Це потрібно тим, в кого немає сканеру пальця7mindfields: ↑ 22.10.2024 15:00Нікому це тобі як завжди?snapdragon999: ↑ 22.10.2024 14:59 Ночью тот фейс айди никому нафиг не нужен
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
-
Alexsandr
Member
Вопрос пока что брать, автономность и т.п. Хотелось бы еще и ИК пульт конечно. Это если будет браться, то не сейчас, а чуть позже. Может еще модели какие интересные есть. Ну и поддержка что бы через пару лет не закончиласьsnapdragon999: ↑ 21.10.2024 23:43Надо ждать, перед НГ должны быть акции, недавно на 14т была акция за 20 штук, зарядку в придачу и кешбек 2000 грн.Alexsandr: ↑ 21.10.2024 23:40 OnePlus 12R (16/256) или Xiaomi 14t (12/256)?
Сейчас 14т брать за те деньги полнейший бред.
Отправлено спустя 3 минуты 26 секунд:
Распознавание лица реально неудобная штука. камеру надо правильно поворачивать, шапка,очки капюшон, снег на ресницах... могут исказить прочтение данных.
-
Dark-seer
Member
На яблоках вроде норм работает, но я не юзаю
-
7mindfields
Member
Хіба що окуляри з цього списку (і то, сонцезахисні), то ти просто нормальним faceid не користувавсяAlexsandr: ↑ 22.10.2024 15:33 Распознавание лица реально неудобная штука. камеру надо правильно поворачивать, шапка,очки капюшон, снег на ресницах... могут исказить прочтение данных.
-
snapdragon999
Member
Redmi note 14 pro скоро будетAlexsandr: ↑ 22.10.2024 15:33Вопрос пока что брать, автономность и т.п. Хотелось бы еще и ИК пульт конечно. Это если будет браться, то не сейчас, а чуть позже. Может еще модели какие интересные есть. Ну и поддержка что бы через пару лет не закончиласьsnapdragon999: ↑ 21.10.2024 23:43
Надо ждать, перед НГ должны быть акции, недавно на 14т была акция за 20 штук, зарядку в придачу и кешбек 2000 грн.
Сейчас 14т брать за те деньги полнейший бред.
Отправлено спустя 3 минуты 26 секунд:Распознавание лица реально неудобная штука. камеру надо правильно поворачивать, шапка,очки капюшон, снег на ресницах... могут исказить прочтение данных.
-
Alexsandr
Member
После Redmi note 8 Pro слишком небольшая разница в производительности будет, всего раза в два. Redmi вообще после 8 про и 9-й серии на месте топтались (давали место Poco?), на текущий момент серия Redmi не интересна для перехода не с самых бюджетных аппаратов.snapdragon999: ↑ 22.10.2024 16:01 Redmi note 14 pro скоро будет
Отправлено спустя 2 минуты 6 секунд:
Основное летом и зимой не лишние. еще и очки снимать неудобно, вы подтвердили.7mindfields: ↑ 22.10.2024 15:52 Хіба що окуляри з цього списку (і то, сонцезахисні), то ти просто нормальним faceid не користувався
-
7mindfields
Member
Це не незручно вже, а тупо, може ще й як на старих андроїдах розблоковувати по фотографії? Для загального розвитку почитай трохи про те, як цей фейс айді працює, бо про сонячні окуляри зимою згадав, а про те, що потрібно також рукавиці зимою знімати для користування сканером пальця, то це вже іншеAlexsandr: ↑ 22.10.2024 16:22 Основное летом и зимой не лишние. еще и очки снимать неудобно, вы подтвердили.
Востаннє редагувалось 22.10.2024 16:36 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
-
snapdragon999
Member
за те деньги ф6 про или реалми 6т ,больше там нечего смотреть.Alexsandr: ↑ 22.10.2024 16:22
После Redmi note 8 Pro слишком небольшая разница в производительности будет, всего раза в два. Redmi вообще после 8 про и 9-й серии на месте топтались (давали место Poco?), на текущий момент серия Redmi не интересна для перехода не с самых бюджетных аппаратов.
