Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
анти__бот
Member

Повідомлення

Там пішки перейти можна, якщо знати де :gigi:

Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
Правда то треба в сусіднє село йому йти, бо якщо в себе перейде то толку буде мало :laugh:
leif
Member

Повідомлення

якось мій сусід по студентському гуртожитку пішов в похід туди десь на буковині, це був десь 2009 чи 10 рік і з джипіесом справи були погірше ніж зараз, і от вони щось блукали блукали, виходять на якесь село, підходять до людей, думають запитати дорогу, а вони шось не по-нашому балакають. вийшли, виявляється, в румунію вже :lol: ну нічо, там народ їх обігрів обібрав, дали де переночувати і наступний день показали як і куди йти назад, ще й щоб наші прикордонники не зловили.
snapdragon999
Member

Повідомлення

анти__бот: 27.10.2024 20:43
Там пішки перейти можна, якщо знати де :gigi:

Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
Правда то треба в сусіднє село йому йти, бо якщо в себе перейде то толку буде мало :laugh:
Он по горам специализируется чисто.

Отправлено спустя 3 минуты 34 секунды:
leif: 27.10.2024 20:48 , дали де переночувати і наступний день показали як і куди йти назад, ще й щоб наші прикордонники не зловили.
Я на Западной ни разу не был, даже во Львове, токо проездом на Польшу. Ни в Карпатах нигде. А хотели как то на великах покататься в горах. Как раньше в Крыму. Печалька.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.10.2024 20:52Я на Западной ни разу не был, даже во Львове, токо проездом на Польшу. Ни в Карпатах нигде. А хотели как то на великах покататься в горах. Как раньше в Крыму. Печалька.
нічо, війна не вічна, думаю, що скоро буде можливість спокійно принаймні в карпатах покатати. але це ми знову флуд розвели. повертаємось до наших баранів айфонів.
kolesnukm
Member

Повідомлення

leif: 27.10.2024 19:18 snapdragon999
нє, ну як почитати, що тут в топіку пишуть, я б теж задумався :laugh: можна зрозуміти
Мав 3 шт. 7 про під різні ринки, з жодним не мав проблем із екраном чи чимось іншим, єдине це Київстар за містом, на деяких вишка хоч всі поділки і є інтернет але звʼязку не має але це тільки він МТС і Лайф все ідеально

Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
leif: 27.10.2024 20:28 нє, ну 500 фунтів по трейд-іну за вживаний 7про це офігіть, канєш. якийсь аукціон небаченої щедрості. береш в Україні пачку вживаних 7про по 10к, здаєш по трейд-іну по 500 фунтів там, де JKrl знайшов злачне місце, береш в тому ж таки місці 9 пікселі, продаєш їх як нові місцевим аборігєнам. ПРОФІТ!!!
Та не треба так далеко, після офіційних продаж і в Польщі ціни пішли, вот місяць тому знайомий 7 про продав за 24 тис. грн.
snapdragon999
Member

Повідомлення

kolesnukm: 27.10.2024 21:09
leif: 27.10.2024 19:18 snapdragon999
нє, ну як почитати, що тут в топіку пишуть, я б теж задумався :laugh: можна зрозуміти
Мав 3 шт. 7 про під різні ринки, з жодним не мав проблем із екраном чи чимось іншим, єдине це Київстар за містом, на деяких вишка хоч всі поділки і є інтернет але звʼязку не має але це тільки він МТС і Лайф все ідеально
Не, ну если б прям было на всех, то никто не покупал их. Но такая лотерея никому не нужна.А зачем тебе 3 одинаковых под разные рынки :laugh:?
Востаннє редагувалось 27.10.2024 21:14 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
kolesnukm
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.10.2024 21:12
kolesnukm: 27.10.2024 21:09

Не, ну если б прям было на всех, то никто не покупал их. Но такая лотерея никому не нужна.

Перший був із США на старті продажу, забрала дружина, взяв собі потім із Англії, потім свій продав бо треба було іос а з двома не зручно ходити але через пів року знову стала в потреба знову взяв з США правда вже б.у))

Та зараз із всім лотерея (( колега дружині брав 15 про макс, новий в офіційного дилера, при них розпакували ніби все ок, вийшли на сонце а там вся рамка ніби як із якимись вкрапленнями ще чогось, магазин визнав браком і за два дні замінив на новий
Востаннє редагувалось 27.10.2024 21:17 користувачем kolesnukm, всього редагувалось 1 раз.
snapdragon999
Member

Повідомлення

kolesnukm: 27.10.2024 21:14
snapdragon999: 27.10.2024 21:12

Не, ну если б прям было на всех, то никто не покупал их. Но такая лотерея никому не нужна.
Та зараз із всім лотерея (( колега дружині брав 15 про макс, новий в офіційного дилера, при них поза пакували ніби все ок, вийшли на сонце а там вся рамка ніби як із якимись вкрапленнями ще чогось, магазин визнав браком і за два дні замінив на новий
Ну там хоть гарантия официальная и есть оф сервисные центры, а у пикселей от серого магазина гарантия минимальная. Хотя смысл в тех сервисах если менять экран как новый телефон будет стоить.
kolesnukm
Member

