Пам'ятаю колись заморочувалися. Зазвичай використовували ліфт, вимірюючи швидкість інету або здатність дзвонити. Здається у старих айфонів були чималі складнощі в таких умовах.Donate: ↑ 03.09.2024 19:33Можна офк робити прямо тести в якись не дуже гарних приміщеннях як там який телефон ловить сигнал. Але зазвичай блогерам це не цікаво від слова "взагалі". Багато мороки...
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Artem_K
Member
-
Cirax
Member
Служил со мной в давние времена человек.Artem_K: ↑ 03.09.2024 19:44Пам'ятаю колись заморочувалися. Зазвичай використовували ліфт, вимірюючи швидкість інету або здатність дзвонити. Здається у старих айфонів були чималі складнощі в таких умовах.Donate: ↑ 03.09.2024 19:33Можна офк робити прямо тести в якись не дуже гарних приміщеннях як там який телефон ловить сигнал. Але зазвичай блогерам це не цікаво від слова "взагалі". Багато мороки...
Был у него benefon с метровой антенной.
Связь была изумительная, даже посреди леса.
-
sselesnes
Member
АКБ став тримати трохи довше. Здійснив експеримент: увімкнув відображення частоти оновлення у параметрах розробника. Виявляється телега та твітер постійно змушують тримати максимальну частоту дисплея. В телезі вимкнув всю анімацію у "економія енергії", в твітері увімкнув "економія трафіку", щоб автоматично не програвалося відео в постах. В chrome, нажаль, вже відсутній флаг autoplay.
Приїхав арамід чохол. Під мікроскопом його почухав - схоже там дійсно волокна. Тримати зручно, в міру слизький, розмір телефону взагалі не додає. На жаль, бортики над дисплеєм відсутні повністю.
Приїхав арамід чохол. Під мікроскопом його почухав - схоже там дійсно волокна. Тримати зручно, в міру слизький, розмір телефону взагалі не додає. На жаль, бортики над дисплеєм відсутні повністю.
-
NevFeLL
Junior
Доволі прикольний чохол,а на який ви піксель собі брали?У мене на 7про ніллкін звичайний,було б цікаво карбон спробувати,дякую за посиланняsselesnes: ↑ 06.09.2024 11:30 АКБ став тримати трохи довше. Здійснив експеримент: увімкнув відображення частоти оновлення у параметрах розробника. Виявляється телега та твітер постійно змушують тримати максимальну частоту дисплея. В телезі вимкнув всю анімацію у "економія енергії", в твітері увімкнув "економія трафіку", щоб автоматично не програвалося відео в постах. В chrome, нажаль, вже відсутній флаг autoplay.
-
sselesnes
Member
NevFeLL на 7, тий що з дірками під камери. Але телефон ще не падав Ще чекаю на poco F6 pro.
-
ARomanA
Member
Що можна взяти на заміну LG V35го?
До 10к, можна б/в з США/Європи/Китаю.
Хочу картку пам'яті (якщо без картки, то 256-512)
ЦАП, 3.5
акум краще 5к, або трохи менше (3300 у V35 - )
не лопата (дизайн V35 дуже подобається)
бездротова зарядка (у V35 - гарна плюшка) - бажана але не обов'язкова.
Дивився на V60: велика вірогідність проблем з роз'ємом зарядки і з автономністю як і в мого V35
OnePlus 8: дизайн шикарний, але відсутність карт пам'яті і 3.5, також питання до автономності, пропрієтарність зарядного кабелю -
На що ще подивитися варто?
ЦАП, 3.5
Дивився на V60: велика вірогідність проблем з роз'ємом зарядки і з автономністю як і в мого V35
OnePlus 8: дизайн шикарний, але відсутність карт пам'яті і 3.5, також питання до автономності, пропрієтарність зарядного кабелю -
-
pelia
Member
карти пам'яті і 3.5 це зараз такі речі що практично не зустрічаються, нажаль
-
leif
Member
Ахаххах, знову 60гц в ванільному гейфоні
-
leif
Member
Ну і в Україні без усіх оцих ваших аі-фішечок (які у нас з'являться дай бог роки через 3) перспективи апгрейду з 15 про (макс) на 16 про (макс) не надто цікаві.
Не те щоб я особисто збирався, але в апгреді пікселя з 8 на 9 і то більше сенсу, здається.
Не те щоб я особисто збирався, але в апгреді пікселя з 8 на 9 і то більше сенсу, здається.
-
Shpoker
Member
ARomanA
Карта и 3,5 - это сосони нужно смотреть, ибо вариантов действительно не особо
(Еще бонусом получишь не дырявый экран)
Карта и 3,5 - это сосони нужно смотреть, ибо вариантов действительно не особо
(Еще бонусом получишь не дырявый экран)
-
viperest1
Member
Глянув коротко презентацію. Не вставило. Сиджу( головне дожити в наших реаліях ) на 15 про макс і чекаю 17-й. Навушники про 2 маю , ну хіба візьму ультра 2 нову .
Уявляю , які ціни будуть на старті продаж
-
Donate
Member
На ньому ще можна років 10 чогось чекати...viperest1: ↑ 10.09.2024 00:28 Глянув коротко презентацію. Не вставило. Сиджу( головне дожити в наших реаліях ) на 15 про макс і чекаю 17-й. Навушники про 2 маю , ну хіба візьму ультра 2 нову .
-
Cirax
Member
В бюджетниках полно.pelia: ↑ 09.09.2024 22:29 карти пам'яті і 3.5 це зараз такі речі що практично не зустрічаються, нажаль
Samsung A05s дочке купил, всё есть.
-
pelia
Member
Там у людини інші запити такі, що бюджетки це не покриваютьCirax: ↑ 10.09.2024 08:20В бюджетниках полно.pelia: ↑ 09.09.2024 22:29 карти пам'яті і 3.5 це зараз такі речі що практично не зустрічаються, нажаль
Samsung A05s дочке купил, всё есть.
-
DimaNeroda
Member
ARomanA
Під ваші вимоги найбільше підходить соні ( Xperia 10 IV, V або VI)
Проте там не буде бездротової зарядки та цапу.
Під ваші вимоги найбільше підходить соні ( Xperia 10 IV, V або VI)
Проте там не буде бездротової зарядки та цапу.
-
NevFeLL
Junior
Я багато мав lg(g2,g6,g7,v40,g8,g8x) і після g8x перейшов на піксель.Пробував самсунги s20fe s21fe але все ж таки мені піксель зайшов більше.Спробуй наприклад pixel 7ARomanA: ↑ 09.09.2024 21:54 Що можна взяти на заміну LG V35го?
ЦАП, 3.5
-
7mindfields
Member
https://m.gsmarena.com/ulefone_armor_24-ampp-12602.php
Для тих, хто живе біля розетки після обіду
-
Donate
Member
650 грамм? Це де його носити то?7mindfields: ↑ 14.09.2024 12:45 https://m.gsmarena.com/ulefone_armor_24-ampp-12602.php
-
7mindfields
Member
Це вже нікому не цікавий нюансDonate: ↑ 14.09.2024 14:48650 грамм? Це де його носити то?7mindfields: ↑ 14.09.2024 12:45 https://m.gsmarena.com/ulefone_armor_24-ampp-12602.php