Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

Vlaad13: 20.03.2025 18:20 Хонор за 40к гривень :lol:
мені цікаво - хоч одна людина в Україні це купить і на що розраховують люди які таке привозять :think:
тю та берут и за 30 без коробки и за 40 есть с коробкой и зарядкой какой то ОАЭ версия с улучшеной батареей,у меня знакомый прям сейчас продает уже 3 такой .По рассказам то он жирнее самсунгов с24 ультра и даже есть фейс айди ))А что лучше хонора меджик 7 про есть за 30 ?
Vlaad13
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.03.2025 18:34
Vlaad13: 20.03.2025 18:20 Хонор за 40к гривень :lol:
мені цікаво - хоч одна людина в Україні це купить і на що розраховують люди які таке привозять :think:
тю та берут и за 30 без коробки и за 40 есть с коробкой и зарядкой какой то ОАЭ версия с улучшеной батареей,у меня знакомый прям сейчас продает уже 3 такой .По рассказам то он жирнее самсунгов с24 ультра и даже есть фейс айди ))А что лучше хонора меджик 7 про есть за 30 ?
логіка така що людина у якої є гроші купить айфон чи Google Pixel 9 Pro XL (ну ще повірив би у Самсунг)
але не в це
snapdragon999
Member

Повідомлення

Vlaad13: 20.03.2025 19:05
snapdragon999: 20.03.2025 18:34

логіка така що людина у якої є гроші купить айфон чи Google Pixel 9 Pro XL (ну ще повірив би у Самсунг)
але не в це
ну у всіх яблочно-піксельна логіка,не треба узагальнювати.З0 тисяч це багата людина ? :laugh:
Vlaad13
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.03.2025 19:34
Vlaad13: 20.03.2025 19:05
але не в це
ну у всіх яблочно-піксельна логіка,не треба узагальнювати.З0 тисяч це багата людина ? :laugh:
ну дивіться я працюю на фірмі з зарплатнею біля 23к гривень - у нас біля 40 людей персоналу зі схожою зарплатнею
ще в мене десь 10 друзів (того нехай буде 50)
із 50 людей дорогий смартфон є тільки у сестри (15 про макс) лише тому що половину ціни за нього їй сплатила фірма
у всіх інших телефона дорожче 30к немає (є там 13 айфони та самсунги з ксяомі біля 20к)
на основі моєї відбірки я вважаю що так - 30к для телефона це дорого і таке може собі дозволити тільки заможна людина
взагалі ви мені нагадуєте одну людину з роботи яка доводить які у китайців круті технології (що машини що електроніка) і що він колись сам собі купить щось таке дороге китайське - натомість ходить з смартфоном купленним на алі за 4к гривень :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Vlaad13: 20.03.2025 19:44
snapdragon999: 20.03.2025 19:34

ну дивіться я працюю на фірмі з зарплатнею біля 23к гривень - у нас біля 40 людей персоналу зі схожою зарплатнею
із 50 людей дорогий смартфон є тільки у сестри (15 про макс) лише тому що половину ціни за нього їй сплатила фірма
у всіх інших телефона дорожче 30к немає (є там 13 айфони та самсунги з ксяомі біля 20к)
на основі моєї відбірки я вважаю що так - 30к для телефона це дорого і таке може собі дозволити тільки заможна людина
взагалі ви мені нагадуєте одну людину з роботи яка доводить які у китайців круті технології (що машини що електроніка) і що він колись сам собі купить щось таке дороге китайське - натомість ходить з смартфоном купленним на алі за 4к гривень :lol:
вибачте ,але у вас психологія жебрака,якщо появились грощі то це треба айфон купляти відразу дорогий .Може люди в яких є грощі не хочуть ios або піксель з голою оболонкою і косяками з екранами постійними,тухлим процем.Багато хто зараз на самсунги переходить с айфонів ,наприклад в США в мене знайомі перешли на ультру,кажуть задовбали косяки прошивки і обмеження в цьому огризку ,а там купити айфон може будь який роботяга,це не щось таке недосяжне.
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.03.2025 19:58
Vlaad13: 20.03.2025 19:44
вибачте ,але у вас психологія жебрака,якщо появились грощі то це треба айфон купляти відразу дорогий .Може люди в яких є грощі не хочуть ios або піксель з голою оболонкою і косяками з екранами постійними.Багато хто зараз на самсунги переходить с айфонів ,наприклад в США в мене знайомі перешли на ультру,кажуть задовбали косяки прошивки і обмеження в цьому огризку ,а там купити айфон може будь який роботяга,це не щось таке недосяжне.
Це та сама контора яка наклепала тонни бракованних екранiв i пропунуе ремонт за свiй рахунок? :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 20.03.2025 20:10
snapdragon999: 20.03.2025 19:58

