Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hum
Member

Повідомлення

7mindfields
З якісних акб є nohon, які будуть не гірше оригіналу
Купил аккум от craftmann. По габаритам чуть больше чем оригинал и по весу чуть тяжелее. Ёмкость соответствует заявленной и контроллер заряда на батарею не ругается. Отличный аккум.
kolesnukm
Member

Повідомлення

Ну і в піксель не забувайте про проблеми з деякими операторами за містом, особливо КС. А так телефони хороші за свою ціну ))
Востаннє редагувалось 06.01.2025 17:30 користувачем kolesnukm, всього редагувалось 1 раз.
1985god
Member

Повідомлення

тиждень використання самсунгів А55 та S24FE
і перші враження
таке враження що А55 штучно спеціально урізають по функціях, наприклад немає можливості у базовій звонилці налашутвати взаємодію з кнопками прийому та відхилення дзвінку , свайп порівняно з китайцями доооовгий на пів екрану в ширину, комусь може не вистачити довжини палця :) , перших 5-10 звінків просто не зміг прийняти :gigi: :lol: прийшлось перезвонювати , що не звично, треба звикати, Якщо у S24FE цей параметр налаштовується \ можна змінити на звичайний тап, то в А55 - ні = мучайтесь або встановлюйте стороню звонилку.
Велика жирна плюшка \ фіча самсунгів = запис розмов по замовчуванню , але чомусь у А55 він автоматично самовільно вимкнувся :spy:
Претензія до обох самсунгів ! чомусь самсунг вважає що в людей всього 3 пальці на руках :spy: можна додати тільки три відбитки пальців .
Я розумію є розпізнавання обличчя , але звичайний кейс - телефон лежить на столі на безпровідній зарядці , а правій руці в тебе котлета\бутерброд\мишка кулькова ручка якою ти щось записуєш , у вухах навушники bluetooth, тобто ти спілкуєшся і хочеш записати адресу чи ще щось і тобі треба розблокувати телефон, треба або викручувати великий палець лівої руки або піднімати телефон до обличчя . Так як я по роду своєї діяльності спілкуюсь по телефону від 2 до 4х годин в день , то кожен раз матюхаюсь коли хочу вказівним пальцем лівої руки розблокувати смарфон тицяю тицяю ...мат і тоді вже викручую руку щоб натиснути великим . Здавалося б фігня, але я розблоковую смартф обома руками в рівній кількості, і так 130 раз в день коли інстинктивно тицяєш вказівним на лівій ... Вибачаюсь але китайці додають 5+ пальців , права рука може бути брудною і тут термінове повідомлення .
Загалом обидва смартфони показують себе добре, нічні фото у S24FE мені дуже сподобались

блін три пальця це просто вибішує , почина. типцяти сильніше? ще сильніше з третьо] спроби згаду. :mad:
щоб скинути дзвінок теж треба ж розблокувати
Востаннє редагувалось 06.01.2025 17:37 користувачем 1985god, всього редагувалось 3 разів.
kolesnukm
Member

Повідомлення

На один відбиток додайте два пальці )
1985god
Member

Повідомлення

kolesnukm: 06.01.2025 17:31 На один відбиток додайте два пальці )
як ? :laugh: :spy:
kolesnukm
Member

Повідомлення

1985god: 06.01.2025 17:33
kolesnukm: 06.01.2025 17:31 На один відбиток додайте два пальці )
як ? :laugh: :spy:
Додаєте новий відбиток замість якогось із трьох і коли скануєте по черзі прикладаєте кожен із двох пальців, я вже так пару років на піксель додаю
1985god
Member

Повідомлення

kolesnukm друже це геніально ! дякую ! я б не здогадався ! тобі нобеля мало дати ! :beer: на обкладинку FORBES тебе !
7mindfields
Member

Повідомлення

1985god: 06.01.2025 17:30 Претензія до обох самсунгів ! чомусь самсунг вважає що в людей всього 3 пальці на руках :spy: можна додати тільки три відбитки пальців .
Оце проблеми у володарів s24fe, жах
1985god
Member

Повідомлення

7mindfields так у китайців люди мають багато пальців, а самсунг вважає людей інвалідами :gigi:
dahaka423
Member

Повідомлення

BloodyElf,
Vivo S20 pro або S19 Pro/V40 pro
в Україні тяжко знайти, але замовити з Китаю не проблема
JKrl
Member

