Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Filabatya
Member

Повідомлення

подивимся чи в 17 буде 120 зі старту :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Що це за обрубок?
leif
Member

Повідомлення

цікаво, що там за модем С1 замість куалкому і як у нас з якістю зв'язку/інтернету буде.

а взагалі типове продовження SE лінійки, без сюрпризів, не знаю, що ви там очікували побачити :)
kolesnukm
Member

Повідомлення

leif: 20.02.2025 18:20 цікаво, що там за модем С1 замість куалкому і як у нас з якістю зв'язку/інтернету буде.

а взагалі типове продовження SE лінійки, без сюрпризів, не знаю, що ви там очікували побачити :)
Думаю багато очікували 499$
Donate
Member

Повідомлення

kolesnukm: 20.02.2025 19:03
leif: 20.02.2025 18:20 цікаво, що там за модем С1 замість куалкому і як у нас з якістю зв'язку/інтернету буде.

Думаю багато очікували 499$
Щоб було 500 потрібно якийсь А15 туди ставити. А там топовий не дешевий камінець в середені який дає прикурити навідь останнім драконам... :insane: Щось я не помятаю щоб хтось на ринок вивалював на 8 Elite дешеві смарти... Якщо ще порахувати так то може вийти що яблоко взагалі самий дешевий геймерський смартфон :lol:
kolesnukm
Member

Повідомлення

Так в нас ціна 700-730€ а це вже +/- вживаний 15 про, що цікавіше або той самий с24 європеєць новий на 128 вже за 20 тис можна взяти в сіровозів

І чого А15, там і так спрощений А18, екран без вирізу, нової кнопки камери не має, та навіть магсейф вирізали, камера одна і це на скільки 200$ дешевше ніж 16? З ШІ ітак толку нуль зараз
JKrl
Member

Повідомлення

Видео рассмешило до слез. Я не удивляюсь уже наркоманам в этом треде когда даже андройд полис купили, что они ссут в глаза зрителем. Самое смешное - демонстрация портретов на виво 100 ультра (неплохой телефон по меркам китая), которые ВСЕ выглядят по разному, и все пересвечивают тон кожи, потому что у китайцев такие стандарты красоты. Это настолько тупо, особенно с хвалебным текстом, что я даже не знаю. комментарии вообще огонь.

ЗЫ а еще х5 не нужен :rotate:
Donate
Member

Повідомлення

kolesnukm: 20.02.2025 21:27 Так в нас ціна 700-730€ а це вже +/- вживаний 15 про, що цікавіше або той самий с24 європеєць новий на 128 вже за 20 тис можна взяти в сіровозів

І чого А15, там і так спрощений А18, екран без вирізу, нової кнопки камери не має, та навіть магсейф вирізали, камера одна і це на скільки 200$ дешевше ніж 16? З ШІ ітак толку нуль зараз
Якщо одне ядро ГПУ то різницю в цілому навідь ніхто не побачить... :laugh:
Відповісти