-
Alexsandr
Member
Я давно знаю как он работает, отпечаток дает еще один вариант, кроме пароля и графического ключа.7mindfields: ↑ 22.10.2024 16:27 Це не незручно вже, а тупо, може ще й як на старих андроїдах розблоковувати по фотографії? Для загального розвитку почитай трохи про те, як цей фейс айді працює, бо про сонячні окуляри зимою згадав, а про те, що потрібно також рукавиці зимою знімати для користування сканером пальця, то це вже інше
-
7mindfields
Member
Так ніхто не забороняє використовувати пароль замість фейс айді, до чого це взагалі?Alexsandr: ↑ 22.10.2024 16:40Я давно знаю как он работает, отпечаток дает еще один вариант, кроме пароля и графического ключа.7mindfields: ↑ 22.10.2024 16:27 Це не незручно вже, а тупо, може ще й як на старих андроїдах розблоковувати по фотографії? Для загального розвитку почитай трохи про те, як цей фейс айді працює, бо про сонячні окуляри зимою згадав, а про те, що потрібно також рукавиці зимою знімати для користування сканером пальця, то це вже інше
-
Alexsandr
Member
Релми еще гляну. F6 интересная модель, но камера не очень с завода. Посмотрю еще что там на гугл камере.snapdragon999: ↑ 22.10.2024 16:31за те деньги ф6 про или реалми 6т ,больше там нечего смотреть.Alexsandr: ↑ 22.10.2024 16:22
После Redmi note 8 Pro слишком небольшая разница в производительности будет, всего раза в два. Redmi вообще после 8 про и 9-й серии на месте топтались (давали место Poco?), на текущий момент серия Redmi не интересна для перехода не с самых бюджетных аппаратов.
Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
Что распознавание лица неудобно. Да это работает, но это не очень удобно, март вытянул чуть из кармана и видно надо ли разблокировать, пока поднял повыше уже разблокировался. Расплатиться с отпечатком тоже удобнее чем на камеру смарт к себе забирать.7mindfields: ↑ 22.10.2024 16:42Так ніхто не забороняє використовувати пароль замість фейс айді, до чого це взагалі?Alexsandr: ↑ 22.10.2024 16:40
Я давно знаю как он работает, отпечаток дает еще один вариант, кроме пароля и графического ключа.
-
JKrl
Member
Тебе неудобно.
-
snapdragon999
Member
ф6 - датчик приближения программный,ф6 про - физический.Я жду realme gt7 pro ,хотелось бы пощупать или онеплюс 13 на Snapdragon 8 EliteJKrl: ↑ 22.10.2024 16:57
Релми еще гляну. F6 интересная модель, но камера не очень с завода. Посмотрю еще что там на гугл камере.
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
мне тоже .Датчик пальца это база ,без него днище. Никогда б не купил такой телефон.JKrl: ↑ 22.10.2024 16:57 Тебе неудобно.
-
leif
Member
є речі на айфоні до яких я досі не можу звикнути і які мене підбішують, але фейс айді точно до них не відноситься. перший час ще звертаєш увагу на це, коли до цього роками користувався розблокуванням через відбиток пальця, але проходить місяць-другий, звикаєш і особисто мені стало вже абсолютно ок, я перестав про це хоч якось задумуватись і звертати увагу, як в перший час після покупки. просто користуєшся і все.
можливо, комусь і не зручно, але на мій погляд що відбиток пальця що фейс айді однаково зручні.
можливо, комусь і не зручно, але на мій погляд що відбиток пальця що фейс айді однаково зручні.
-
snapdragon999
Member
это ваш главный козырьleif: ↑ 22.10.2024 17:24 але фейс айді точно до них не відноситься. перший час ще звертаєш увагу на це, коли до цього роками
-
leif
Member
що саме? я не зрозумів, що ти намагаєшся сказатиsnapdragon999: ↑ 22.10.2024 17:29это ваш главный козырь
-
snapdragon999
Member
этот фейс айди.Да в любом андроиде сейчас разблокировка по лицу работает отлично,ну кроме темноты))leif: ↑ 22.10.2024 17:30що саме? я не зрозумів, що ти намагаєшся сказатиsnapdragon999: ↑ 22.10.2024 17:29это ваш главный козырь
-
leif
Member
і як з того, що я написав вище, ти зробив такий висновок? перечитай уважніше.
-
snapdragon999
Member
Приравнивать к пальцу не корректно .Не всем нужно это фейс айди .Я даю 500% если хороший сканер больше ничего не нужно.leif: ↑ 22.10.2024 17:32 і як з того, що я написав вище, ти зробив такий висновок? перечитай уважніше.
-
leif
Member
ну а для мене вони однаково зручні, як я вже сказав. от тільки я користувався і тим і тим, а ти лише сканером відбиткуsnapdragon999: ↑ 22.10.2024 17:34Я даю 500% если хороший сканер больше ничего не нужно.