що цікавлять магазини, які не впарять перепакований рефаб, брак, корпоративний чи крадений смартфон, що б знайомі, які в цьому не шарять могли прийти, просто його купити та відправити поштою. Просто дивлюсь і ціни приємні і відгуки добрі, і таких магазинів тьма. Наприклад Egadget, I-centre, Istore і деякі інші продають умовний 16 Pro max за 50 тис, теж яблуко вже за 54, а офіціал 62.
snapdragon999
Member

Повідомлення

luckygamerks: 06.04.2025 11:54

Ну з одної сторони правильне питання, Херсон це таки місто, яке відноситься до так званої "передової" і тут не знаєш "чи ти завтра проснешся", з іншої "а жити то сьогодні хочеться" і "завтра такої можливості може іне виявитися".
Сейчас с магазинами и их гарантией непонятно .Я могу на своем примере, покупал в Комтрейдинг ,всегда все ок было ,Сота,МТА .Деника нормальный был магазин ,это от дисилинка крупного дистрибьютора ,в Харькове ,как сейчас там не знаю.Не на правах рекламы .Я думаю надо искать магазины ,которые на Западной находятся сейчас ,чтоб потом не было проблем никаких с гарантией и прочее.
Востаннє редагувалось 06.04.2025 13:19 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
DuckRider
Member

Повідомлення

Посижу поною, может кто-то что-то умное скажет:
Есть ссд на 1тб. Он в кармане с юсб тупс. Если куча телефонов на ведре и планшет. Задача - заставить конченый кусок мусора под названием андроид прочитать диск. Если просто форматнуть диск в нтсф или ехфат на пк, то он естественно не читается, каждое тупорылое андроид устройство предлагает его форматировать при подключении. Отформатировал с планшета. Диск работал на всех устройствах полгода. Сегодня все устройства снова просят его отформатировать, благо на планшете всё ещё работает.
Как побороть эту хрень? Точно такая же ситуация не только с ссд, а с любыми внешними накопителями.
JKrl
Member

Повідомлення

GreenMile: 06.04.2025 11:43
JKrl: 05.04.2025 23:14

Далі - просто відповісти на питання, яким саме чином ви в подальшому використовуєте ваші пейзажі, сфоткані на телефон?
Продаю за великим гроші, а що?

Отправлено спустя 44 секунды:
DuckRider: 06.04.2025 13:19 Посижу поною, может кто-то что-то умное скажет:
Есть ссд на 1тб. Он в кармане с юсб тупс. Если куча телефонов на ведре и планшет. Задача - заставить конченый кусок мусора под названием андроид прочитать диск. Если просто форматнуть диск в нтсф или ехфат на пк, то он естественно не читается, каждое тупорылое андроид устройство предлагает его форматировать при подключении. Отформатировал с планшета. Диск работал на всех устройствах полгода. Сегодня все устройства снова просят его отформатировать, благо на планшете всё ещё работает.
Как побороть эту хрень? Точно такая же ситуация не только с ссд, а с любыми внешними накопителями.
У меня пачка т7 для работы, телефоны читают без проблем.
GreenMile
Member

Повідомлення

Проблеми з 95% вірогідністю у гівняному кармані за доллар з алі. ССД в асусівському кармані не має проблем з читанням на андроїд-девайсах.

Відправлено через 28 секунд:
JKrl: 06.04.2025 13:26
GreenMile: 06.04.2025 11:43 Далі - просто відповісти на питання, яким саме чином ви в подальшому використовуєте ваші пейзажі, сфоткані на телефон?
Продаю за великим гроші, а що?
Та нічого, бог в поміч.
DuckRider
Member

Повідомлення

JKrl: 06.04.2025 13:26 У меня пачка т7 для работы, телефоны читают без проблем.
Ну классно тебе. У меня три ссд в отдельных карманах, все разные с одним и тем же приколом на разных телефонах

