Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

Engineer_1988: 13.01.2025 15:03
Scoffer: 13.01.2025 12:49 Ну прям якщо +, то у мене BASEUS GaN6 Pro на 65, але вона доволі габаритна. А на 45- можна і щось менше взяти тої ж контори, або хлаомі, або того ж самса, або епла. :rotate:
Самсунг по PD в ЗП не всеядний, не все підходить. Якщо підбирати з не оригіналу, то тестити щоб працювала дуже швидка зарядка(2 блискавки).
На господарстві була якісна Asometech GaN 65W (Тримає і 100 Вт), але більше 10Вт ні А34, ні S24 не бере - вся проблема в сумістності протоколів.

Тому що як тільки вендорам дають хоч якусь свободу вони роблять свій велосипед :rolleyes:
Треба ще ЕС взятися за стандарти щоб один був гарантовано всюди та підтримувався всюди :laugh:

Зображення
7mindfields
Member

Повідомлення

Alexsandr: 13.01.2025 12:16
7mindfields: 13.01.2025 10:14 Парадокс, але це і є головний аргумент. Вже не раз казав що краще за всіх про флагманські самсунги, пікселі і айфони знають володарі бюджетних ксяомі, не дарма ж він щось півроку по сухій синтетиці обирав і переграв сам себе з 14t
Самое интересное, что опять пошли флагманы против не флагманов. Ну или старые флагманы полежавшие несколько лет неизвестно в каких условиях.
Так пікселі це застаріле залізо, флагмани чи смартфони, які декілька років вже лежать?
Bender911
Member

Повідомлення

gidron69: 13.01.2025 12:03 Дочка после долгого выбора приобрела таки Samsung S24+.Такой вопрос-в связи с тем,что комплектация у Самсунга никакая,какой блок зарядки на 45+ ватт купить,желательно с кабелем тайпС?
Якщо сильно не шукати надмірну потужність то на 45Вт є доволі компактні у Ugreen:
https://rozetka.com.ua/ua/ugreen-ugr-35008/p451475156/
7mindfields
Member

Повідомлення

Scoffer: 13.01.2025 15:15 Я думав це вже пройдений етап :-/ А ви женете на китайців, котрі жруть все що дають :laugh:
Піди розкажи ванпласу про те як вони підтримують всі протоколи швидкої зарядки :lol:
Alexsandr
Member

Повідомлення

7mindfields: 13.01.2025 16:19
Так пікселі це застаріле залізо, флагмани чи смартфони, які декілька років вже лежать?
Так может речь не про марку, а про модели? А то все вокруг и около. Чуть что так топы в пример, а если что так и модели 2+года в ход идут, все время менять позицию, отбрасывая все что кто-то пишет. Молиться флагману, но ходить с моделью 2-4 года назад выпущенной вместо более современно за те же деньги. Сравнивать что-то с ценой под 50 тыс с чем-то 10-25тыс им кричать что оно лучше, лучше но стоит дороже. Супер фото к которым никто не дотянется, но примера крутого фото нет и так по кругу.
7mindfields
Member

Повідомлення

Alexsandr: 13.01.2025 19:21 Чуть что так топы в пример, а если что так и модели 2+года в ход идут, все время менять позицию, отбрасывая все что кто-то пишет. Молиться флагману, но ходить с моделью 2-4 года назад выпущенной вместо более современно за те же деньги. Сравнивать что-то с ценой под 50 тыс с чем-то 10-25тыс им кричать что оно лучше, лучше но стоит дороже. Супер фото к которым никто не дотянется, но примера крутого фото нет и так по кругу.
Знову щось на ксяомі мові, треба перекладач.
Той ще фантазер, порівнювали одну цінову категорію, в яку потрапили пікселі і старіші самсунги s серії.
> купити ксяомі (check)
> оцінити багату комплектацію (check)
> розповідати що камери в айфоні не дуже (check)
> розповідати про те, що флагманські самсунги 2022 року це старі телефони (check)
> просити якісне фото в інших, бо купив ксяомі по ціні сьомого пікселя (check)
Нічого не забув?
Alexsandr
Member

Повідомлення

7mindfields: 13.01.2025 19:52 Знову щось на ксяомі мові, треба перекладач.
Той ще фантазер, порівнювали одну цінову категорію, в яку потрапили пікселі і старіші самсунги s серії.
Только опять упустили. старшие самсунги которым 2+года. причем китайцев даже не сравнивали за подобные деньги.
Пиксель 7-й типа топ? Сколько ему лет? Он снят с производства. Опять же сравнений не последовало. На вопросы по нему игнор.
7mindfields: 13.01.2025 19:52 > купити ксяомі
> розповідати що камери в айфоні не дуже
> розповідати про те, що флагманські самсунги 2022 року це старі телефони
> просити якісне фото в інших, бо купив ксяомі по ціні сьомого пікселя
Нічого не забув?
Только вы забыли что это не я начал про фото возможности, а только крикуны. Впрочем опять крик, а примеров, сравнений нет.
Самое тупое в вашем сочинении на вольную тему, я нигде не писал, что сейчас у меня сяоми. Писал это не один раз. Но за фантазиями конечно некогда читать ответы :) Фото который типа супер-пупер и нагибают всех так и не выложил никто, зато криков то сколько было :) ибо сочинять не означает писать правду.
7mindfields
Member

Повідомлення

Alexsandr: 13.01.2025 20:00 Самое тупое в вашем сочинении на вольную тему, я нигде не писал, что сейчас у меня сяоми.
Тобто ти захищаєш фотоможливості ксяомі, якого в тебе навіть немає? Вірю, я повірив :lol:
Alexsandr
Member

Повідомлення

7mindfields: 13.01.2025 20:06
Alexsandr: 13.01.2025 20:00 Самое тупое в вашем сочинении на вольную тему, я нигде не писал, что сейчас у меня сяоми.
Тобто ти захищаєш фотоможливості ксяомі, якого в тебе навіть немає? Вірю, я повірив :lol:
И опять минус разум. я там писал что-то про сейчас, но это думать надо. В общем народ, запомните, увлечение флагманами лишает рассудка :) Думайте о плюсах и минусах выбранных моделей, как вам лучше использовать, может ли что-то при долгом простое случиться с акумом... и сколько думаете потратить, а не о том флагман ли это, может в прошлом был таковым или нет, сможете на снимке в кропе увидеть разницу или не стоит искать её с микроскопом.
Відповісти