Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

Scoffer: 22.01.2025 02:20 Donate
На біса мені esim?
1000 баксiв карл :facepalm: За китайсмарт без нiяких фiшечок стосовно конкурентiв, камери запотiвають, якiсть ПЗ :horror:

Це при умовi що в цiну поряд s24 ultra з антиблiковим склом :think: Стiлус, 7 рокiв оновлень... :rolleyes:
спойлер
Зображення
Scoffer
Member

Повідомлення

Donate
Фішечки один знайшов :lol:
От коли візьмеш в руки обидва телефони, тоді і поговоримо. Я їх тримав одночасно і обрав хлаомі.

Відправлено через 10 хвилин 1 секунду:
Самс взагалі в руці не лежить. Він реально одоробло, а не мобіла. І це при тому шо у мене лапа ніфіга не маленька. Я не знаю як там мініатюрні корейці планували його використання. Або двома руками тримати, а третьою стілусом малювати, або зі столу.
Donate
Member

Повідомлення

Scoffer: 22.01.2025 03:13 Donate
Фішечки один знайшов :lol:
От коли візьмеш в руки обидва телефони, тоді і поговоримо. Я їх тримав одночасно і обрав хлаомі.
Якщо я захочу найзручнiший я пiду куплю пiкселя восьмого за 20к буде робити теж саме але дешевше, ще й менше значно :laugh: Для iграшок, фiльмiв, серфiнгу - планшет, нiщо не замiнить здоровий екран :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

Donate
Бери пікселя за 20к, хто тебе зупиняє? :rotate:
Filabatya
Member

Повідомлення

сьогодні презентація с25ультра, через місяць буде продаж напевно. Пофіксять те що не сподобалося Скофферу і розшарування кіллер фічі яку описав Донейт надіюсь. Ціна на старті буде шо в айфона про макс, але бадси якісь топові дадуть принаймі :gigi:
Відповісти