Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Stamb
Member
А що дає 120 гц? Мені і 60 норм на теперішньому. На компі теж маю монітори із 60 і 122 чи 144. Так от в іграх ставлю лок на 60. На телефоні грати не збираюся.
Це просто мода зараз така? Бо наприклад розширення екрану на с9 я теж зменшував, тому що різниця замітна тільки під мікроскопом, а батарею жре.
Це просто мода зараз така? Бо наприклад розширення екрану на с9 я теж зменшував, тому що різниця замітна тільки під мікроскопом, а батарею жре.
-
leif
Member
плавність інтерфесу, всіх скролінгів, анімацій і т.д. я в іграшки також пограв лише зовсім трохи після покупки 15промакс в позаминулому році, суто щоб на власні очі глянути до чого дійшов прогрес. прогрес нічогенький такий, потужний, але мобільний гамінг не моє. тим не менш, 120 гц це категоричний мастхев для мене навіть без гамінгу.Stamb: ↑ 04.01.2025 20:31А що дає 120 гц?
-
Filabatya
Member
нафіга зарядка більше 25ватт екран більше 60гц, рінгтон без айтюнза
-
viperest1
Member
Cirax
Я малому спонсорую Айклауд - в чому проблема ?
Я малому спонсорую Айклауд - в чому проблема ?
-
Bender911
Member
Думав люди забули про "рінгтони" коли ще користувались Нокіа) Чесно кажучи не знаю що люди роблять за допомогою itunes зараз, якщо вся музика, кіно та книги в покупних сервісах, бекап в хмарах.Filabatya: ↑ 04.01.2025 20:42 нафіга зарядка більше 25ватт екран більше 60гц, рінгтон без айтюнза
-
JKrl
Member
Плавність.Stamb: ↑ 04.01.2025 20:31 А що дає 120 гц? Мені і 60 норм на теперішньому. На компі теж маю монітори із 60 і 122 чи 144. Так от в іграх ставлю лок на 60. На телефоні грати не збираюся.
Якщо ви не бачите різниці між 144 і 60, ти ви або заврались, або інвалід по зору.
Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
А, тепер зрозуміло звідки ця сільська ненависть до айфонів. Бо у всіх цивілізованих людей телефон на вібро, завжди.Filabatya: ↑ 04.01.2025 20:42 нафіга зарядка більше 25ватт екран більше 60гц, рінгтон без айтюнза
-
Stamb
Member
Дивився порівняння на ютюбі, то люди в слоумошин показують різницю. Дуже потужно. Ще піду в магазин і порівняю 2 телефони на живо. В разі чого оформлю інвалідність, штука теж потрібна. Всім дякую
а я то думав, кому ж монітори на 100500 гц впарюють, і при кожному порівнянні показують як у попепедника все не плавно при N герц і як все супер при Y герц. Потім через рік все не плавно вже на Y і Y + 60 уже треба
а я то думав, кому ж монітори на 100500 гц впарюють, і при кожному порівнянні показують як у попепедника все не плавно при N герц і як все супер при Y герц. Потім через рік все не плавно вже на Y і Y + 60 уже треба
-
JKrl
Member
То у вас нема 144 гц монітора, хоча ще пост назад був?Stamb: ↑ 05.01.2025 11:50 Дивився порівняння на ютюбі, то люди в слоумошин показують різницю. Дуже потужно. Ще піду в магазин і порівняю 2 телефони на живо. В разі чого оформлю інвалідність, штука теж потрібна. Всім дякую
Цікаво, але передбачувано.
-
Stamb
Member
JKrl
Я написав які у мене є. І свій досвід із ними. Не треба придумувати.
Я написав які у мене є. І свій досвід із ними. Не треба придумувати.
-
JKrl
Member
Вчиться краще врати. Хоча сялямісти всі не дуже розумні.
-
VBerezovsky
Member
Плюсую. Різницю неможливо не побачити.JKrl: ↑ 05.01.2025 11:48 Якщо ви не бачите різниці між 144 і 60, ти ви або заврались, або інвалід по зору.
-
BloodyElf
Member
Вітаю.
Порадьте новий смартфон для дружини.
Вже роки 3-4 користується Poco X3 nfc.
Влаштовує, але почались якісь трабли то там, то там, то перезавантажується. Можливо їхня відома проблема з процом.
В ігри не грає. Соц.мережі, ютуб, браузер.
Фото і відео важливо.
Бажано мінімум 8/256.
Бюджет до 16000грн (до 20000, якщо варте переплати).
Брати будем новий, в Україні, скоріше за все у офіціалів.
Xiaomi 14T і Poco F6 варті уваги? Чи самсунг А55? Камери будуть кращі ніж у х3?
