Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

snapdragon999: 21.03.2025 08:39
Vlaad13: 21.03.2025 08:34
ну якщо потрібна норм камера - це тільки айфон, але більшість дивиться Тік ток, ютуб та телеграмм, не знаю чи побачать вони в користуванні різницю між тим же гуглом 9 та Ксяомі за 13к гривень :dontknow:
я точно не побачу :laugh:
Айфон по камерам уже китайцам сливает, тоже мне эталон. Возьми какой то виво 200 или сяо 15 ультра, что тот айфон кроме видео ещё может?
айфон може викладати фото і відео в нормальній якості на фейсбук чи інстаграм - чого не може будь яка інша контора
жінки тільки для цього його і купують
GreenMile
Member

Donate: 20.03.2025 23:50
GreenMile: 20.03.2025 23:02 А в чому суть оцих посилань на реддіт? В інтрернеті завжди люди на щось скаржаться, так само можно зараз купу тем найти по іфонам чи іпадам, ось вам наприклад повний реддіт скарг на чорний екран смерті 15 іфона, і шо? Щіт хеппенс, чого з цим носитись як дурень з писаною торбою? :dontknow: Виправили - і ок, але ні оце робити нема чого, ніж переливати з пустого в порожнє :facepalm:
Тоді я вам так можу відповісти на все що завгодно. Що проблем немає, проблеми лише у вас, і ще якихось невдах з реддіту і крапка. :rotate:
Я сказав рівно протилежне - проблеми є в усіх, а от носитись із цим і тикати в редіт, то від великого розуму, ага. Наступний левел - це порівнювати у кого зашквар був більшим і кому можна пробачити і кому ні :facepalm:
Donate
Member

GreenMile: 21.03.2025 09:40
Donate: 20.03.2025 23:50
Тоді я вам так можу відповісти на все що завгодно. Що проблем немає, проблеми лише у вас, і ще якихось невдах з реддіту і крапка. :rotate:
Я сказав рівно протилежне - проблеми є в усіх, а от носитись із цим і тикати в редіт, то від великого розуму, ага. Наступний левел - це порівнювати у кого зашквар був більшим і кому можна пробачити і кому ні :facepalm:
Дак тут є два підходи. Погані пікселі, та інші вендори в яких все чудово причудово, в мене кум/зять/сват/брат користуються проблем ніяких, а ось знайомий знайомого продає ще ті телефони взагалі без проблем. Ну я якось так бачу тему.

Added in 4 minutes 1 second:
Vlaad13: 21.03.2025 08:50

Айфон по камерам уже китайцам сливает, тоже мне эталон. Возьми какой то виво 200 или сяо 15 ультра, что тот айфон кроме видео ещё может?
айфон може викладати фото і відео в нормальній якості на фейсбук чи інстаграм - чого не може будь яка інша контора
Там вже як декілька років повноцінний доступ до камери :rolleyes: В 16 відрі завезуть повноцінне розпізнавання поганого освітлення ще нативно, чекати там вже не багато, 16 відро вже влітку :rolleyes:

https://android-developers.googleblog.c ... hotos.html
Vlaad13
Member

Donate: 21.03.2025 10:14
GreenMile: 21.03.2025 09:40 Я сказав рівно протилежне - проблеми є в усіх, а от носитись із цим і тикати в редіт, то від великого розуму, ага. Наступний левел - це порівнювати у кого зашквар був більшим і кому можна пробачити і кому ні :facepalm:
Дак тут є два підходи. Погані пікселі, та інші вендори в яких все чудово причудово, в мене кум/зять/сват/брат користуються проблем ніяких, а ось знайомий знайомого продає ще ті телефони взагалі без проблем. Ну я якось так бачу тему.