вибачте ,але у вас психологія жебрака,якщо появились грощі то це треба айфон купляти відразу дорогий .Може люди в яких є грощі не хочуть ios або піксель з голою оболонкою і косяками з екранами постійними.Багато хто зараз на самсунги переходить с айфонів ,наприклад в США в мене знайомі перешли на ультру,кажуть задовбали косяки прошивки і обмеження в цьому огризку ,а там купити айфон може будь який роботяга,це не щось таке недосяжне.
Це та сама контора яка наклепала тонни бракованних екранiв i пропунуе ремонт за свiй рахунок? :lol:
екрани нормальні ,збирати не вміють ,криворукі.Там в якихось пікселях болти вилазили в екран ))
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.03.2025 20:18
Donate: 20.03.2025 20:10

екрани нормальні ,збирати не вміють ,криворукі.Там в якихось пікселях болти вилазили в екран ))
https://imgur.com/a/galaxy-s22-ultra-sc ... ue-RRGxoG9
Це коли отак i нормально
https://www.reddit.com/r/S24Ultra/comme ... reen_line/
Це коли отак i теж окей...
https://www.reddit.com/r/GalaxyS21FE/se ... white+line
Чи ось так

Чи наприклад отак
спойлер
Зображення
Зображення
:rolleyes: Проблема не массова :rolleyes: Хлопцi купуйте тут не на що дивитись... Подумаеш экран потрiбна замiна екрану за 10к :beer:
alumem
Member

Повідомлення

Donate
Самсунг держит уровень, молодцы)
Я чет сразу вспоминаю как все кукарекали на 16 про макс что там нет изменений и тд.
А потом вышел 25ультра и эти люди почему-то закрыли рот :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 20.03.2025 20:27
:rolleyes: Проблема не массова :rolleyes: Хлопцi купуйте тут не на що дивитись... Подумаеш экран потрiбна замiна екрану за 10к :beer:
для яблок те ж самсунг робить екрани ,там же нема такого .Не буває що взагалі без брака мільони трубок .Тут питання наскільки массове явище.

Отправлено спустя 22 минуты 34 секунды:
Чи ось так
Це одиничні випадки, ні про що :laugh:

Отправлено спустя 5 минут 34 секунды:
alumem: 20.03.2025 20:34 Donate
Самсунг держит уровень, молодцы)
И как будто на реддите все кристально честные и признаются что уронили трубки, поэтому вылезла полоса, конечно ж он будет говорить что само по себе все дела.
Donate
Member

Повідомлення

Гарна стратегія коли завжди винен юзер а не фірма яка наробила лайна в тому чи іншому випадку :lol: Обнова на пів року затримується, винен юзер. Пішли полоси на екрані винен юзер. Софт працює не так як треба теж винен юзер :rolleyes:
GreenMile
Member