Повідомлення

dahaka423: 06.01.2025 22:21 BloodyElf,
Vivo S20 pro або S19 Pro/V40 pro
в Україні тяжко знайти, але замовити з Китаю не проблема
нахрена потрібні ті сповіщення з вотсапу (і сам вотсап) та гмейлу :lol:
dahaka423
Member

Повідомлення

JKrl
В мене Vivo X100 Pro.
В Сигналі, телеграмі та вбудованому поштовому клієнті всі сповіщення норм приходять.
Ватсапом не користуюся
Alexsandr
Member

Повідомлення

7mindfields: 06.01.2025 16:25 Який жах, дворічний девайс це найгірше, що може придбати (ні)
З якісних акб є nohon, які будуть не гірше оригіналу
Щодо рефарбів, офіційно відновлені пристрої все ще краще за нове сміття від ксяомі
Угу, все что не самс и яблоко мусор. Это мы слышали не раз. А по факту народ отходил в этим "мусором" года и года до реального устаревания.

Если повезет, можно купить новый акум не хуже или почти не хуже, заплатить за замену, а извините, нахрена платить дважды, вскрывать аппарат, скорее всего терять защиту от воды/брызг, иметь шанс что мастер что-то сломает (есть у меня знакомые которым ломали в мастерской)?

Может тогда взять сразу новый и дороже?

Если автора устраивал X3, то все что новее и подавно устроит, особенно если таки поставить не родную камеру, многие обожают перешарпы и т.п.

Вопрос насколько критично фото, особенно с заменой камеры, у пикселей обычно своих болячек хватает к примеру.

Отправлено спустя 3 минуты 32 секунды:
7mindfields: 06.01.2025 19:42
Оце проблеми у володарів s24fe, жах
Это удобство. Я свой разблокирую большими пальцами или указательными, смотря как удобно т.е. три пальца мне реально будет дискомфортно коли сенсор на экране.
На один домашний аппарат у меня внесено 6-ть пальцев, что бы разблокировать мог и другой человек.

Отправлено спустя 1 минуту :
kolesnukm: 06.01.2025 17:36
Додаєте новий відбиток замість якогось із трьох і коли скануєте по черзі прикладаєте кожен із двох пальців, я вже так пару років на піксель додаю
Падает точность распознавание и больше попыток надо. Народ уже пробовал. Это не идеальный выход.

Отправлено спустя 2 минуты 35 секунд:
1985god: 06.01.2025 17:30 тиждень використання самсунгів А55 та S24FE
Владельцы S серии иной раз переходя на А серию стараются на следующий день телефон отнести назад. Хуже чтение экранных шрифтов. Не знаю что там им не нравится, но не то пальто.
JKrl
Member

Повідомлення

dahaka423: 06.01.2025 22:44 JKrl
В мене Vivo X100 Pro.
В Сигналі, телеграмі та вбудованому поштовому клієнті всі сповіщення норм приходять.
Ватсапом не користуюся
Дійсно, тому самий популярний месенджер на планеті не потрібен, бо ти не користуєшся.
kolesnukm
Member

Повідомлення

Падает точность распознавание и больше попыток надо. Народ уже пробовал. Это не идеальный выход.
Вже з років 6-7 так роблю на телефоні дружини і своєму за наявності сканера відбитків, ніколи проблема не було)) і так навіть повністю відчканований відбиток через забруднення чи вологі руки може не розпізнати. Ну і це все рівно краще ніж нічого
Alexsandr
Member

Повідомлення

kolesnukm: 07.01.2025 07:34
Вже з років 6-7 так роблю на телефоні дружини і своєму за наявності сканера відбитків, ніколи проблема не було)) і так навіть повністю відчканований відбиток через забруднення чи вологі руки може не розпізнати. Ну і це все рівно краще ніж нічого
Тем не менее, не такие уж производители и тупые ведь что бы делать столько сканирований одного пальца. Я так когда-то пробовал для интереса, точность и скорость срабатывания однозначно хуже были. Но новых сенсорах не проверял.
kolesnukm
Member

Повідомлення

Alexsandr: 07.01.2025 08:54 Тем не менее, не такие уж производители и тупые.
ну додати всього 3 відбитка вони ж додумалися))), тільки вчора таке пробував на Pixel 9 Pro XL жодної проблеми не побачив в порівнянні із відсканованим одним чи декількома п'яльцями на один скан
Відповісти