Там вже як декілька років повноцінний доступ до камери :rolleyes: В 16 відрі завезуть повноцінне розпізнавання поганого освітлення ще нативно, чекати там вже не багато, 16 відро вже влітку :rolleyes:

там проблема не в доступі до камери - а в файлі який вантажиться на сайт (наскільки я знаю)
snapdragon999
Member

для соц сетей любого поко,реалми хватит ,зачем переплачивать ?Тем более нафиг там высокое качество в шортсах,главное контент интересный :lol:
Vlaad13
Member

snapdragon999: 21.03.2025 10:24
для соц сетей любого поко,реалми хватит ,зачем переплачивать ? :lol:
жінки - це такі істоти, які дуже часто логікою не користуються :laugh:
але ви самі нам тут штовхали ноунем китайця за 30к гривень - так що не вам казати про переплату :D
snapdragon999
Member

Vlaad13: 21.03.2025 10:27
але ви самі нам тут штовхали ноунем китайця за 30к гривень - так що не вам казати про переплату :D
в жінок логіка краще ніж у тебе ,хонор це ноунейм ?смішно просто
GreenMile
Member

Donate: 21.03.2025 10:14Дак тут є два підходи. Погані пікселі, та інші вендори в яких все чудово причудово, в мене кум/зять/сват/брат користуються проблем ніяких, а ось знайомий знайомого продає ще ті телефони взагалі без проблем. Ну я якось так бачу тему.
Це теж аргументи від бога, але тут зазвичай "яке їхало, таке й здибало", бо починаються оці срачі зазвичай однаково:
Юзер1: ось класний телефон.
Юзер2: ага! це той, у якого *опис страшної проблеми, незалежно від того, вирішена вона чи ні*.
Юзер1: нічого не знаю, у мене кум/зять/сват/брат.
Юзер2: а як же, ось в інтеренті всі жаліються *посилання*.
І далі понеслось: один роздуває проблему більше, ніж вона є, інший намагається це спростувати аргументами "у мене і у кума все ок, нічого не знаю". Тут "обоє рябоє", як казала моя бабця :)
Реальна проблема - це коли вона не поодинока, а виробник відмовляється її визнати, ну типу "не тримайте його так™" або "ви ним неправильно користуєтесь", а все інше - то вже таке, для цього є гарантія.
Последний раз редактировалось GreenMile 21.03.2025 10:35, всего редактировалось 1 раз.
snapdragon999
Member

GreenMile: 21.03.2025 10:33 ну типу "не тримайте його так™" або "ви ним неправильно користуєтесь", а все інше - то вже таке, для цього є гарантія.
айфон надо перевернуть чтоб сеть ловила лучше ))
Donate
Member

Vlaad13: 21.03.2025 10:20
Donate: 21.03.2025 10:14

там проблема не в доступі до камери - а в файлі який вантажиться на сайт (наскільки я знаю)
Ну так основний же тейк в тому що в айфоні є давним давно повноцінний доступ до камери, тобто будь який софт отримує всі параметри обробки що є в основної камері. А ось на андроїді не так, кожен вендор робить свій костиль, а універсальний апі камери взагалі голий і там фотки лайно так як ніякої обробки немає. І ось десь з 12 відра гугл почала якось уніфікувати апі щоб софт по типу інсти міг робити якийсь очікуваний запит на всіх пристроях і отримувати доступ до функцій камери, хочаб до реалізації того же HDR який вже давно став стандартом, і той чи інший вендор має свою реалізацію склеювання фоток. Підтримка як так розумію є у більшості вже апаратів на ринку, хоча я не здивлюся якщо там хтось десь проігнорує :rolleyes:

https://developer.android.com/media/cam ... ed-devices
Alexsandr
Member

Donate: 21.03.2025 10:36 Ну так основний же тейк в тому що в айфоні є давним давно повноцінний доступ до камери, тобто будь який софт отримує всі параметри обробки що є в основної камері. А ось на андроїді не так, кожен вендор робить свій костиль, а універсальний апі камери взагалі голий і там фотки лайно так як ніякої обробки немає.
Везде плюсы и минусы. На андроиде каждая камера обладаю своим алгоритмом моет быть в каких-то случаях лучше той же встроенной или предложить что-то свое в обработке. Вот что в минус, в некоторым функциям (стаб оптический к примеру) или полное разрешение... производитель закрывает доступ вообще. Это серьезный минус.
Но если каждая камера будет использовать обработку камеры вендора, что они смогут предложить нового? Ничего ибо все сделано за них и они смогут только резкость обрабатывать дополнительно и яркость с контрастом.
Vlaad13
Member