Повідомлення

Donate: 20.03.2025 22:22 Гарна стратегія коли завжди винен юзер а не фірма яка наробила лайна в тому чи іншому випадку :lol: Обнова на пів року затримується, винен юзер. Пішли полоси на екрані винен юзер. Софт працює не так як треба теж винен юзер :rolleyes:
А в чому суть оцих посилань на реддіт? В інтрернеті завжди люди на щось скаржаться, так само можно зараз купу тем найти по іфонам чи іпадам, ось вам наприклад повний реддіт скарг на чорний екран смерті 15 іфона, і шо? Щіт хеппенс, чого з цим носитись як дурень з писаною торбою? :dontknow: Виправили - і ок, але ні оце робити нема чого, ніж переливати з пустого в порожнє :facepalm:
Donate
Member

Повідомлення

GreenMile: 20.03.2025 23:02
Donate: 20.03.2025 22:22 Гарна стратегія коли завжди винен юзер а не фірма яка наробила лайна в тому чи іншому випадку :lol: Обнова на пів року затримується, винен юзер. Пішли полоси на екрані винен юзер. Софт працює не так як треба теж винен юзер :rolleyes:
А в чому суть оцих посилань на реддіт? В інтрернеті завжди люди на щось скаржаться, так само можно зараз купу тем найти по іфонам чи іпадам, ось вам наприклад повний реддіт скарг на чорний екран смерті 15 іфона, і шо? Щіт хеппенс, чого з цим носитись як дурень з писаною торбою? :dontknow: Виправили - і ок, але ні оце робити нема чого, ніж переливати з пустого в порожнє :facepalm:
Тоді я вам так можу відповісти на все що завгодно. Що проблем немає, проблеми лише у вас, і ще якихось невдах з реддіту і крапка. :rotate:
Як ти виправиш проблеми на модулі в який в деяких випадках принципово не оновлювалися місяцями/роками мені оце цікаво. Але проблеми немає це тільки у деяких невдах з реддіту, напевно ще кинули десь свій девайс, купуйте.
Тут хоч на хліб гівном намажуть, але поко топ за свої гроші.

Проблем же немає
https://www.androidauthority.com/samsun ... t-3435963/
І тут тільки як останній дебіл сиджу.
DuckRider
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.03.2025 21:05
для яблок те ж самсунг робить екрани ,там же нема такого .
Є, ти хоч погуглив би

Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
snapdragon999: 20.03.2025 20:18

https://imgur.com/a/galaxy-s22-ultra-sc ... ue-RRGxoG9
Це коли отак i нормально
https://www.reddit.com/r/S24Ultra/comme ... reen_line/
Це коли отак i теж окей...
https://www.reddit.com/r/GalaxyS21FE/se ... white+line
Чи ось так

Чи наприклад отак
спойлер
Зображення
Зображення
Мені піксель свій для тебе сфоткати? Там таке ж. При чому самсунг своїми екранами гадить всім. Собі, еплу, соні. То як не зелена лінія, то вигорає

Отправлено спустя 4 минуты 1 секунду:
Vlaad13: 20.03.2025 19:05 Google Pixel 9 Pro XL (ну ще повірив би у Самсунг)
але не в це
По порадам людей, які набрали пікселі від 250 до 450$, котрі нормальних телефонів ніколи не бачили :laugh: Після якогось старого китайця, піксель звісно вау і камера топ.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 20.03.2025 23:50

А шо не топ? Х7 про за 13000 грн отличный аппарат

Отправлено спустя 11 минут 7 секунд:
Donate: 20.03.2025 22:22 Пішли полоси на екрані винен юзер. Софт працює не так як треба теж винен юзер :rolleyes:
Может в игры играли или перегревали постоянно, то шлейф и отклеился у нескольких бедолаг.Ничо конкретного не сказано что да почему, только какие то предположения и в основном на старых с21. Из всей массы проданных трубок это молекула в море. Если загуглить, на экраны любого производителя будут жалобы.
А так как самсунги номер 1 в мире по продажам матриц, то и жалоб больше вот и всё.
DuckRider
Member

