Тем не менее никто не гарантирует что телефон не топился, не бился многое другое. Везде есть риски. За более-менее высокую цену как мне кажется безопаснее купить китайца с гарантией в 2 года чем б/у на пару лет но местами чуть лучше.7mindfields: ↑ 10.01.2025 22:44 Які ще припущення «можливі», коли мова про обмежений бюджет? Якщо нормально підходити до купівлі техніки, то можна купувати і б/в, якщо не розумієшся на цьому - звісно краще купити нове. Року з 2005 через мої руки пройшло трохи більше 20 телефонів, і тільки 3 з них були новими (останній новий це galaxy s2), і рівно два зі всіх куплених б/в були проблемними, купувались ще у студентські роки (nokia 5530xm і samsung galaxy s5). Не повіриш, але навіть lg g7 і oneplus 5t, куплені десь у 2023 році мали майже нові акб, а цим девайсам куди більше за 2 роки.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Alexsandr
Member
-
JKrl
Member
Хто що казав за б/в?Ostin: ↑ 10.01.2025 21:40З можливо вбитим акумулятором? А, можливо, з падіннями від попереднього власника?7mindfields: ↑ 06.01.2025 16:25дворічний девайс
Ви оце серйозно зараз про б\в телефони, яким кілька років? Ну я розумію, кілька місяців покористувався, щось не сподобалось, скинув ціну до 70% і продав з гарантійним чеком - це ще ок. А дворічний-трирічний хлам, бо це був топ? Серйозно? Це річ постійного, щоденного користування. Акум відразу на заміну, і як вище вірно сказали, ще повезе, якщо батарея норм і нормально заміна відбулась.
Бляха, мені ноут страшно купити б\в, бо його могли носити і кидатись ним. А це річ, яка постійно з людиною бовтається по 16 годин на день 365 днів в рік
P.S. Все ж мушу погодитись, що ціна може порішати. Взяти умовно за сотку якийсь типу колишній топ щоб ознайомитись може бути цікаво. Навіть із замінами батареї. А як крякне за місяць-другий - ну то не критична втрата.