Що ще порадите?
Влаштовує, але почались якісь трабли то там, то там, то перезавантажується. Можливо їхня відома проблема з процом.
Фото і відео важливо.
Бажано мінімум 8/256.
Що ще порадите?
-
Alexsandr
Member
Poco F7 в Алло будет половину дня со скидкой на старте в 3тыс. Только как и для любой новинки, что там с фото еще тот вопрос. Xiaomi 14T без обновлений прошивки или колупания с камерами "идеала" не выдаст, но неплох по фото возможностям. Правда на форумах жалуются на повышенный расход батареи который так и не исправили. Китайский МТК, не знаю как текущие, а мой куда более старый позволял работать с GPS даже во время тревог. Как с текущими, надо проверять, а аппаратов на руках с новыми МТК нет.BloodyElf: ↑ 06.01.2025 12:40 Бажано мінімум 8/256.
Що ще порадите?
F6 про, скорее всего на гугл камере, судя по форумам позволял фото получить вполне даже, даже при плохих условиях. Poco F7 Pro наверное будет не хуже.
в Х3 камеру я бы хорошей не назвал, по крайней мере штатную, значить получить что-то хуже будет проблемно если не брать еще более китайских производителей.
-
Donate
Member
Навіщо соц мережі 256? Якщо фото та відео, то сірий піксель купляєте і все... В бюджетному та середньому сегменті альтернатив немає. Якщо потрібен бренд то тут я не можу нічим допомогти купуйте самсунгBloodyElf: ↑ 06.01.2025 12:40 Вітаю.
Фото і відео важливо.
Бажано мінімум 8/256.
Що ще порадите?
Сяомі як ти не крути але без алгоритмів якість зйомки навіть не приблизиться до якогось старенького s20
Added in 46 seconds:
Але звикнути до постійних 60 теж можливо це питання хвилин 20VBerezovsky: ↑ 05.01.2025 16:56Плюсую. Різницю неможливо не побачити.JKrl: ↑ 05.01.2025 11:48 Якщо ви не бачите різниці між 144 і 60, ти ви або заврались, або інвалід по зору.
-
JKrl
Member
Якщо фото китайці ще витягують один раз з 10, то відео там взагалі жесть
Отправлено спустя 3 минуты 29 секунд:
S22 plus - 19500 можно знайти.
Отправлено спустя 3 минуты 29 секунд:
Піксель 7 про - 16,5 тищBloodyElf: ↑ 06.01.2025 12:40 Вітаю.
Фото і відео важливо.
Бажано мінімум 8/256.
Що ще порадите?
S22 plus - 19500 можно знайти.
-
Alexsandr
Member
Кажется снят 22+ с производства 1 февраля 2023. т.е. акумуляторам 2+ года или восстановленные образцы.
-
antigore
Member
Дає то, що телефон з 60гц буде відчуватись в роботі як тормоз після того моменту, коли спробуєте, що таке 120гц на телефоніStamb: ↑ 04.01.2025 20:31 А що дає 120 гц? Мені і 60 норм на теперішньому. На компі теж маю монітори із 60 і 122 чи 144. Так от в іграх ставлю лок на 60. На телефоні грати не збираюся.
-
7mindfields
Member
Людина пише що фото/відео в пріоритеті, і всеодно отримує пораду купити поко/ксяомі, це лікується?
Востаннє редагувалось 06.01.2025 16:22 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
-
Donate
Member
Да не буде господи... Звідки ви це лайно берете Очі звикають до чого завгодно хоч до 30 фпс... Зкинь собі до 60 фпс і покористуйся деякий час, побачиш що в цілому все окейantigore: ↑ 06.01.2025 15:57Дає то, що телефон з 60гц буде відчуватись в роботі як тормоз після того моменту, коли спробуєте, що таке 120гц на телефоніStamb: ↑ 04.01.2025 20:31 А що дає 120 гц? Мені і 60 норм на теперішньому. На компі теж маю монітори із 60 і 122 чи 144. Так от в іграх ставлю лок на 60. На телефоні грати не збираюся.
-
7mindfields
Member
Який жах, дворічний девайс це найгірше, що може придбати (ні)Alexsandr: ↑ 06.01.2025 14:18 Кажется снят 22+ с производства 1 февраля 2023. т.е. акумуляторам 2+ года или восстановленные образцы.
З якісних акб є nohon, які будуть не гірше оригіналу
Щодо рефарбів, офіційно відновлені пристрої все ще краще за нове сміття від ксяомі
У вказаному бюджеті тільки сірий піксель, як вже сказалиBloodyElf: ↑ 06.01.2025 12:40 Що ще порадите?