Повідомлення

snapdragon999: 21.03.2025 01:09
Donate: 20.03.2025 23:50

Donate: 20.03.2025 22:22 Пішли полоси на екрані винен юзер. Софт працює не так як треба теж винен юзер :rolleyes:
Может в игры играли или перегревали постоянно, то шлейф и отклеился у нескольких бедолаг.Ничо конкретного не сказано что да почему, только какие то предположения и в основном на старых с21. Из всей массы проданных трубок это молекула в море. Если загуглить, на экраны любого производителя будут жалобы.
А так как самсунги номер 1 в мире по продажам матриц, то и жалоб больше вот и всё.
Нет, они просто делают конченые матрицы. Как пример, вся серия xperia 5. Самсунг им гонит матрицы, которые точно рано или поздно будут иметь линию, это прям закономерность. Это не какая-то неисправность, вызываемая со временем внешними виновниками, а ошибка на уровне проектировки и они её совершают и в других панелях. Другие производители тоже могут такую же хрень сделать, 7 про пихель вообще в полную зелень валился с этими линиями. В целом олед это мусор, самая конченая раскрученная технология производства экранов с низким сроком жизни, никакой ремонтнопригодностью, высокой ценой и не подходящая ни под статичные изображения, ни под портативные устройства, которые могут упасть или их могут придавить
7mindfields
Member

Повідомлення

Vlaad13: 20.03.2025 19:44 взагалі ви мені нагадуєте одну людину з роботи яка доводить які у китайців круті технології (що машини що електроніка) і що він колись сам собі купить щось таке дороге китайське - натомість ходить з смартфоном купленним на алі за 4к гривень :lol:
Чого нагадує, це він і є, майндсет у нього такий самий :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

DuckRider: 21.03.2025 01:40
snapdragon999: 21.03.2025 01:09

Нет, они просто делают конченые матрицы. Как пример, вся серия xperia 5. Самсунг им гонит матрицы, которые точно рано или поздно будут иметь линию, это прям закономерность. Это не какая-то неисправность, вызываемая со временем внешними виновниками, а ошибка на уровне проектировки и они её совершают и в других панелях. Другие производители тоже могут такую же хрень сделать, 7 про пихель вообще в полную зелень валился с этими линиями. В целом олед это мусор, самая конченая раскрученная технология производства экранов с низким сроком жизни, никакой ремонтнопригодностью, высокой ценой и не подходящая ни под статичные изображения, ни под портативные устройства, которые могут упасть или их могут придавить
Посмотри ролик на ютубе, запланированное устаревание Самсунг, лыжа, может как то связано.Но в смартфонах если б было массовое явление это большие репутационные и финансовые потери, не думаю что до такого бы они допетрили.
Vlaad13
Member

Повідомлення

DuckRider: 21.03.2025 00:19
Vlaad13: 20.03.2025 19:05 Google Pixel 9 Pro XL (ну ще повірив би у Самсунг)
але не в це
По порадам людей, які набрали пікселі від 250 до 450$, котрі нормальних телефонів ніколи не бачили :laugh: Після якогось старого китайця, піксель звісно вау і камера топ.
ну якщо потрібна норм камера - це тільки айфон, але більшість дивиться Тік ток, ютуб та телеграмм, не знаю чи побачать вони в користуванні різницю між тим же гуглом 9 та Ксяомі за 13к гривень :dontknow:
я точно не побачу :laugh:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Vlaad13: 21.03.2025 08:34
DuckRider: 21.03.2025 00:19
ну якщо потрібна норм камера - це тільки айфон, але більшість дивиться Тік ток, ютуб та телеграмм, не знаю чи побачать вони в користуванні різницю між тим же гуглом 9 та Ксяомі за 13к гривень :dontknow:
я точно не побачу :laugh:
Айфон по камерам уже китайцам сливает, тоже мне эталон. Возьми какой то виво 200 или сяо 15 ультра, что тот айфон кроме видео ещё может?
Відповісти