Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
JKrl
Member

Повідомлення

Donate: 14.02.2025 17:54
Alexsandr: 14.02.2025 09:03 Ну да, тут кому статус кому-то показать свой, кому-то для себя брать под потребности. айфон очень не мало слизал с андроида к примеру и что теперь? Во всем мире слизывают друг у друга.
Ну так більшість навідь в іграшки не грає, а снедтраму рік тому і 732Г було достатньо, але побіг і купив собі смарт з останнім топовим драконом? Я взагалі в темі не бачу щоб хтось купував по потребам... Тут тільки якийсь срач розводять.

А проблема в тому що китайці не хочуть вирішувати проблеми ніяк :rotate: Вони тянуться роками, всі сидять на дупі рівно і всіх все влаштовує.
В тебе навідь окрім гугла та айфону взагалі немає вендорів які би оновлювали свої пристрої вчасно. Я ось на реддіті слідкую за деякими власниками аппаратів, і там вже меми пішли наприклад коли прийде OneUI 7 на їх S24 Ultra :rotate: І це пробачте в смартах за недешевий прайс... Я вважаю що це свиснство до покупця :rolleyes:
коли самсунг пообіцяв оновлювати телефони 7 років, та маючи досвід роботи в їх стайні в Харкові, я щось досить сумно посміхнувся.
і при цьому всьому самсунг все ще на 2 голови краще будь якого китаю. :rotate:
viperest1
Member

Повідомлення

І так народ - потрібно дуже терміново купити смартфон . Відстав від часу трохи , но факт , що треба - З САМОЮ ПОТУЖНОЮ БАТАРЕЄЮ, екран щоб був добрий, дуже не тормозив :shuffle: все інше пофіг . Дякую :beer:
Alexsandr
Member

Повідомлення

Donate: 14.02.2025 17:54 Ну так більшість навідь в іграшки не грає, а снедтраму рік тому і 732Г було достатньо, але побіг і купив собі смарт з останнім топовим драконом? Я взагалі в темі не бачу щоб хтось купував по потребам... Тут тільки якийсь срач розводять.

А проблема в тому що китайці не хочуть вирішувати проблеми ніяк :rotate: Вони тянуться роками, всі сидять на дупі рівно і всіх все влаштовує.
В тебе навідь окрім гугла та айфону взагалі немає вендорів які би оновлювали свої пристрої вчасно. Я ось на реддіті слідкую за деякими власниками аппаратів, і там вже меми пішли наприклад коли прийде OneUI 7 на їх S24 Ultra :rotate: І це пробачте в смартах за недешевий прайс... Я вважаю що це свиснство до покупця :rolleyes:
Если кто и приходит за выбором ему сразу айфон самсунг или пиксель и все. 732 туже колду уже тянул с меньшими настройками чем раньше и фпс снизился заметно. бывает дисплей портится... На многих моделях скорее всего 4-6 памяти, флешки 64/128 тоже маловато уже. Поэтому многие меняют уже. 732 уже по скорости опустился почти до совсем бюджетных. Про топовый дракон не понял.

Отправлено спустя 16 минут 3 секунды:
viperest1: 14.02.2025 22:31 І так народ - потрібно дуже терміново купити смартфон . Відстав від часу трохи , но факт , що треба - З САМОЮ ПОТУЖНОЮ БАТАРЕЄЮ, екран щоб був добрий, дуже не тормозив :shuffle:? все інше пофіг . Дякую :beer:
?
второсортные китайцы часто ставят акумы большие. Из тех что получше OnePlus 13 (12?), Poco x7-Pro, есть модели и дороже и акумы больше.
Hotspur
Member

Повідомлення

Alexsandr: 14.02.2025 09:03Опять условие. Опять же оптика. и снимать будут хуже.
за репортажі з них в принципі платять більше ніж всім в цій темі. тому це не аргумент

Відправлено через 45 секунд:
viperest1: 14.02.2025 22:31 І так народ - потрібно дуже терміново купити смартфон . Відстав від часу трохи , но факт , що треба - З САМОЮ ПОТУЖНОЮ БАТАРЕЄЮ, екран щоб був добрий, дуже не тормозив :shuffle: все інше пофіг . Дякую :beer:
вологозахист ? економіє енергії ? можна супер батарея а можна просто дуже економна система

Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Asus ROG Phone 9 Pro: 20 годин 34 хвилини
Asus ROG Phone 8 Pro: 18 годин 48 хвилин
OnePlus 12R: 18 годин 8 хвилин
iPhone 16 Pro Max: 17 годин 17 хвилин
OnePlus 12: 17 годин 5 хвилин
Asus Zenfone 11 Ultra: 17 годин 1 хвилина
Samsung Galaxy S24 Ultra: 16 годин 45 хвилин

список по часу роботи :D

https://gsmhub.com.ua/news/top-10-smart ... 24-mu-roci
Asus Zenfone 11 Ultra

Батарея: 6000 мАг

Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:
JKrl: 14.02.2025 22:01самсунг все ще на 2 голови краще будь якого китаю
був в 2010 році. зараз самсунг оверпрайснутий приблизно в 4 рази. і платити 2000+ доларів невідомо за що при 1+ за 900-1200 це просто смішно, при тому що 1+ ще і знімає краще
Відповісти