Donate: 21.03.2025 10:36
Vlaad13: 21.03.2025 10:20
Ну так основний же тейк в тому що в айфоні є давним давно повноцінний доступ до камери, тобто будь який софт отримує всі параметри обробки що є в основної камері. А ось на андроїді не так, кожен вендор робить свій костиль, а універсальний апі камери взагалі голий і там фотки лайно так як ніякої обробки немає. І ось десь з 12 відра гугл почала якось уніфікувати апі щоб софт по типу інсти міг робити якийсь очікуваний запит на всіх пристроях і отримувати доступ до функцій камери, хочаб до реалізації того же HDR який вже давно став стандартом, і той чи інший вендор має свою реалізацію склеювання фоток. Підтримка як так розумію є у більшості вже апаратів на ринку, хоча я не здивлюся якщо там хтось десь проігнорує :rolleyes:

це все одно костиль який працює через одне місце :laugh:
я до того що фотка на телефоні форматується коли попадає до Інсти - а у Айфона норм формат який розуміє Мета (я думаю це основне і це відроїди ніяк не зможуть змінити скоріше за все)
хоча мені все воно до лампочки бо я сам з відром
але ніяка жінка з грошима - ніколи не купить щось крім айфону, а якраз жінки міняють телефони частіше
Alexsandr
Member

Vlaad13: 21.03.2025 11:29 а у Айфона норм формат який розуміє Мета (я думаю це основне і це відроїди ніяк не зможуть змінити скоріше за все)
Там все хуже, там сам мета режет фото с андроид. кто-то кому-то заплатил.
Donate
Member

Alexsandr: 21.03.2025 11:14
Donate: 21.03.2025 10:36 Ну так основний же тейк в тому що в айфоні є давним давно повноцінний доступ до камери, тобто будь який софт отримує всі параметри обробки що є в основної камері. А ось на андроїді не так, кожен вендор робить свій костиль, а універсальний апі камери взагалі голий і там фотки лайно так як ніякої обробки немає.
Везде плюсы и минусы. На андроиде каждая камера обладаю своим алгоритмом моет быть в каких-то случаях лучше той же встроенной или предложить что-то свое в обработке. Вот что в минус, в некоторым функциям (стаб оптический к примеру) или полное разрешение... производитель закрывает доступ вообще. Это серьезный минус.
Но если каждая камера будет использовать обработку камеры вендора, что они смогут предложить нового? Ничего ибо все сделано за них и они смогут только резкость обрабатывать дополнительно и яркость с контрастом.
Вендор в данном случае производитель смартфона. Смысл движений гугла в том что бы в принудительном порядке унифицировать сущности. Да бы разраб приложения вызывал конкретное АПИ и на этом всё, а не пытался сделать костыли для каждого смартфона по отдельности в чём никто делать не будет...

Added in 2 minutes 49 seconds:
Vlaad13: 21.03.2025 11:29
Donate: 21.03.2025 10:36

