Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

Народ чесно не знав , що в самсунгах таке вже є :super: :beer:
Подивлюсь може і на мій А72 щось таке прилетіло з прошивкою B-)
waryag
Member

Повідомлення

Donate: 14.01.2025 15:28На самсунгах є реалізація...
https://www.samsung.com/ph/support/mobi ... -i-fix-it/
Це повинно перемикатися з екрану чи вспливаючої менюшки під час зарядки, бажано одним дотиком.
Alexsandr
Member

Повідомлення

maxn: 14.01.2025 15:57 Если вдруг кому-то интересно, надо был не айфон но с фейс айди взял Honor Magic6 Pro. Полёт нормальный, работает супер, разве шо с первого раза камера очень тяжелая кажется соответственно весовой баланс сильно вверх смещён, но за три дня привык.
Сразу любители топов поставили по минусу :) фейс айди на всех смартах есть давно. Яблоко со своим уникально и лучшее в этом плане пожалуй. А так, главное тчо бы нравился аппарат и отвечал вашим требованиям.
maxn
Member

Повідомлення

Alexsandr: 14.01.2025 23:06 фейс айди на всех смартах есть давно. Яблоко со своим уникально и лучшее в этом плане пожалуй.
Та не мне именно со сканером морды надо а не просто камерой , чтобы был доступ по био в банковские приложения кошельки и тд во всех условиях освещённости и тд. - так как отпечаток мои руки не берёт, а пароли писать вводить напряжно. А я 24\7 банковские операции совершаю - для меня это просто первый фактор при выборе телефона.
Я до этого 3 года на айфоне сидел, есть чем сравнить - фейс айди на ифоне оно медленней раза в 2. Из плюсов наверно софта больше под разблокировку лицом запилено
MSiAventador
Member

Повідомлення

BloodyElf: 06.01.2025 12:40 Вітаю.
Порадьте новий смартфон для дружини.
Вже роки 3-4 користується Poco X3 nfc.
Влаштовує, але почались якісь трабли то там, то там, то перезавантажується. Можливо їхня відома проблема з процом.

В ігри не грає. Соц.мережі, ютуб, браузер.
Фото і відео важливо.

Бажано мінімум 8/256.

Бюджет до 16000грн (до 20000, якщо варте переплати).
Брати будем новий, в Україні, скоріше за все у офіціалів.

Xiaomi 14T і Poco F6 варті уваги? Чи самсунг А55? Камери будуть кращі ніж у х3?

Що ще порадите?
Я щойно перейшов з Poco X3 nfc на Xiaomi 14T .Апарат - вогонь.
А те як програмісти налаштували екран блокування + АллвейсОН + спливаючі повідомлення - це те чого не вистачало РОСО.
Переглянув огляди Poco X7 Pro ... це ж Xiaomi 14T де процесор покращили... а все інше погіршили. Тож не жалію що не став чекати Poco X7 Pro.
P.S. Зарядка з комплекту Poco X3 nfc ідеально підійшла до Xiaomi 14T
Зображення
Відповісти