pelia: ↑
23.09.2024 22:52
Так, все це. Мото х вміла усе це. Але навіщо мені
- торкатись телефону
- сунути/трусити телефон
- брати телефон в руку
- натискати на кнопку живлення
Якщо я хочу просто подивитись чи є нові сповіщення/час на телефоні котрий лежить на столі подалі від мене?
Це вже якась клініка як у яблука. Якщо вам це не потрібно, то не означає що не потрібно іншим.
При чому тут клініка яблука? Давайте ще для увімкнення екрана зробимо два притопи і три прихлопи, чо.
Я реально не розумію, чим краще провести рукою над телефоном, ніж просто пальцем по ньому тапнути для того ж самого? Що унікального дає саме цей жест, поясніть?
Я можу перефразувати: навіщо мені проводити рукою над екраном, якщо можу просто торкнутись його з тим самим результатом, що набагато зручніше?
Вам не здається, що у вас просто якась фіксація на певному жесті? Ну типу кльовий жест заради жесту і все
Відправлено через 7 хвилин 41 секунду:
pelia: ↑
23.09.2024 22:52
Який прод? Це спеціальна програма по тестуванні нових версій прошивок, до якої, я впевнений, є документ на 100500 сторінок, поставивши галочку під котрим ви погоджуєтесь в тому числі і на такі приколи, тобто ви самі собі злий Буратіно.
А ось коли проблема уже на стабільній версії, то це зовсім інше.
Користувачам від цього не легше. Не хочете, щоб вони ставили галку - не випускайте сирі бети в прод - от і все. Факт не в беті, факт в тому що в світ випустили прошивку яка фактично зацеглувала девайси - це факап, на відміну від глюків е-сім, без яких телефон все ще зберігає свої функції.
Ви зі своїм однодумцем зараз намагаєтесь змістити фокус дискусії в сторону. Я не бачу сенсу це обговорювати. Факт залишається фактом, шо лажають і "цеглують" девайси навіть такі гіганти як епл, і погірше, ніж ті глюки з е-сім, там вам навіть про айпед лінку дали вище.