це все одно костиль який працює через одне місце :laugh:
я до того що фотка на телефоні форматується коли попадає до Інсти - а у Айфона норм формат який розуміє Мета (я думаю це основне і це відроїди ніяк не зможуть змінити скоріше за все)
хоча мені все воно до лампочки бо я сам з відром
але ніяка жінка з грошима - ніколи не купить щось крім айфону, а якраз жінки міняють телефони частіше
Это попытка всех уровнять под одну дутку. Гугл долгое время не обращала внимание на то что каждый производитель делает свои костыли и нарушает спецификации андроид...
В итоге там наплодили такое количество сущностей что в принудительном порядке заставляют производителей им следовать, ибо иначе андроид выглядит как разные версии IE в свои года когда на каждую версию надо свой костыль, в данном случае под каждого вендора. О чём разработчик естественно делать не будет :rotate: В случае к примеру с MIUI может максимум кинуть всплывающее окно в том что вырубайте "Оптимизацию MIUI" иначе ничего работать не будет.
Последний раз редактировалось Donate 21.03.2025 11:37, всего редактировалось 1 раз.
Alexsandr
Member

Donate: 21.03.2025 11:34 Вендор в данном случае производитель смартфона. Смысл движений гугла в том что бы в принудительном порядке унифицировать сущности. Да бы разраб приложения вызывал конкретное АПИ и на этом всё, а не пытался сделать костыли для каждого смартфона по отдельности в чём никто делать не будет...
Ну почему, знаю софт где эти костыли реально делают под модели смартов, и никто не гарантирует, что после обновлений не нужно будет что-то менять опять. К сожалению разрабы смартов часть параметров камеры не дают в открытый доступ, иногда костылями получается добраться, иногда нет.
Donate
Member

Alexsandr: 21.03.2025 11:37
Donate: 21.03.2025 11:34 Вендор в данном случае производитель смартфона. Смысл движений гугла в том что бы в принудительном порядке унифицировать сущности. Да бы разраб приложения вызывал конкретное АПИ и на этом всё, а не пытался сделать костыли для каждого смартфона по отдельности в чём никто делать не будет...
Ну почему, знаю софт где эти костыли реально делают под модели смартов, и никто не гарантирует, что после обновлений не нужно будет что-то менять опять. К сожалению разрабы смартов часть параметров камеры не дают в открытый доступ, иногда костылями получается добраться, иногда нет.
Тебе и не дадут в открытый доступ там жёсткое NDA. Основной тейк этого дать софту прогнозируемый доступ куда либо и всё. :shuffle:
snapdragon999
Member

Donate: 21.03.2025 11:42 этого дать софту прогнозируемый доступ куда либо и всё. :shuffle:
Это все вода.В реальном использовании 99% андроид юзеров довольны качеством фото .В фейсбуке вообще с любого смартфона хватает качества. И кому надо реально качество ,тот идет за зеркалкой с набором обьективов,а не огрызком.
Donate
Member

snapdragon999: 21.03.2025 11:44
Donate: 21.03.2025 11:42 этого дать софту прогнозируемый доступ куда либо и всё. :shuffle:
Это все вода.В реальном использовании 99% довольны качеством фото .В фейсбуке вообще с любого смартфона хватает качества.
Квантовая телепортация, телепатия, пересадка сознания, каким фундаментальным вопросам ты уже скрытно нашёл решение что ТЫ смог побывать на моём месте и узнать УСТРАИВАЕТ МЕНЯ ИЛИ КОГО ЛИБО ЕЩЁ ЧТО ЛИБО? Это такая же постная дрисня как и "Девять из десяти стоматологов рекомендуют именно эту зубную пасту/щётку"
snapdragon999
Member

Donate: 21.03.2025 11:51 Это такая же постная дрисня как и "Девять из десяти стоматологов рекомендуют именно эту зубную пасту/щётку"
все твои посты это постная дрисня ни о чем вообще.Абы поговорить .Какие то высеры с инета нагуглил и пытаешся умничать .

Чем хонор плох за 30т я так и не услышал.Опять этот айфон всунул и пиксель. А кто не хочет?
Alexsandr
Member

Donate: 21.03.2025 11:42 Тебе и не дадут в открытый доступ там жёсткое NDA. Основной тейк этого дать софту прогнозируемый доступ куда либо и всё. :shuffle:
камера 2 апи кажется давно то дает, но без полного доступа фишки могут быть не доступны для внешних камер :(
Ответить