Отправлено спустя 2 минуты 35 секунд:
GreenMile: 06.04.2025 13:31 Проблеми з 95% вірогідністю у гівняному кармані за доллар з алі. ССД в асусівському кармані не має проблем з читанням на андроїд-девайсах.
Геймбёрдовские. Тогда почему нет проблем на планшете, где и вовсе юсб 2.0, небыло изначально проблем на пикселе, нет проблем на тв боксе и нет проблем на пк? Ну а сд карты на плохой карман свалить не выйдет. Там такая же хрень наблюдается. Я б даже сказал, что проблема начинается в моменте, когда через длительное использование накопителя на одном андроиде начинаешь пихать этот накопитель в другой андроид
GreenMile
Member

Повідомлення

DuckRider: 06.04.2025 13:34 Геймбёрдовские. Тогда почему нет проблем на планшете, где и вовсе юсб 2.0, небыло изначально проблем на пикселе, нет проблем на тв боксе и нет проблем на пк? Ну а сд карты на плохой карман свалить не выйдет. Там такая же хрень наблюдается. Я б даже сказал, что проблема начинается в моменте, когда через длительное использование накопителя на одном андроиде начинаешь пихать этот накопитель в другой андроид
Я схожий на телепата, що б знати в які саме девайси ви його підключаєте, яким кабелем і що ви робите. Може ви не відключаєте софтово девайс перед витяганням :dontknow:
Ось звичайний кардрідер Югрін тайп-сі, в ньому мікро-сд флешка з відеореєстратора. Кардрідер по черзі воткнутий в такі девайси:
Motorola edge 50 ultra (Android 15)
спойлер
Screenshot_20250406-134029.Інтерфейс системи.png
Screenshot_20250406-134048.File Commander.png
Samsung fold 6 (Android 14)
спойлер
Screenshot_20250406_134315_My Files.jpg
Screenshot_20250406_134325_My Files.jpg
Samsung Galaxy S8 (Android 9)
спойлер
Screenshot_20250406-134753_File Commander.jpg
Які питання до андроїдів?
GreenMile
Member

Повідомлення

Чисто заради цікавості дістав старий телeфон на відрі 6.0, всунув в нього флешку у FAT (юзаю для оновлення біосів) через OTG-перехідник, так воно на телефоні і нижче у вінді. Короч, я не знаю, шо у вас там за проблеми, але вони явно не з андроїдами як такими :dontknow:
спойлер
photo_2025-04-06_15-04-35.jpg
win11.jpg
Alexsandr
Member

Повідомлення

Файловая система то там какая? Устройства видят похоже без проблем, раз предлагают форматировать.
JKrl
Member

Повідомлення

Vlaad13: 05.04.2025 18:01
казати що піксель фоткає краще айфона :lol:
так, краще. айфон забагато крутить сатурацію. мені подобається холодніший тон пікселя, тому що дивлячись на фотки з пікселя і на реальність, піксель найкраще з телефонів її передає. Єдине що в моєму старому пікселі мені не подобається це авто ISO іноді досить сильно маже, коли облачно, прям таки заливає білим. Але айфон ще гірше. Но то таке, ругати піксель за те, що жоден телефон не робить нормально нема сенсу.
але вот в складних умовах айфон себе показує дуже погано.
виглядає дуже намальовано, штучна глубина рендеру завжди видає айфон
спойлер
Зображення
а піксель норм, і це старий, новий трохи ліпше.
виглядає так само як і було\треба(мені)
спойлер
Зображення
Avenger80
Member

Повідомлення

DuckRider: 06.04.2025 13:34Ну классно тебе. У меня три ссд в отдельных карманах, все разные с одним и тем же приколом на разных телефонах
Может они как-то размечены не так, нет там приколов с разметками, с разделами? Сделайте им Clean в diskpart. Кстати, ни разу такого не было при OTG соединении. Разве что был прикол с внешним жестким диском, который не хотел видится в телефоне, оказывается мешал линуксовский раздел SWAP на этом диске. Удалил и всё прекрасно прочиталось.
Відповісти