Повідомлення

Ну там хоть гарантия официальная и есть оф сервисные центры, а у пикселей от серого магазина гарантия минимальная. Хотя смысл в тех сервисах если менять экран как новый телефон будет стоить.
Ну я з пікселями із першого ) тому вже і по знаходив де ремонтувати) і запчастин вже вистачає чи навіть щось і на Алі чи із США на фікс іт чи навіть в нас в все плюс чи подібних. А ремонт це таке діл вот робочий 12 про після падіння всю Україну обʼїздив а ніхто не може зробити )) 5 хв і пропадає мережа до ребуту і потім знову 5 хв
snapdragon999
Member

Повідомлення

kolesnukm: 27.10.2024 21:20
Ну я з пікселями із першого ) тому вже і по знаходив де ремонтувати) і запчастин вже вистачає чи навіть щось і на Алі чи із США на фікс іт чи навіть в нас в все плюс чи подібних. А ремонт це таке діл вот робочий 12 про після падіння всю Україну обʼїздив а ніхто не може зробити )) 5 хв і пропадає мережа до ребуту і потім знову 5 хв
Я не люблю когда мне бусы продают как попуасу, если уже платить нормальную сумму больше 20 тысяч, то гарантия нужна по любому. Ваше право конечно брать с за бугра за шекели или фунты, я чужие гроши не считаю, тем более когда есть потенциальный риск поломки экрана :laugh:

Отправлено спустя 7 минут 26 секунд:
leif: 27.10.2024 21:06
snapdragon999: 27.10.2024 20:52Я на Западной ни разу не был, даже во Львове, токо проездом на Польшу. Ни в Карпатах нигде. А хотели как то на великах покататься в горах. Как раньше в Крыму. Печалька.
нічо, війна не вічна, думаю, що скоро буде можливість спокійно принаймні в карпатах покатати. але це ми знову флуд розвели. повертаємось до наших баранів айфонів.
Поживём, увидим ;)
kolesnukm
Member

Повідомлення

Ну в мене за всі часи ні разу не було що піксель сам поламався, зазвичай падіння і відповідно скло екрану камери і т.д. І мав справу із офіційним сервісом сяомі, Соні і ПК Acer, Dell і нічого хорошого ((( тому для мене краще із за кордону із їх гарантією значно дешевше ніж в наших сіровозів
snapdragon999
Member

Повідомлення

kolesnukm: 27.10.2024 21:41 Ну в мене за всі часи ні разу не було що піксель сам поламався, зазвичай падіння і відповідно скло екрану камери і т.д. І мав справу із офіційним сервісом сяомі, Соні і ПК Acer, Dell і нічого хорошого ((( тому для мене краще із за кордону із їх гарантією значно дешевше ніж в наших сіровозів
Ну смотри, если кто живёт где то возле границы недалеко, то ещё нормально, можно купить в Польше какой то и потом туда сдать по гарантии. Может так для них даже и лучше. Я знаю человечка тут с форума, то у него малой ездит возит туда сюда всякие заказы мелкие, там учится. Ну а те кто с границей не дружит то я не знаю, нужен такой головняк, чисто на одной надежде что все ок будет далеко не уедешь.
На счёт сервисов сейчас не сталкивался во время войны, у меня знакомые нормальные кто ремонтировал телефоны, грамотные мастера все уехали ещё до войны. Их там с руками ногами оторвали. А кто тут сейчас ремонтами занимается трудно представить.
kolesnukm
Member

Повідомлення

є таке, толкових майстрів дуже мало (
JKrl
Member

Повідомлення

leif: 27.10.2024 20:28 нє, ну 500 фунтів по трейд-іну за вживаний 7про це офігіть, канєш. якийсь аукціон небаченої щедрості. береш в Україні пачку вживаних 7про по 10к, здаєш по трейд-іну по 500 фунтів там, де JKrl знайшов злачне місце, береш в тому ж таки місці 9 пікселі, продаєш їх як нові місцевим аборігєнам. ПРОФІТ!!!
Одна людина - один трейд ін.

Отправлено спустя 16 минут 29 секунд:
leif: 27.10.2024 21:06
Ходив Карпати весь час війни. Ніяких проблем не виникало. Але ходять люди або з документами, або військові. В колочаві бачив чехів, на піп івані поляків.
leif
Member

Повідомлення

JKrl: 28.10.2024 06:56Одна людина - один трейд ін.
нічого, можна знайти дропів :idea: :D
JKrl: 28.10.2024 06:56Але ходять люди або з документами, або військові
хаха. ну майже :)
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 28.10.2024 16:51
або з фунтами на кармані :lol:
Cirax
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.10.2024 20:24
анти__бот: 27.10.2024 20:10 leif
snapdragon999
Та якщо з Богдана то там до Румунії фігня йти, може в сусідів є гарні пропозиції :laugh:
через тису в акваланге ))
Какой акваланг, ты о чём? Там глубина по колено. Кабаны за желудями бегают.
JKrl
Member

Повідомлення

leif: 28.10.2024 16:51
Пруф. Ніхто не ловив. Взвод на пероні ліниво подивився на облікові документи, навіть не спитавши про бронь та інше.
спойлер
Зображення
leif
Member

Повідомлення

JKrl
Та я не про те. Ладно, забий, і так флуд розвели.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Все плохо))
спойлер
Відповісти