Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
JKrl
Member

Повідомлення

Мі9т був виключенням, які іноді трапляються.
Donate
Member

Повідомлення

JKrl: 14.12.2024 21:49 Мі9т був виключенням, які іноді трапляються.
Просто сяомі захотілось тоді подемпити на ринку смартфонів, можливість ставити всякє цікаве залізо в них і зараз є, просто хочеться більше грошей.
ОФК у користувача завжди є вибір, але більшості хочеться купити якесь китайскє сміття. Вже якщо його купуєте то купуйте з гарним SoC стосовно конкурентів. А не з відрижками типу 680+ та G99 це сміття на данний час, особливо з тою якістю ПЗ яка йде в китайфонах.
luckygamerks
Member

Повідомлення

Donate: 14.12.2024 21:42
luckygamerks: 14.12.2024 21:17 Вже написав вище про Mi9t pro, може це був не флагманський не настільки флагман як топовий самсунг, але дуже ніжна і швидка трубка, а про M6 Pro я ж написав, що він обійшовся на весні десь 5600-5800 і за ці гроші це достатньо вдала бюджетна модель і я зазначив що 9 тис він не вартий.

Я взагалі проти настільки бюджетних телефонів, але є таке поняття як ціна якісь, і у ту ціну вона була відміна, про що також кажуть багато оглядів.
Огляди дармоїдами робляться в тому і проблема :laugh: Як починаєш шукати відмінності між одним і другим розумієш що практично все що можливо отримати це сайти які збирають інфу з бенчмарків, але кожен бенч малює свої оцінки, а при перевірці взагалі все навпаки може бути :lol:

У мі 9т про був флагманський 855 снеп за 300 баксів :lol: Не флагманська трубка :lol: Аналоги 855 зараз сидять в середньому сегменті до сих пір :laugh:
У нас він офіційно коштував 500, то я його на чорну п'ятницю з Алі разом з митом за 300 урвав :super:
Donate
Member

Повідомлення

luckygamerks: 14.12.2024 22:00
Donate: 14.12.2024 21:42

Огляди дармоїдами робляться в тому і проблема :laugh: Як починаєш шукати відмінності між одним і другим розумієш що практично все що можливо отримати це сайти які збирають інфу з бенчмарків, але кожен бенч малює свої оцінки, а при перевірці взагалі все навпаки може бути :lol:

У мі 9т про був флагманський 855 снеп за 300 баксів :lol: Не флагманська трубка :lol: Аналоги 855 зараз сидять в середньому сегменті до сих пір :laugh:
У нас він офіційно коштував 500, то я його на чорну п'ятницю з Алі разом з митом за 300 урвав :super:
Десь біля 9-9.5к в алло можливо було купити, сіряки продавали десь за 7к...
Доллар тоді був десь біля 27 :rotate:

Хоча перевірив, офіційно на початку коштувало вище... :rotate:
Зображення
moonlight49
Member

Повідомлення

Igbin: 14.12.2024 21:26 Підкажіть пліз чи має сенс доплачувати за Honor magic 6 порівняно з Motorola g85?
Huawei, ZTE - забанені в Європі та США торгові марки. Компанії підозрюють в шпіонажі на користь Китаю.
Відповісти